Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

AndreiD

#87

2014-11-14 13:34

Urmarind comentariile de aici, am constatat o data in plus cu ateii/agnosticii sunt lipsiti de orice logica, in afara faptului ca sunt violenti si nu au auzit de conceptul de "a vorbi civilizat".

In primul rand mi-au placut posatrile cu "studiile" (preluate probabil din suita stiintifica "libertatea/click/cancan") in care se "dovedea" faptul ca ateii/agnosticii sunt ceva mai inteligenti. Dupa copy-paste au lasat comentarii in care au vorbit ca niste babuini violenti, uzand evident de invective, sau cu alte cuvinte au contrazis singuri acele "studii". Pe langa faptul ca aceste "studii" intra in contradictie evidenta cu realitatea: majoritatea oamenilor de stiinta au fost persoane religioase. Asta apropo de crezut in "zane" si indoctrinati...

In al doilea rand, tot legat de indoctrinare si ignoranta. Cum se face ca ateii nu cunosc modul in care umanismul ateu si evolutionismul au fost impuse sistematic in societate, fix prin spalare pe creier (proces care continua si azi)?

http://www.randalolson.com/2014/08/24/the-myth-of-the-smarter-atheist/

http:/ /unitedfamiliesinternational.wordpress.com /2011/07/18/myth-buster-are-atheists-more-intelligent-than-the-religious/

Raspunsuri

Cuviosul Portofenie

#95 Re:

2014-11-14 14:02:58

#87: AndreiD -  

V-aţi uitat la voi ? Deocamdată sunteţi în proporţie covârşitoare doar nişte ghiolbani ce votează pe câte două caramele, iar apoi vă lamentaţi că n-aveţi cu ce vă creşte plozii sau că trăiţi de pe o zi pe alta. Întâi învăţati să folosiţi apa caldă şi şamponul, iar tocmai apoi invocaţi moralitatea şi bunul-simţ. Apropo, de ce o bună parte a popilor se gudură pe la uşile primăriilor şi sunt majoretele politicienilor ? Li se trage cumva de la moralitate ? :))))