Stop internarii copiilor in spital fara parinti!
Re:
#10: - da și ști de ce pentru ca se comporta oribil asistentele cu copilașii . Și nici tu ca mamă nu ai voie cu telefonul mobil . Ca na doar și doar sa nu fie ele filmate sa li se vadă comportamentul josnic .
Re:
Și eu am fost marcată foarte profund . Înțeleg . Bine ca am cerut externarea la cerere după o săptămână tragică în care mi au chinuit bebele de doar 4 luni atunci .
Re:
Ai văzut Cum este acolo, e groaznic pe un copil mic . Asistentele sunt sub orice critica .
Re:
Eu am fost internată cu bebe (4 luni). Credema ca asistentele se comporta cu copilașii oribil . Păcat ca nu am avut voie cu telefonul mobil acolo sa le filmez . Am stat o săptămână și am plâns zi și noapte atât pentru puiul meu cât și pentru ceilalți copilașii . Am reușit sa plecam la cerere pentru ca bebe nu avea absolut nimic din rezultatele analizelor
Ce era mai rău este ca a răcit acolo și tusea foarte tare . În fine bine ca am plecat și acasă ne am făcut bine . O experiență traumatizanta .
Re:
Draga mea din păcate la Sibiu eu aveam o mulțime de dovezi împotriva personalului dar telefonul mobil mi s a luat ăsta era politica spitalului . Grav grav grav
Re: musafir
#131: - sfatul meu luați nepotul de acolo . Va fi traumatizat . Dacă nu are probleme grave gen operație de făcut . Luați la acasă și tratați copilul la medic pediatru sau de familie .
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |