Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un coleg nesolidar al unui coleg mizerabil

#376

2012-11-25 12:29

Bai Vasile tu esti prost? Vad ce esti si misogin, si mitocan si mitoman! Si spre informarea "snob" (cuvant folosit de tine, la adresa mea, fara a avea habar ce semnifica) inseamna (citez din DEX) - "(Persoană) care admiră și adoptă fără discernământ și cu orice preț tot ce este la modă".

De ce nu ne spui ce faceti sa mearga productia la OLTCHIM?
De ce nu ne spui de ce, din producatori de soda caustica fulgi si PVC, ne-am transformat in producatori de var bulgari? Ce faceti cu cele 2.000 tone de var bulgari? Pentru cine si pentru ce produceti varul bulgari? Tot Roibu este vinovat?
De ce nu ne spui ca pentru marfa produsa care se poate vinde cu, sa zicem 100 de lei, cheltuiti 500 - 600 de lei? Ale cui sunt aceste pierderi? Cine poate sa inghita aceste pierderi? Tot Roibu este vinovat?
De ce nu ne spui ca cei de la Polchem (si nu numai ei), inainte de-a solicita executarea bunurilor de la ARPECHIM, au fost la discutii cu conducerea OLTCHIM? Cum au fost tratati acesti oameni si cine a discutat din partea OLTCHIM cu ei?
De ce nu ne spui ca si alte firme care aveau bani de dat la OLTCHIM (nu de luat de la OLTCHIM) au venit la OLTCHIM sa negocieze reesalonarea acestor bani si nu au fost primiti la discutii de catre noua conducere OLTCHIM?
De ce nu ne spui unde sunt banii pe care Primul-Ministru V. PONTA a declarat ca i-a trimis la OLTCHIM pentru salarii? Cine i-a luat?
De ce nu ne spui unde sunt ajutoarele sociale pe care Guvernul USL l-a promis (initial tuturor salariatilor de la OLTCHIM)? Se vor da cumva la inceputul lunii decembrie ca "mita electorala"?
De ce nu ne spui unde este finantarea de cca. 47 miloane de EURO pe care cei doi fruntasi ai USL Valcea - Calea si Francu se laudau (inainte de alegerile locale) ca au adus-o la OLTCHIM?
De ce nu ne spui care este planul concret (cel corect nu cel electoral) al actualei conduceri pentru OLTCHIM?

Si, pentru ca totul sa fie clar, acesta este ultima data cand te bag in seama Domnule Vasile sau cum te mai numesti!

Si, pentru a termina cu discutiile cu privire la manifeste si lozinci va spun clar ca nu trebuie sa mai cautati si sa dati vina pe nevinovati, facand "politie politica"; eu am scris si am imprastiat acele manifeste si lozinci! Numele meu? Nu conteaza! Ma pot numi la fel de bine Vasile, Cernobil, Cernegru, Cernev, Ion, Sorin, Emil, Nicolae, Diculoiu, initiatorul acestei petitii, etc. Ce este foarte clar pentru mine: nu sunt membru de partid ca unii dintre voi; nu sunt membru sau canducator de sindicat; nu sunt tradator ca unii dintre voi; nu sunt fripturist sau pomanagiu ca unii dintre voi; nu ma intereseaza cine conduce OLTCHIM-ul, atata timp cat acesta functioneaza la capacitate si cat oamenii au de lucru si au de unde sa-si ia salariile in mod cinstit si onest!

Nu vreau dezbinarea salariatilor de la OLTCHIM promovata si provocata de unii dintre voi!

Veniti cu solutii nu cu minciuni!

Alt observator

#377

2012-11-25 14:10

E usor sa ceri solutii cand ecuatia pleaca de la -1 miliard ? Vad ca da. De ce crezi ca sunt guvernul sau bancile datoare sa mai dea si alti bani ? Doae pntru ca suntem olteni mandri ? De ce au toti senzatia ca Oltchim ar trebui tratat diferentiat de orice alta afacere falimentara ? Cei noi nu sunt buni wi nu ii ajuta nimeni ? Atunci pregatiti-va de FALIMENT. Altii nu mai vin. Alti nebuni sa se bage in asta chiar nu cred ca mai gasim.
vasile

#378 Re:

2012-11-25 21:14

#376: un coleg nesolidar al unui coleg mizerabil -

Daca ai tu solutii de redresare, spune, suntem receptivi. Orice idee merita atentie.

