Mireasa pentru Fiul Meu = REGIZAT ?
Re:
Eu va multumesc tutror pentru ca va mobilizati ! Chiar daca nu vom rezolva nimic cu asta, eu ma bucur ca macar am spus toti, la un nivel mai "inalt", ceea ce gandim !!
Va multumesc
se vede clar ca sunt 2-3 bagati in concurs pentru a schita un scenariu...se observa ca ei dau tonul in casa si ca sunt niste actorasi de mana a doua..totul in gura lor suna fals...oare cei care regizeaza prostia asta nu traiesc in realitatea din romania?!se vede ca habar nu au de cum o duce si cum judeca si vorbeste omul de rind!
Re:
Sunt de acord cu tine. Eu sunt sigura ca Andreea e "de-a lor".. si chiar daca.. imi pare rau intr-o oarecare masura sa cred asta, si Catalin... Desi sincer.. el "nu s-a dat de gol".. Mie imi place de el in cont chiar daca ar fii "actor".. daca e asa, e un actor bun :)) In schimb d-soara.. vai de ea.. De restul (excluzand Daniela.. despre care sincer nu stiu ce sa cred, si nici nu ma prea intereseaza mult) nu am dubii..
Re: Re:
Fiecare avem propriile gusturi.. ce sa iti spun :) Dupa parerea mea, consider ca toti cei carora le place Andreea, s-au lasat pacaliti, sau sunt mai usor de pacalit. Fara nici o dorinta de a jigni pe nimeni sau nimic de genul.. e doar parerea mea..
Mi se pare cea mai urata emisiune de pana acum , este imposibil ca intr-un reality show sa dai afara o jumatate dintr-un cuplu , este imposibil ca Andreea care minte cu o nesimtire grasa sa fie bagata mereu in seama de moderatoare , este imposibil ca si moderatoare sa le vorbesti concurentilor foarte rece si radical cand tu ai meseria si scopul de a face sa aflii cat mai multe de la concurenti sa sa-i lasi sa se exprime fiindca astfel ii vei face sa isi dea drumul la gura si poate de ce nu sa se incurce in propiile minciune sau sa isi exprime sentimentele reale si scopurile reale fara ca in acel moment sa isi dea seama ca se dau de gol , nu imi vine sa cred ca un baiat ca adrian jigneste atat de mult doar pentru faptul ca este matur , mi se pare ca numai are nici-un farmenc aceasta emisiune cu parere de rau.
This comment has been removed by the person who wrote it.
nu mai cred in aceasta emisiune.
| This discussion has been closed. |