Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

tibi

#398 despre soareci

2012-11-29 20:58

Mie mi-a placut metafora si daca a avut ca scop sa scoata soarecii din ascunzatoare, a reusit.
Numai ca soarecii nu stiu pe la ce scoli au umblat, caci atunci cand "vorbesc" pute rau.

Raspunsuri

Impartial

#416 Re: despre soareci

2012-12-04 21:56:41

#398: tibi - despre soareci

"Soarecii" de care tot va place sa vorbiti voi, SOBOLANILOR, lucreaza si alaturi de actuala conducere, ca si de fosta,  ca sa aveti voi timp sa scrieti pe-aici tot felul de tampenii...Ei muncesc, nu ca voi, care doar va dati mari scule pe aici, pe internet, ca fata in fata nu va tine. Ei, se pare ca, asa cum se spune, toti sobolanii vor parasi corabia....In caz ca nu v-ati prins, sa va vedem pe unde veti scoate voi camasa atunci cand se vor face restructurarile. Va dati destepti si acuzati in stanga si-n dreapta, dar nu vedeti nici adevarul de sub nasul vostru.

Tu, personal, stii macar 10% din ce se intampla la momentul actual, capacitatea la care functioneaza Oltchimul, resursele financiare, fondurile??? ? Daca fosta conducere a fost atat de fraiera incat nu a dat afara sobolanii ca voi pt. ca le-a fost mila sa mai aveti cu ce va hrani familiile, acum lucrurle s-au schimbat; acum se va face in final ce trebuia facut de mult - se va restructura pe merit, pe al fiecaruia. Sa vedem apoi pe cine veti mai pupa voi in fund...:)) Sin in acest sens, bravo noii conduceri, care nu va mai pastra 3.000 de angajati doar asa, din solidaritate umana, ci doar 1.000 pe merit!

Chiar va meritati soarta, si ce bine va fi sa va vedem atunci cum veti da din colt in colt :))))))))))))))) N-ati fost in stare unul din voi, astia SOBOLANII gen Burdoaza, Vasile, si ceilalti, sa raspundeti la nici o intrebare pertinenta de aici; de ce? pentru ca HABAR NU AVETI! Nu stiti decat sa aruncati cu noroi in cine va vine la gura, ca e fiul lui x, nepotul lui y...Voi nu aveti rude, copii? Nu aveti neveste angajate tot in Oltchim? Ce tot vorbiti acum de "nepotisme" si de "capusare"? Ati uitat cand stateati sambata in fata Pavilionului si va milogeati la Roibu sa va dea de lucru???? Sunteti doar niste milogi, care pe vremea fostilor stiati doar "sa traiti", si acum ati ramas la acelasi nivel, doar ca adresantii sunt altii...

Ce-i tot dati acum cu "usile deschise" si restul? Inainte de curatenia finala se deschid toate usile, ca sa iasa afara gunoaiele.

Si daca tot stii tu atata "scoala", fa bine si demonstreaza ceva si raspunde la obiect la intrebarile pertinente care s-au pus; sau nu stii decat sa arunci un vreasc pe foc, sa scoti "soarecii" din ascunzatoare"?

ZI TU, DACA ESTI ASA "CU SCOALA", CE MATERII PRIME SE CUMPARA IN MOMENTUL DE FATA, CE SE PRODUCE, CE SE VINDE, CAT SE INCASEAZA, CARE ESTE PRODUCTIA ZILNICA? ESTE ASIGURATA PRODUCTIA PANA LA SFARSITUL LUNII DECEMBRIE SAU NU?