Mireasa pentru Fiul Meu = REGIZAT ?

Rolul acestei petitii este de a ne mobiliza toti cei care suntem de parere ca emisiunea difuzata de Antena1, pe care ei o numesc "Reality Show", este REGIZATA intr-o mica - mare masura !!!

Eu doresc ca producatorii acestui "reality show" sa ne raspunda, aducand dovezi legale, cu privire la voturile "telespectatorilor" de pana acum. Urmand astfel, sa isi schimbe sistemul de votare intr-unul mai transparent, pentru ca noi cei care votam sa putem avea increderea ca se tine cont intr-adevar de voturile noastre, si ca titlurule saptamanale desemnate ( si anume: "Mireasa Saptamanii" si "Mama Saptamanii ) reflecta realitatea voturilor respective !

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.