Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Ghioca Emil

#346

2012-11-16 22:52

Dupa cum sta situatia, sunt sigur ca poate fi si mai bine. Pana la sfrasitul lunii noiembrie, plata salariilor si a tichetelor de masa va fi la zi, inclusiv CO.

Se va ajunge la un moment in care o sa cerem plata anticipata a salariilor pe cateva luni si multe altele, dupa care tratament pentru pofta de munca.

Problema ciudata va fi alta, dragi colegi, care v-ati cam batut joc de cei care incearca sa faca ceva pentru acesta societate. In scurt timp veti trage consecintele.

In timp ce altii gaseau solutii, sau incercau sa gaseasca, voi, acei grevisti din spuma, platiti de Oltchim, cereati cu totul altceva prin acele mesaje scrise pe coli A4, scoase la imprimantele Oltchimului, cu tonnerul Oltchimului. In timp ce oamenii strigau "vrem salariile" si "vrem pornirea Oltchim", voi strigati "jos Balan".Ce vrei voi de fapt? Vreti sa porniti Oltchimul ca sa aveti unde lucra si de unde sa va castigati existenta, sau pur si simplu nu va place fata lu' Balan, si asta va zgarie pe creier????
Se anunta ceva conditii meteo cu vant puternic si sigur acesti "grevisti" din spuma de sapun vor fi spulberati de propriile interese...

Raspunsuri

Un observator

#356 Re:

2012-11-20 10:14:35

S-au enuntat deja amenintari clare din partea noii conduceri - nici macar pe vremea lui Ceausescu nu era o dictatura cum este acum la Oltchim. Vorbeati de "Imparatul Roibu"? Va rog incercati "Fuhrerul Balan" - e mai potrivita expresia - ni se ordona sa stam in banca noastra, altfel vom fi dati afara; sa nu mai cerem nimic, ca vom fi sanctionati; cum va puteti alinia la o asemenea dictatura pe fata?
Cum este posibil sa ameninti angajatii? Cand s-a iesit prima data in fata, Roibu nu v-a amenintat, si nici nu v-a oprit pe drumul spre Pavilion. Acum stati ca oile cuminti la locurile voastre, sa nici nu rasuflati in fata amenintarilor pe fata care s-au facut! In ce mizerie de vremuri am ajuns sa traim! Unde e democratia? Chiar asa, sa fim amenintati, verificati, controlati, indemnati sa turnam pe oricine indrazneste sa miste in front????
Pentru ce? Pentru a asista in liniste la sfarsitul Oltchim? Sa va fie rusine!