Stop internarii copiilor in spital fara parinti!
Semnez, nu e normal sa lași copilul singur
Am semnat pentru ca este inuman sa desparti mama de prunc, mai ales cand este bolnav cel mic. Parintele aduce alinarea sufleteasca, cea care ajuta in procent semnificativ la refacerea fizica si psihica a copilului. In asemenea conditii nici nu stiu de ce se mai intreaba de ce scade natalitatea. De ce femeile nu sunt nerabdatoare sa devina mame? E deasta... Aici gasiti unul dintre motive!!!
Re:
Nu imi vine sa cred , nu am copii dar pot intelege reactia mamei pentru ca in romania traim oarecum cu frica , dar nu trebuie sa avem frica ii mai bine sa luptam pentru apararea cazurilor noastre decat sa lasam nesimtitii sistemului sa bage frica in noi , adevarul e ca daca mie imi dau copilul oparit , eu evit sa il las din nou pe mana acelui medic, asistenta , spital si ma fac responsabila ca toata lumea sa afle cum mior tratat copilul si din fata spitalului nu ma misc pana nu vine televiziunea ziarele si redurile sociale . Si imi caut viata de alta forma .
Dar reaponsabilii merita pedepsiti .
Si din nou vreau sa va spun ca , CU FRICA NU AJUNGEM NICAIERI , SI CE CAUZA MAI DREAPTA DE CAT LUPTA PENTRU VIATA SI VIITORUL COPIILOR NOSTRI??
Re:
Oooof. Imi pare asa de rau. Foarte, foarte trist...O imbratisare virtuala pt dvs si copilas.
Nu cred ca poate exista asa ceva si nu cred ca un parinte isi poate lasa copilul singur, indiferent de varsta si de circumstante!!!!!! Spitalul este o institutie publica nu o inchisoare sau o camera de tortura de copii!!!! Nu cred!!!! Nici macar la o simpla febra copiii mei nu stau fara mine!!!! Eu sunt cel mai dr pt ei!!! Parintii sunt de condamnat, si intreaga comunitate din Sibiu, daca permit asa ceva...
| This discussion has been closed. |
Re:
#385: -
Pt ca e capitala culturala europeans, si-au avut primar bun!! Eu astept sa se infirme stirea asta, mi se pare strigator la cer!!