Stop internarii copiilor in spital fara parinti!
Ce varsta ar avea acel copil?
Prin lege nu se permite internarea unui parinte impreuna cu copilul daca a depasit varsta de 3 ani, insa se poate platii spitalizare parintelui, adica, se achita o taxa, deoarece nu este normal ca parintele sa ocupe un pat pentru a sta cu copilul de 14 ani (varsta aleasa la intamplare, am intalnit cazuri in care copilul avea 17 ani, iar mama nu l-a lasat singur in spital) bolnav cand acel pat ar putea fi utilizat de un pacient adevarat.
P.S. (PERSONAL MEDICAL)
Re:
Draga mea, ti se pare normal sa ocupi tu un pat din spital sau o persoana care are nevoie de ingrijiri medicale adevarate? Hai sa nu fim absurzi.. te rog..
Da, daca copilul are sub 3 ani, este normal sa ramai cu el, iar daca are peste e normal sa platesti, nu ocupam un pat disponibil in cazuri de boala pentru tine.
| This discussion has been closed. |
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie
Daaa,sunt de acord de a nu lăsa copiii în spital fără un părinte ,dar Nu sunt de acord de a plăti acele zile stand cu copilul, deoarece nu toți părinții au posibilitatea de a plăti,. Siii mai mult,cei care plătesc stau cu copilul în același pat,asa ca ce condiții sunt astea? Sau mai rău la Urgente stai prima noapte pe SCAUN! Sunt o mămică din Galați care a spus doar prin ce am trecut eu si poate alte mămici!!!!Așa ca poate cândva se face si o petiție si ptr asta! Adică Condiții!!!!