Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "

Quoted post


Musafir

#622 Re: TREZIREA

2016-03-07 10:04

#6: ACHTUNG! - TREZIREA 

 FOARTE BINE GANDIT!!! Toti ne dorim la inceput ajutorul banciilor pentru a ne achizitiona ceea ce ne dorim. Iar cand vine vorba de innapoiat banii, realizam ca avem dea face cu niste hoti si nesimtiti. Oare asa este? Si daca da, haideti sa vedem in ce mod sunt ei hoti si sa ii facem sa nu mai fie. Dar nu asa. Pentru ca asa chiar nu o sa mai avem nici o sansa in tara asta. Daca banciile nu "ne ajuta" sa ne putem cumpara o casa, atunci cine ne va ajuta??? Statul roman, Zamfir, CINE??? Cine v-a obligat sa achizitionati ceva ce nu va puteti permite. Si CINE ESTE DE VINA CA NU VA PUTETI PERMITE??? Care este vina banciilor in asta???

Raspunsuri


Musafir

#626 Re: Re: TREZIREA

2016-03-07 14:47:42

#622: - Re: TREZIREA 

 Aici nu e vorba de permis sa-ti cumperi o casa sau nu, este vorba de cursul de schimb pe care il suporta tot debitorul, micsorarea salariilor si a costurilor ascunse ale bancilor, poti tu prevedea asa ceva cand iti cumperi un imobil?

Cred ca traiesti pe alta planeta sau banii tai au venit din alte surse decat din munca ta.

Cum iti permiti sa judeci persoane pe care nu le cunosti si care nu au facut decat sa-si doreasca o viata mai buna pentru ei si familiile lor si acum sunt jecmaniti de banci.

Nu toti avem norocul sa primim mosteniri si sa avem salarii de mii de EURO.

 

Mircea

#691 Re: Re: TREZIREA

2016-04-19 20:23:53

#622: - Re: TREZIREA 

 S.a apelat  la banci pt credit in vederea achiziționării unei locuinte deoarece alta varianta nu exista in acel moment, nu existau dezvoltatori imobiliari ca in prezent... si pana in 2006 contractele nu erau asa pline de diferite clauze abuzive ( acestea s.au inmultit pe masura ce se vindeau creditele)! Bancile au vandut credite in CHF care de fapt nu i.a vazut absolut nimeni... Si este absolut normal sa existe o astfel de lege în Ro, am luat ceva € pt care am lăsat o garantie, nu mai pot înapoia € pierd garantia lăsată... Ce e rău în asta dl bancher ? Ti.e frica de disponibilizări în banca la care lucrezi ? Stai linistit pt banci asta e o pierdere nesemnificativă... Credite gen "Prima casa" vor exista in continuare cu avans tot de 5 % pt ca din asta "traiesc" băncile ...