Pe Roibu de cate ori l-ai criticat ori de cate ori te-ai oferit sa-l sfatuiesti ca sa nu bage Oltchimul in datorii de peste un miliard de euro? Poate l-ai ajutat in demersurile lui de a decapitaliza societatea. Ati dat cu biciul in muncitori ca sa furati voi. Acum faceti tot ce puteti sa se aleaga praful si sa vi se stearga urmele.

Dar pana acum nu ai facut nici o propunere. Se pare ca nu stii decat sa injuri.

Nu esti in stare sa raspunzi la nici o intrebare.

Referitor la semantica, renunta la dispute, nu rezisti la o confruntare directa, esti dependent de dictionar.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-25 21:26


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-25 21:30


observator

#381 domnului nesolidar

2012-11-25 21:35

Ori esti "nesolidar", ori "nu vrei dezbinarea".
Te contrazici Tu pe Tine.
vasile

#382 multumesc

2012-11-25 21:46

Multumesc prietene!
Domnu' cu DEX-ul se auto-contrazice intr-o singura expunere.
Putere mare de concentrare domnule!!!
Pentru a-i arata cat ma deranjeaza jignirile lui voi cita un geniu, nu spun care pentru ca domnia sa nu are nevoie sa afle de la mine:
"Intr-o oglinda atat de stramba m-ar jigni sa am o imagine frumoasa".

observator

#383 la subiect

2012-11-25 23:04

Voi nu vedeti ca Domnul Nesolidarul are rolul sa schimbe subiectul?
Arunca in discutie aiureli a sa nu se mai abordeze subiectele grele:
- Furturi de un miliard de euro
- Emiterea de decizii FALSE ale Consiliului de Administratie.
- Polchem una din firmele lui Roibu prin care fura de la Oltchim?
- Terenuri detinute de Roibu in Canada.
- Contracte ilegale
- Licitatii falsificate
si multe, multe altele. Fapte care intr-o societate democratica ar insemna puscarie.
Domnu Nesolidaru nu vrea sa se mai vorbeasca despre asa ceva, probabil nu se simte confortabil, il strange cravata. Vrea sa se stearga totul. Vinovatii nu sunt ei, care au furat, sunt cei care nu reusesc sa umple abisul facut de hoti.
NU DOMNULE. O sa va amintim mereu de conditia voastra de PUSCARIABILI.


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-26 08:02


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-26 10:23


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-26 13:07


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-26 16:29


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-27 18:54


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-28 21:52


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-28 22:17


Alin

#391 Re: Re: Re:

2012-11-29 17:27

#375: N. Burdoaza - Re: Re:

D-le Burdoaza, inainte sa scrii despre cineva, asigura-te ca macar ii stii numele, ca sa il scrii corect - nu de alta, dar pot aparea erori :)..Vrei sa vorbim despre cat stau muncitorii in pauza de masa? Sau de faptul ca intrerupeau efectiv livrarile ca sa se pregateasca sa manance sau sa se schimbe? De faptul ca ei plecau acasa la ora fixa la sfarsitul programului si dupa asta ii durea in...fund de ce se mai putea intampla? Stii cate greseli faceau pe care incercam sa le acperim? Stii de cate ori s-a intarziat livrarea marfurilor din cauza greselilor de la sectii? Ce ai tu habar sa vorbesti cand plecai acasa la ora 3, iar altii stateau in Oltchim pana la ora 7 seara, si in week-end-uri?

