Mireasa pentru Fiul Meu = REGIZAT ?
Parerea mea este ca nu e regizat nimic , acum incep sa isi arate fiecare adevarata fata :)))))
daca era regizat nu aratau producatori multe chesti care ar putea sa ii traga pe ei in jos
blat curat
Alexandru a fost un concurent foarte apreciat de telespectatori , concurentul salvat de la eliminare cu 94% din voturi , in seara asta nu i s-a acordat nici o sansa , a fost vizibil ca ii deranja pe cei din staf
SA VA FIE RUSINE .
Foarte relevant e faptul ca.. video-ul de pe site-ul Antenei 1, in care aparea CATALIN, dand proba ptr rolul din NARCISA, "cannot be found.." s-o fii ratacit saracutul video.. dar oricum se vede f clar ca este vb despre el
mama marghioala
# 22
Re: # 22
Probabil ca tu votezi cu ip dinamic din mom ce esti asa de sigur (a) pe tine.. Eu macar, "dau fata" si ma semnez cand comentez. Pentru cunostinta ta generala, te anunt ca nu am ip dinamic, si ca da.. probabil ca as vota de 10 ori daca as avea..
Si cum bine ai spus, este evident ptr toata lumea ca sistemul de votare cam lasa de dorit, tocmai asta fiind motivul pentru care am initiat aceasta petitie. E normal sa fie si oameni pro, si oameni contra, nu am o problema cu asta. Iar daca ti se pare o "mizerie de petitie".. ce cauti aici ?
| This discussion has been closed. |