Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "

Quoted post

ACHTUNG!

#6 TREZIREA

2015-05-28 08:03

Toti comentatorii sustin in mod surprinzator banca! Unde va mutati cu copiii, in boscheti? Sunteti intregi la cap??? Dupa ce ati platit intr-una acum plecati din case unde? La mama sau la mama soacra??? Asa si? O sa stati acolo ca ghertoii inghesuiti pana cand? Aveti creier? Intrebati-l pe Zamfir care este programul lui politic si ce s-a realizat din el astfel incat economia sa mearga, sa functioneze si voi sa va puteti plati creditele, ca de aia le-ati luat, sa le returnati cinstiti si sa aveti o casa, o viata si o familie.  NU VA LASATI MANIPULATI DE ASTIA DOI!

Raspunsuri

eu

#22 Re: TREZIREA

2015-05-28 08:52:06

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Auzi ,tu,asta cu trezirea,ciocul mic...vorbesti aiurea.Plateste tu rata de 2400 ron la apartamentul meu de 42 m patrati si eu ma duc sa stau cu chirie.Imi asum riscul cresterii Chf dar nu suport sa fiu furata!Cum imi explici tu -dobanda variabila dar de 7 ani rata mea doar a crescut cand de fapt Libor-ul a fost si 0 si este chiar pe minus?Explica!


Musafir

#32 Re: TREZIREA

2015-05-28 09:10:37

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Sa fie si varianta asta am sa decid eu ulterior ... ca la amanet

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-05-28 17:37:43Musafir

#365 Re: TREZIREA

2015-11-28 16:22:56

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Noi avem creier si avem si cei 7 ani de acasa.Si ne dam seama dupa comportamentul verbal ca peste tot bancile au cate un aghiotant platit care nu poate trai de grija altora .Iar noi mergem pe cale legala nu pe manipulari si musamalizari.A intrat frica in BNR domnu AGHIOTANT? Decat sa platim credite toxice mai bine sanatosi si in chirie da.Sa vedem cu ce va mai platesc bancile papagalul de mahala.


Musafir

#426 Re: TREZIREA

2015-11-29 18:17:16

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Tu cu siguranta esti prost...

Tu retardel ai platii 3800 ron pe luna pentru un apartament in Constanta? Acelasi apartament gasesc in chirie cu 1250 Ron...

Deci esti PROST !

gabi

#493 Re: TREZIREA

2015-12-09 09:19:53

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Si daca banca iti ia si casa si iti pastreaza o parte din rata, unde te muti? Poate ne luminezi tu? Ai incercat sa negociezi cu banca vreodata, sunt foarte prietenosi, iti miscsoarea rata cu 10 lei pe luan si iti maresc suma de restituit cu cateva zeci de mii? Dar stai ca tu nu poti ca lucrezi deja acolo...

Ana

#505 Re: TREZIREA

2015-12-14 13:50:57

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Eu cred ca esti platit sa faci asemenea afirmatii, hotararea se i a in familie, eu iti doresc sa semnezi un contract de 1500lei pe luna si dupa aia sa platesti 2900lei "ca asa da calculatorul" si apoi sa ti mai spui parerea DOBITOCULE


Musafir

#532 Re: TREZIREA

2016-01-18 13:58:54

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Sotul meu a luat un credit pentru o garsoniera de 30 de mp pentru care rata era 650 lei. era mai ok sa platesti 650 lei rata decat 450 de lei pe o chirie. dar acum sa platesti 1100 lei pentru aceeasi garsoniera mi se pare aberant, deoarece in orasul nostru sunt si chirii la apartamente de 2 camere de 100 Euro!. Asadar stii unde ne ducem? Ori la parinti, ori cu chirie! ca la urma urmei nu ne-a dat nimeni afara din casa!


Musafir

#541 Re: TREZIREA

2016-02-03 09:51:34

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Am doar cateva cuvinte pentru tine SA DEA DUMNEZEU SA FI DATOR LA BANCA 100 DE ANI!!!


Musafir

#555 Re: TREZIREA

2016-02-05 11:43:38

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Țineți părerile pentru tine și lasă oamenii care nu mai știu de unde să-și rupă pentru a îmbogății pe unii ca tine să decidă ce e mai bine pentru ei și copii lor. Du-te învârtinu-te cu șnapanii tăi cu tot.


Musafir

#556 Re: TREZIREA

2016-02-05 18:37:58

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Stimate domn/doamnă, daca numai pot plăti ratele, ma executa si mai rămân cu datorii pana mor, ca daca ar putea si moartă sa ma stoarca de bani ar face-o, nu ajung tot in boscheti? Hai, ia legea citeste-o, aprofundeaz-o si după mai discutăm. Daca esti de-l lor măcar documenteaza-te sa nu te faci de CACAo. 


Musafir

#567 Re: TREZIREA

2016-02-06 08:08:07

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Bai berbecule, prin aceasta lege banca va negocia cu tine si va gasi solutii pentru ca, in caz de incapacitate de plata, sa nu te execute....decat sa ti se faca poprire pe salariu, sa fie urmariti copii tai pana se stinge datoria nu este mai bine sa o iei de la capa? judeca minte intunecata...sau esti platit de scarnaviile de bancheri

jcko

#571 Re: TREZIREA

2016-02-08 12:33:33

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Domnul meu cine ajunge in imposibilitatea de plata a ratei oricum ajunge in strada, iar pana acum mai ramanea si cu o datorie care reprezinta diferenta intre pretul apartamentului in momentul vanzarii prin executare silita si suma totala a creditului la care se adauga cheltuielile de executare. Asa in timp poate lua un alt credit pe care il poate plati probabil pentru un imobil chiar mai bun.

