Împreună pentru sportul sibian

sibibu_grafic_2-21.jpg

 

Prin intermediul acestei petiţii, dorim să promovăm 3 soluţii pentru îmbunătăţirea infrastructurii sportive în Sibiu:

1. Crearea unui Club Sportiv Municipal, sub administrarea Primăriei. Sportivii sibieni nu rămân în Sibiu pentru că nu au posibilități financiare, drept pentru care pleacă și evoluează la alte cluburi unde există resurse. CSM ar putea să îşi susţină sportivii de performanţă şi echipele sibiene de baschet, fotbal şi handbal, să gestioneze bazele sportive ale municipiului și să le pună la dispoziția cetățenilor, poate chiar să înfiinţeze noi baze sportive pentru toţi iubitorii sportului indiferent de vârstă.

2. Amenajarea sălilor de sport din cadrul școlilor, în vederea desfășurării în condiții optime a  activităților sportive, dar și a aducerii acestora la standarde europene.

3. O nouă sală polivalentă în Sibiu, cu o capacitate de  10.000- 12.000 locuri, care să atragă evenimente culturale, concerte şi, bineînţeles, competiții internaționale sportive majore, care astăzi se desfăşoară la Cluj Napoca pentru că Sala Transilvania este mult depășită,  cu cele doar 1600 de locuri ale sale.  Sala ar putea oferi spații şi pentru Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. O locaţie posibilă este Calea Şurii Mici, având avantajele următoare: proximitatea viitorului spital, a autostrăzii, faptul că nu este nevoie de defrişări, plus posibilitatea construirii în zonă a unui nou stadion.


Adrian Bibu, consilier local în cadrul Primăriei Municipiului Sibiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adrian Bibu, consilier local în cadrul Primăriei Municipiului Sibiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...