Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #3426 Re:

2015-11-04 00:03

#2: -  

 Mai bine ai face gramatica !!! Nu religie !! 

As prefera ca baiatul meu sa faca ceva util , cum ar fi matematica (la care se pica BAC-ul in masa , sau romana) decat ora de religie la care un copil de 13 ani, educat , a intraznit sa ii ceara domnului profesor de religie (diacon de altfel ) sa ii explice de ce bor judeca tinerii din ziua de azi (tocmai s-a dovedit ca acuza pe cei care asculta anumite genuri , respectiv rock ) cand in biblie scrie CLAR ca nimeni nu are dreptul sa isi judece aproapele , acest drept reveniindu-i numai lui Dumnezeu , la judecata de apoi, a tinut sa specifice ca baiatul este necuviincios sa puna astfel de intrebari si sa se indoiasca de caile domnului, cand crestinii ar trebuii clar sa "CREADA SI SA NU CERCETEZE" asa cum scrie in biblie. 

 Sunt singura care refuza sa isi trimita copilul la scoala pentru a invata ca nu trebuie sa cerceteze niciodata mai mult,  sa invete si sa fie informat, ci sa creada orbeste tot ce i se spune ?

 Cine a urmarit astazi, 4/11/2015 Acces Direct a vazut un reprezentant al bisericii care a sfatuit in direct sa nu se doneze bani ( decat la biserica ) iar apoi ii injura pe , Mara, Simona si invitatii ei , pentru ca nu sustineau opinia lui de cretin. ACEASTA ESTE BISERICA ORTODOXA ROMANA !! RUSINE !!