Demiterea doamnelor Livia Stanciu si Laura - Codruta Kovesi


Musafir

/ #13

2015-05-30 06:05

Am semnat aceasta petitie on line, de aici din diaspora de peste mari si tari, daoarece constat cu mahnire si greata, chiar si de aici, ca Tara Mea a ajuns pe mana unei mafii pana si in Justitie, care numai justitie nu se poate numi.
Un individ mafiot, bisnitzar si impostor, Basescu Traian ajuns prin conjucturi oculte presedinte, a infiintat un system diabolic pentru decimarea societatii romanesti. In mare parte a si reusit. Sustinut de forte oculte, straine romanilor, sau forte din tara, in special CCR si ICCJ, SRI si DNA ne-a scuipat de sus, pe noi cei 7.400.000 de cetateni dupa REFERENDUMUL LEGAL din 2012, prin care ceream Eliberarea Romaniei de Dictatura Basista-PDL-ista.
Cele doua partizane basiste, clar si indubitabil, cu probe evidente, trebuie sa plece din system. S-au facut de ras pe ele insele, dar au facut de ras si Tara Noastra - Romania care inca zace sub binoamele si trinoamele CCR-ICCJ-DNA-SRI-ANI-PDL si mai nou PNL.
Cele doua servitoare basiste, sunt doar "sculele" lui Basescu Traian si mafia lui. Demulta vreme ar fi fost in arest preventiv, Basescu, de n-ar fi fost aparat de CCR, de DNA, de ANI, si in special de Laura Codruta Kovesi si Livia Stanciu si catelul de serviciu, Vasilica, un incompetent notoriu.