Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#510 Re: Re: Re:

2014-11-16 13:42

#507: - Re: Re:  

 " Un popa beat nu caracterizeaza intreaga Ortodoxie".. asa cum Andrei Placinta nu caracterizeaza pe cei care nu apartin vreunei religii... aici vroiam sa ajung..

 

"Daca ai fi rational, ceea ce nu esti din moment ce esti ateu"... serios mai rationalule? :)))))) sau ai avut de curand o discutie cu un sarpe vorbitor.. vezi sa nu cazi de pe marginea pamantului... rationalule :)))

 

Si tie iti zic... pastreaza-ti credinta pentru tine..

Raspunsuri


Musafir

#512 Re: Re: Re: Re:

2014-11-16 13:47:02

#510: - Re: Re: Re:  

 hmmm ai citit si tu God Delusion scrisa de un ateu care militeaza pentru uciderea nou nascutilor bolnavi de Down sau ca violul este arbitrar moral. Esti un spalat pe creier, asa cum spunea cineva mai sus un analfabet al ratiunii din moment ce intr-o tara ortodoxa interpretezi totul prin filtrul gandirii occidentale.

Voi ateii sunteti niste oameni rai in esenta. Sarpele vorbitor....daca ai sti un pic de stiinta si teologie ai fi inteles un pic cand s-a scris Geneza si de catre cine. In locul tau m-as duce la Schitul Huta unde a plans icoana Maicii Domnului cu lacrimi de mir in fata noastra, fiind si eu de fata daca vrei sa vezi ce face credinta.

Nu prostii scrise de stricati occidentali.