Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "
TREZIREA
Toti comentatorii sustin in mod surprinzator banca! Unde va mutati cu copiii, in boscheti? Sunteti intregi la cap??? Dupa ce ati platit intr-una acum plecati din case unde? La mama sau la mama soacra??? Asa si? O sa stati acolo ca ghertoii inghesuiti pana cand? Aveti creier? Intrebati-l pe Zamfir care este programul lui politic si ce s-a realizat din el astfel incat economia sa mearga, sa functioneze si voi sa va puteti plati creditele, ca de aia le-ati luat, sa le returnati cinstiti si sa aveti o casa, o viata si o familie. NU VA LASATI MANIPULATI DE ASTIA DOI!
În 2008 am luat 104.244 CHF, c/val. 218.900 lei. Până acum am achitat aproape 190.000 lei şi ce credeţi, mă execută banca pe imobil, imi reţine 1/3 din salariu pentru suma de acum de 430.000 lei. E corect??? Am luat 200.000 lei, am plătit 190.000 lei şi mai am de plătit 430.000 lei. Banca a trecut la executare silită pentru că nu am mai putut să achit lunar 3.300 lei. Nu am altă "vilă" unde să mă refugiez şi nici conturi pentru "ziua de mâine". Sunt o persoană cinstită care până acum am achitat lunar CHF iar de acum se doreste să achit lunar LEI. Câte rate a achitat MUGUR ISĂRESCU sau cei care au făcut împrumuturi şi acum sunt reţinuţi? DACĂ NU DOREŞTE SĂ IA APARTAMENTE, CASE ŞI MAŞINI ÎN LOCUL DATORIILOR ATUNCI DE CE SE TRECE LA EXECUTAREA ACESTORA? LASĂ OAMENII PE DRUMURI ŞI ÎI JUPOAIE DE VII. LE IA TOTUL DAR NU LE POATE LUA CREDINŢA ÎN DUMNEZEU. SĂ LE DEA DUMNEZEU TUTUROR NUMAI BINE!
Am luat bani pentru casa , drept pentru care sunt de acord sa renunt la casa. SUSTIN PROIECTUL D-lui Piperea si Zmfir !!! Nu suntem protejati de banci, dar nici sclavi ani......la banca CAMATARILOR DE LUX-ISARESCU
pentru a da oamenilor Romaniei drepturile ce le sunt oferite prin Constitutia Romaniei.
Acesta va fi baza negocierii cu bancile !
Re: TREZIREA
Auzi ,tu,asta cu trezirea,ciocul mic...vorbesti aiurea.Plateste tu rata de 2400 ron la apartamentul meu de 42 m patrati si eu ma duc sa stau cu chirie.Imi asum riscul cresterii Chf dar nu suport sa fiu furata!Cum imi explici tu -dobanda variabila dar de 7 ani rata mea doar a crescut cand de fapt Libor-ul a fost si 0 si este chiar pe minus?Explica!
| This discussion has been closed. |