Bancile vor avea mult de pierdut din asta si da e tare ciudat ca Isarescu permite asta. In definitiv creditele erau ipotecare adica garantate prin ipoteca pe un imobil, la scaderea valorii imobilului pana acum pierdea imprumutatul acum pierde si banca. Poate asa vad si eu reclame mai de bun simt la TV si daca mai vine banca sa imi spuna ca este cel mai bun prieten si asociat al meu chiar o sa cred asta :)) 

Apartamentele acelea pe care le dau inapoi cei care nu mai pot plati creditul pot fi cumparate cu preturi mai mici de cei care pot plati un credit sau chiar de cei care pana acum aveau rate uriase si vor lua un alt credit cu rate mai mici pe care poate il pot plati sau nu. 

In final se va stabiliza piata cu implicarea directa a bancilor care nu vor mai face evaluari aiurea asupra imobilelor si nu vor mai da credit pentru imobile supraevaluate. 

Am mai auzit zvonul ca va disparea programul prima casa si ma intrebam de ce sa dispara? Statul plateste dintr-un fond destinat acestui program nu din vanzarea imobilului returnat. 

Korhaz

#598 Re: TREZIREA

2016-02-20 18:08:30

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Esti un dobitoc penal, platit de banci ca si postac.....sau prostanac! Esti si tu, la fel, un tradator de neam si tara!


Musafir

#622 Re: TREZIREA

2016-03-07 10:04:15

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 FOARTE BINE GANDIT!!! Toti ne dorim la inceput ajutorul banciilor pentru a ne achizitiona ceea ce ne dorim. Iar cand vine vorba de innapoiat banii, realizam ca avem dea face cu niste hoti si nesimtiti. Oare asa este? Si daca da, haideti sa vedem in ce mod sunt ei hoti si sa ii facem sa nu mai fie. Dar nu asa. Pentru ca asa chiar nu o sa mai avem nici o sansa in tara asta. Daca banciile nu "ne ajuta" sa ne putem cumpara o casa, atunci cine ne va ajuta??? Statul roman, Zamfir, CINE??? Cine v-a obligat sa achizitionati ceva ce nu va puteti permite. Si CINE ESTE DE VINA CA NU VA PUTETI PERMITE??? Care este vina banciilor in asta???


Musafir

#642 Re: TREZIREA

2016-03-17 00:00:17

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Dupa ce banca iti subevaluaza imobilul (prima masura de siguranta), nici nu-ti finanteaza integral imobilul conform evaluarii "subevaluate" (a doua masura de siguranta). Ar trebui sa se multumeasca cu imobilul in caz de incapacitate de plata sau chiar refuz de plata....., dar pare ca asta nu-i suficient, trebuie sa pui si oprire pe venit, parca ai garantat cu veniturile nu cu imobilul. Asta a dus si ar duce in continuare la coruptie: vinde imbilul pe nimic "la licitatie" unor apropiati, ca nu il vor vinde celui incapacitate de plata la pret mai mic, dupa care se valorifica la pret real pe piata imobiliara. Banca nu iese in castig ca si institutie, ci doar cativa angajati favorizati.....sau poate chiar sefii lor.

Ca sa fie democrat si echitabilitate LEGEA TREBUIE ADOPTATA ASA CUM S-A FORMULAT INITIAL.

 

Sustinatorii bancilor afirma ca Legea ii va favoriza pe cei care au luat credite sa faca afaceri. Praf in ochi. Dar cine le-a acordat acestora credite???  Mama mare ? nu tot bancile ??? Nu si-au luat si acolo masuri de siguranta ca si in cazul persoanelor fizice? Toate argumentele bancherilor sunt doar praf in ochi, care la o analiza mai amanuntita devine clar ca aceasta lege le va controlul din mana. Ei nu accepta impartirea riscului in mod egal, ei vor sa ne faca slugi pe viata. Masura cu care ameninta ca o vor lua bancile in cazul adoptarii acestei legii este sa mareasca avansul la creditele ipotecare si incearca sa sperie populatia cu asta....Nu-i nimic de speriat oameni buni... Din acest motiv piata imobiliara va scadea, ceea ce este in avantajul populatiei si wow cine are de pierdut....tot bancile. Sa mareasca avansul daca vor putea, ca tot impotriva lor se intoarce. Cum ar mai putea bancile sa controleze piata imobiliara. 

 

Deci se vede clar de ce se impotrivesc cu atata ardoare aprobarii acestei legi. Daca ar accepta impartirea riscului asa cum este si ideea legii toti am avea de castigat si bancile, intr-adevar nu ca acum, dar si populatia.

 

SI INTR-ADEVAR TREZIREA:

INCEARCA SA NE INTIMIDEZE, SA NE PROSTEASCA, NU VOR SA ACCEPTE ECHITABILITATEA.

 


Musafir

#657 Re: TREZIREA

2016-03-24 22:05:09

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 Prietene ești un prost.Tu ești cel manipulat.