Stop internarii copiilor in spital fara parinti!
este pur si simplu nefiresc ca un pui mic sa fie internat singur in spital,mai ales cand asta e perioada cand are cea mai mare nevoie de parinti!este pur si simplu inadmisibil
Re:
Sunt de părere ca trebuie internați copii cu mamele lor in spital,deoarece eu l-am avut doar 2 zile la infecțioase si l-am scos traumatizat,se trezea noaptea si plângea,dădea din mâini si din picioare de plângeam de mila lui, mi-a prescris pediatra lui sirop de linistire deoarece a suferit copilul un şoc
Sunt si parinti care isi abandoneaza copiii in spitale...deci in extrema cealalta....oricum, e dreptul parintelui de a fi in permanenta langa copil. Iar cine ingradeste acest drept ar trebui pedepsit.
Si in suceava e la fel. Am ajuns in seara de revelion cu fetița la urgente,au vrut sa o interneze,dar singura, fara mine, am refuzat desi ii era foarte rău ( avea rotavirus) m-au jignit asistentele si medicul de garda,dar nu am vrut sa îmi las copilul de 1 an jumate,singur in spital,mai ales ca inca alăptam. Am plecat spre Iași la un spital privat unde am găsit condiții așa cum ar trebui sa existe si in spitalele de stat. Nu se poate ca o mama sa fie nevoita sa își lase copilul singur in spital. Rușine celor care conduc aceasta tara.
| This discussion has been closed. |
este inuman sa separi un copil de mama lui cand este bolnav