Opriti majorarea TVA-ului la 19% pentru hrana animalelor de companie și a nadelor și momelilor pentru pescuit


Dragi pescari și iubitori de animale,

Suntem adunați aici pentru a lupta împotriva unei propuneri fiscale care ar afecta atât pretul hranei animalelor noastre de companie, cât și pasiunea noastră pentru pescuit.
Guvernul României dorește să majoreze TVA-ul pentru hrana animalelor de companie de la 9% la 19%, ceea ce ar putea avea consecințe grave asupra alimentatiei animalelor noastre dragi și bugetului nostru.

Animalele de companie sunt membri iubiți ai familiilor noastre, iar pentru a ne asigura că au o viață sănătoasă și fericită, este esențial să le oferim hrana de calitate. O creștere semnificativă a TVA-ului pentru hrana animalelor de companie ar putea face ca aceasta să devină mai scumpă, punând o povară financiară suplimentară asupra familiilor noastre. Cu cât hrana pentru animalele noastre devine mai costisitoare, cu atât accesul la o hrană adecvată și echilibrată pentru ei devine mai dificil.

Pe lângă impactul asupra hranei pentru animalele de companie, pescarii noștri sunt și ei afectați de această propunere fiscală.
Creșterea TVA-ului la 19% ar conduce la majorarea prețurilor la nadele și momelile pentru pescuit, ceea ce ar putea împiedica mulți pescari să-și practice pasiunea. Pescuitul nu este doar o activitate recreativă, ci și o tradiție și un mod important prin care comunitățile noastre se conectează cu natura și apele noastre.

Astfel, vă cerem sprijinul în semnarea acestei petiții împotriva majorării TVA-ului la 19% pentru hrana animalelor de companie și nadelor/momelilor pentru pescuit. Haideți să ne unim forțele și să luptăm pentru protejarea sănătății animalelor noastre iubite și pentru susținerea pasiunii noastre pentru pescuit.

Semnați această petiție și împărtășiți-o cu prietenii, familia și toți cei care împărtășesc aceleași preocupări. Haideți să le arătăm decidenților că suntem hotărâți să protejăm hrana animalelor noastre și să asigurăm accesibilitatea nadelor și momelilor pentru pescuit.

Mulțumim pentru sprijinul vostru în această cauză importantă!

Semnați aici pentru a opri majorarea TVA-ului pentru hrana animalelor de companie și nadelor/momelilor pentru pescuit.

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Mihai Banu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...