JUSTIȚIE! O vrem pe mama acasă!
Succes.
Copii trebuie sa fie cu mama.
Sa întoarcem mama copilor. Dacă cineva nu stie ce inseamna un tata bataus, sa vina sa-i zic eu.
Pentru că statul este incapabil să-și protejeze cetățenii. Unii judecători nu-și merită roba și fotoliul, pentru că nu au o judecată sănătoasă. Mai uită să fie și oameni.
Sa se faca dreptate
Judecatoarea asta e mama, are copii? Stie oare ce inseamna sa dormi cu frica in sin ca un nebun poate intra in orice moment si sa te snopeasca in batai?
mama trebuie eliberata intrucit sa aparat de sotul care o batea lasati-o sasi creasca copii
Pentru ca m-am saturat ca agresorilor sa li se faca dreptate si cei agresati aparindu-se ajung sa raspunda in fata legii in locul agresorilor. Ce va fi cu copiii lor? Agresorii trebuie trasi la raspundere cu privatiune de libertate si lucrul in folosul statului. Cu cit mai aspra va fi pedeapsa cu atit vor fi mai putini gresori!
In cazul Doamnei, trebuie neaparat de eliberat, caci copiii vor suferi si neavind parinti alaturi, cine stie cine v-or ajunge in viata. Ei au nevoie de mama lor!
Si eu stiu ce inseamna sa adormi cu frica in sin. De asta o sustin.
O mama care se apara, e nevoita sa stea in inchisoare, iar hotii de miliarde se distreaza pe seama noastra!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.