Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Juliana

#3260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: celei scârbite de biserică

2015-03-06 14:33

#3259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: celei scârbite de biserică  

 Tot ce se intampla gresit in Romania astazi este din cauza proastei manageriei, a clasei politice corupte, a intereselor meschine iar aici adaug si asocierea intregi clase politice cu biserica in scopuri electorale. 

Nu este un delir, mai degraba o stare de saturatie, pe care o putem numi popular si "scarba", iar acest punct in care se afla societatea romanesca este una fireasca de altfel. Nu consider ca Romanii sunt prosti, insa sustin de tarie ca generatiile se schimba, la fel schimba si nevoile oamenilor, iar noua generatie, cea educata, pur si simplu riposteaza. 

Aceste lucruri vor fi din ce in ce mai dese in anii ce vor urma, pentru ca dupa cum putem observa, tineri vor altceva. Iar acesti tineri sunt cei ce pastreaza motorul economiei ruland, astfel incat statul se va afla in punctul in care va fi obligat sa aculte noua generatie. 

Raspunsuri


Musafir

#3264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: celei scârbite de biserică

2015-03-06 15:45:50

#3260: Juliana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: celei scârbite de biserică  

 Juliana, nu mai măcelări limba română. (Diacriticele în primul rând.)

În rest, tot adevărul este la tine! Eşti tare, le ştii pe toate, şi cum le interpretezi tu, nu le mai interpretează nimeni! Du-te fata tatii în politică, la guvern, la parlament, scapă lumea de toate cultele, nu numai de bor de care nu mai ai somn. Şi-o să vedem atunci că dintr-o dată ne înbogăţim. Nu sta numai la minister. Ai o viziune globală de ne-ai dat pe spate. Iar cu creştinismul şi cu Dumnezeu, las-o baltă. Lasă-i pe alţii.