Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#3261

2015-03-06 15:10

adevărul este că este o campanie ateistă contra credinței agresivă de denigrare publică a bisericii . acesta este adevărul nu că tinerii s-au deșteptat . s-au ateizat . acesta este adevărul s-au secularizat. au o mentalitate materialistă lipsită de orice formație culturală,spirituală,religioasă.  sunt tineri fără rădăcini,fără istorie,fără trecut,fără repere spirituale. aceștia decid . exemplul cel mai cunoscut cernea și moise și asur. ei fac aceaqstă campanie . plus ziarul adevărul fostă scânteia. propagandă bolșevică. metode jidănești.

Raspunsuri

Julina

#3269 Re:

2015-03-06 18:14:02

#3261: -  

 Si totusi, ei sunt viitorul. Nu ii subestimati.

Acum 4 luni de zile, intreaga opinie publica a fost sigura ca il vom avea pe Ponta drept presedinte. Atunci cand s-au facut sondaje de opinie nimeni nu a luat in calcul o posibila mutare a tinerilor, nici atat ca ea ar putea fi atat de puternica.

Astazi vedeti rezultatele. 

Nu este nici dreptul nici rolul dvs sa judecati daca ei (noi) avem radacini, istorie, trecut sau nu. Pentru ca intr-adevar, noi citim istoria altfel fata de cum ati facut-o dvs, noi avem resurse sa ne aflam istoria dincolo de granitele care ne-au fost impuse.