Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "
Re: TREZIREA
Sa fie si varianta asta am sa decid eu ulterior ... ca la amanet
Succes in promulgarea legii !
Consilier imobiliar Lungeanu Silviu Daniel
Re: Re: TREZIREA
Deci,explicatia...se pare ca ..lipseste...daca vrei sa te amanetezi si ai ce ...nu ai decat,eu am ajuns sa amanetez ...ca sa am ce pune pe masa...ti se pare normal?
total de acord
Pe langa faptul ca sunt de acord cu ceea ce se sustine prin aceasta petitie, mai am un lucru de precizat: banca cere banii inapoi, dar ea nu a dat banii la liber. Mai exact, a evaluat casa si a acordat imprumutul de 100.000 euro, sa spunem; dar tie nu iti da niciun ban, te ajuta in schimb sa iei casa. Cand e sa ia inapoi, ea vrea si casa, si banii. Pai tu mi-ai dat banii sa iau casa, ia-ti casa si lasa-ma in pace. Aici intervine echitatea: eu am vrut casa, nu bani. Banca m-a ajutat sa iau casa, in conditiile ei. Nu mai pot plati, ia-ti casa, nu banii!
La momentul achizitiei creditului, casa cu care am garantat imprumutul valora de 3 ori mai mult decat valoarea creditului (pe evaluarea bancii). Acum nu mai acopera decat 80% din cat mai am de restituit. Sunt convins ca daca nu as mai plati ratele ar veni si m-ar executa, si cum se obisnuieste ar vinde imobilul undeva la sub 50% din valoare, iar pentru restul m-ar urmari toata viata. Unde este echitatea aici ???Tot riscul in momentul de fata este pe spatele clientului, lasand la o parte clauzele si doabanzile abuzive.
Este cea mai buna lege de pana acum, care iti permite sa o poti lua de la inceput. Va fi si un instrument mult mai puternic de negociare cu banca pentru cei care doresc. In schimb Legea falimentului personal e o porcarie facuta special pentru banci.
Sincer la cati bani le platesc acum pe luna rata, daca intra legea in vigoare le las casuta mea de 70mp cu mansarda si ma mut in chirie intr-o vila cu piscina.
Re: Re: TREZIREA
Auzi in m.m nu ma lua cu ciocu' mic ca nu suntem in lagar, da? Ciocu' mic ii zici lu' Piperea nu mie ca nu ma cunosti, clar? Eu te-am prevenit ca ajungi in boscheti. Daca vrei sa dai casa, du-te si pune cheile pe masa, nu te opreste nimeni. Am vazut ca ma face Piperea postac si nu e cazul! Daca am o parere proprie, am dreptul la ea domnu' avocat si doamna care imi spui 'ciocu' mic'. Am dreptul sa nu fiu de acord cu voi!
Oricum este foarte trist că după ce ai făcut eforturi să te menții cu ratele, și ai investit în casa respectivă să renunți la ea dar ... când ajunge cuțitul la os, propunerea legislativă este o șansă la supraviețuire.
Re: Re: Re: TREZIREA
explicatia
La amanet daca garantez cu ceva si nu o platesc inapoi bani pierzi acel ceva si gata povestea.
La banci imi ia tot, casa si alte bunuri daca am sau proprire pe salar.
Eu vreau ca in america ... cum de fapt propun si cei doi domni.
Am credit chf ... apartamentul nu valoreaza cat imi cere banca, desi am platit 7 ani dar as renunta cu drag la credit si apartament si sa traiesc liber fara frica zilei de maine.
| This discussion has been closed. |
Va rugam nu cedati in fata lor!