Pe tine nu te-a sculat nimeni decat de la masa din timpul programului, stii ca altii nu aveau nici macar pauza de masa??? Ce-mi spui mie ca usile de la Pavilion sunt acum deschise? Pt. cine sunt deschise? Pt. toti lingaii si pt. fustele scurte? Halal de asa ceva...Dar nu noua conducere strica, deloc, ci voi, astia care nu stiti altceva decat sa veniti, sa va luati pauza la timp si sa plecati acasa....Bineinteles ca nu ma refer la toti, pt. ca sunt si oameni corecti printre voi - dar astia o mana stricati toata imaginea!

D.

#392 Re: Re: Re: Dianei

2012-11-29 17:29

#372: ReRe - Re: Re: Dianei

Se pare ca cel sarac cu duhul esti tu, daca nici macar n-ai fost in stare sa intelegi ce-am vrut sa spun.

User 385

#393 Re: raspuns pentru nesolidaru

2012-11-29 17:33

#385: medeea - raspuns pentru nesolidaru

Iti mentionez doar atat, daca nu te duce capul: nu Roibu a inchis combinatul, ci electrica, la cererea statului. Restul poate poti sa judeci cu propriul cap, daca ai...

Nea' X&Y

#394 Re: Re:

2012-11-29 17:42

#390: Ilie de la Scularie - Re:

Probabil ca la voi a Scularie nu a inceput inca munca, de unde deduc ca tu si cu "pisica" (de ce oare jignesti un animal?) nu aveti de lucru decat de scris pe net, in loc sa munciti! Cei pe care ii numesti tu mai sus au de lucru, ba, mitocanule, sa mai luati voi astia care stai la Scularie cu....sculata....un salariu....Daca ne-am baza pe munca voastra, care este nula, ne-am duce de rapa mai repede decat este prevazut...

Cernev, Ghioca si Burdoaza probabil ca va tin companie, ca nu am vazut sa miste vreun deget in activitatea propriu-zisa Oltchim. Si daca tot ai ceva impotriva x si y, de ce nu esti si tu smecher sa-ti faci propria firma "Ilie de la Scularie & Comp"??? Si daca chiar ai vazut pe cineva ca face copii dupa ce ti se pare tie, de ce nu ai tupeul sa pui mana si sa spui stop? Sau vorbesti cumva din auzite????

Eu zic sa va vedeti in continuare de "scularia" voastra si sa ii lasati pe altii in pace sa-si faca treaba pe care o au de facut! Si vedeti sa nu va jucati prea mult cu "sculele", ca ce-i prea mult strica....

D.

#395 Re: Re:

2012-11-29 19:44

#390: Ilie de la Scularie - Re:

Stimabile Ilie + Pisica, trebuie sa marturisesc spre rusinea mea ca de vreo luna de zile am avut alte preocupari decat sa citesc mizeriile voastre pe care le scrieti ca sa va omorati timpul si sa incitati la scandaluri. Nu cred ca aveti habar de preocupari cum ar fi 10 ore de munca, discutii pentru a vinde productia, obtinerea de bani in avans, programe de productie sau altele...Preocuparile voastre sunt altele, se pare, iar munca nici atat nu face parte din ele. Dar un prieten mi-a povestit noile voastre "curiozitati", care de altfel nu au nici o tangenta cu subiectul acestui "forum" de discutii. Ei, daca domniile voastre sunt atat de curiosi ce fac si pe unde sunt cei pe care i-ati interpelat, nu se poate sa nu va satisfacem curiozitatea bolnava.

Puteti sa ne gasiti luni pe fiecare la locul de munca pe care il avem, si chiar va putem acorda posibilitatea sa observati activitatea pe care o desfasuram NOI in cadrul Oltchim. Nu ne ascundem pe nicaieri, deci ne puteti gasi cu usurinta; cu aceasta ocazie, poate doriti si sa discutam activitatea pe care noi o desfasuram in timpul programului de munca si chiar in afara, spre deosebire de domniile voastre, care probabil in lipsa activitatii, doriti sa va uitati si in ograda celor care chiar muncesc.

Puteti analiza in liniste activitatea oricaruia dintre noi, poate asta va satisface cumva frustrarile de care dati dovada prin enormitatile pe care le postati. Deci, va asteptam luni in vizita.

medeea

#396 Re: Re: raspuns pentru nesolidaru

2012-11-29 20:40

#393: User 385 - Re: raspuns pentru nesolidaru

Sunt de acord cu tine, Electrica a inchis combinatul pentru ca minunata conducere a lui Roibu nu binevoia sa plateasca materiile prime si utilitatile din banii incasati pe productie, stateau mai bine in buzunarele si conturile lor si ale amantelor lor.

Tu zici ca furnizorii Oltchimului nu trebuiau sa-si plateasca si ei salariatii, aveau obligatia doar sa dea oltchimului tot ce vrea el, pentru bunastarea conducerii.

 

vasile

#397 Re: Re: Re:

2012-11-29 20:48

#394: Nea' X&Y - Re: Re:

Stii cine injura, vorbeste porcos si spune numai prostii?

Cine nu gaseste argumente, are vocabular limitat, il invidiaza pe cel care a are idei pentru ca nu se poate ridica la nivelul lui si spune ca vulpea la struguri: sunt acri.

tibi

#398 despre soareci

2012-11-29 20:58

Mie mi-a placut metafora si daca a avut ca scop sa scoata soarecii din ascunzatoare, a reusit.
Numai ca soarecii nu stiu pe la ce scoli au umblat, caci atunci cand "vorbesc" pute rau.
N. Burdoaza

#399 Oltchim

2012-11-29 21:10

Domnule Alin, spre deosebire de dumneavoastra, eu imi spun tot numele. Normal nici nu ar trebui sa-ti raspund, dar instinctele imi spun ca esti un simplu inginer facut la apelul de seara.
De ce comentezi numai de muncitori? Spune de inginerii veniti in ultimii patru ani si care au luat functii de conducere a instalatiilor si care au avut greseli enorm de mari la care noi muncitorii am tacut si am fost nevoiti sa curatam mizeria lor. De ce nu spui ca la rampa de incarcare va strangeti cate patru sefi si va uitati cu bratele la spate cum doi muncitori (mecanic + operator) trag dupa ei furtune metalice DN 100 x 20 m pentru a racorda cisternele C.F.R. Programul de lucru este de opt ore si este prevazut in fisa postului, este normal sa plecam acasa atata timp cat noi ridicam pompe si motoare de zeci de kg, iar voi dati la canal zeci de tone de produs, iar de la noua dimineata pana la orele paisprezece va petreceti timpul jucandu-va pe calculatoarele Oltchimului (nu toti). Referitor la dumneavoastra, ca ramaneti peste program si veniti si weekendurile, pot sa va spun ca va aparati scaunele caldute pe salarii bunicele si v-a fost frica sa comentati ceva. Alti ingineri buni care au trecut prin acest combinat, si au avut curajul sa spuna adevarul au fost nevoiti sa plece fiindca au devenit incomozi pentru fosta conducere. Pentru voi, pauzele de masa nu erau necesare la ora fixa deoarece nu putea veni un simplu muncitor sa va ridice de la masa. Va urez succes in activitatea viitoare.
Fane VAR SIC

#400 Victorieeeeeee mult a fost putin a ramas si vom fi salvatiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

2012-12-01 12:44

Iaca domn Chitoiu maiu facu o vizita la Oltchim.
Se intalni cu marii sindicalisti !!! Ii mai aburi cu salariile noastre care vor fi platite intr-un viitor nu se stie care.
Toata lumea este in extaz. Marele lider atotputernic Guru Cernev care il lingea tare tare pe domnul ministru prietenul sau mai acum vreo doua luni si care vineri era nemultumit amenintand cu proteste. Ce proteste??? Cui mai servesc???
Parca ziceati domnule Cernev ca mergeti cu colegii de la Petrochimie la Bucuresti pe autorizatia sindicatului Unirea.
Care Autorizatie mai crede cineva vrajelile voastre. SUNTETI BLAT DE LA CAP LA COADA !!!
Trec alegerile si va curge numai lapte si miere la noi in combinat.
Nu tu capital de repornire la 65%, nu tu salarii platite, promisiuni la greu si fraierii sa astepte ca domnul Cernev sa isi angajeze toata familia ca pe nevasta a angajat-o deja la Oltchim ca in societatea de unde provenea o pastea somajul definitiv de competenta ce era.
Domnule mare guru sindicalist parca ne dadeati exemple de moralitate mai acum doua luni si il criticati pe mafiotul Diculoiu. Ce faceti acum??? Se pare ca ii urmati exemplul 100%.
Cum ???? Pai va explicam noi:
- faceti blat cu guvernantii si cu marele fochist sef Balan care urla ca a mostenit un combinat amanetat dar el merge in continuare pe datorii la SALROM, ELECTRICA s.a..
- pai oare el nu a amanentat la Salrom o parte din combinat ca sa mai primeasca solutie salina sa mearga cu ELECTROLIZA???? Daca neaga exista documente pe care le stim ca suntem si noi cititi nu simpli operatori.
- lasati noua conducere (instalata si cu suportul dumneavoastra) sa se plimbe cu Passat-uri si Jetta prin combinat cand noi stam cu ochii la bancomate sa vedem cand primim o bruma de salarii;
- va angajati neamurile si sustineti ca si prietenul dumneavoastra petrochimist Dumitru care pe vremea lui Roibu si-a angajat tot neamul la Petrochimia Pitesti;
- incurajati impreuna cu betivanul Talpasanu functionarea in pierdere doar ca sa ii asigurati suportul fochistului sef sa poata raporta la minister ca merge ceva. Apropos cum va permiteti sa produceti var bulgari in draci cand nu aveti piata???? doar de dragul de a mai bifa o instalatie care merge si produce rahat care nu are vanzare cu costuri imense. Nu acestea sunt principiile eficientei;
- mentineti firmele asa zis capuse. Cum care ??? Le-ati uitat??? Mentchim, DesignRO (unde lucra si consoarta dumneavoastra),AMITRANS recent reconfirmata pentru transportul de calcar s.a.
Parca AMITRANS era firma fiului soferului lui Roibu acum ce ati facut l-ati reconfirmat ca si capusa???? Frumosssssssssss !!!!
Unde este descapusarea anuntata de minister??? Credeti ca noi suntem tampiti si nu realizam fraiereala pe care o puneti la cale???
- mergeti prin sectii si ne mintiti sa mai avem rabdare ca dupa alegeri se va rezolva problema;
- amenintati sefii in sedinte ca daca nu ne tin in mana ii vedeti da afara si pe ei si pe noi;
O sa va dam noi pe usa din fata in suturi veti vedea daca nu va schimbati comportamentul !!!!!!!
O ultima intrebare:
Stiti ca prietenul dumneavoastra pe care il simpatizati tare (aka domnul ministru - cand ii pronuntati numele in telefon vi se umplea gura de glagorie apropos si ne spuneati noua ca v-a propus sa fiti director oareeeeee????) nici macar nu s-a sinchisit sa intocmeasca scrisoarea oficiala nici pana acum de 3 luni de zile discutand de acest subiect catre consiliul concurentei la Uniunea Europeana pentru a obtine aprobarile de acordare imprumut.
Ne mintiti ca pe fraieri dar mai sunt dintre noi si mai cititi nu suntem toti gloata de manipulat.
Discutati de programe de restructurare sa dati 1000 de oameni afara. In ce conditii le asigurati locurile de munca prin externalizare????
FIASCO TOTAL !!!!!!!!!!!
Sincer nu va vedem bine si sa stiti si dumneavoastra si domnul fochist sef BALAN si domnul menestru (ca ministru nu ii putem zice) prietenul si confidentul dumneavoastra ca nu veti face multe capuse. Nu ne puteti tine in mana si vom iesi din nou de data aceasta ne vom face dreptate singuri si pana in alegeri ca sa vada aratam situatia reala.
La multi ani de 1 Decembrie 2012 ziua tuturor romanilor si a celor de la Oltchim morti de foame si rupti in fund mintiti de noii ciocoi.