JUSTIȚIE! O vrem pe mama acasă!
Să-mi explice cineva, cum s-a făcut, ca o judecătoare de doar 27 de ani, fără experiență profesională, a decis soarta acestei femei??? Oare acum, copiilor, le va fi mai bine fără mamă? De ce nu s-au luat în considerare toate plângerile femeiei? Dacă se luau masurile necesare la momentul potrivit, nu se ajungea la acest deznodământ!!! Mi-e rușine pentru o așa judecătoare! Mi-ar fi interesat, cum ar fi EA procedat în locul femeiei?! Rușine!
In tot acest timp, vor fi distrusi psihic si mama, si copiii. Sase vieti distruse, la asta ar trebui sa se gandeasca judecatoria noastra.
o vrem pe mama acasa
Sentinta incurajeaza violenta. Mama trebuie eliberata. Copiii trebuie sa fie cu mama
Sper sa se resolve cit mai curind.
Violenta conjugala este o problema majora in Republica Moldova. Nu s-au luat masuri cind femeia era maltratata de sotul ei. Puneti-va intrebarea cine-i vinovatul? Cine a distrus viata femeii si e pe punctul sa distruga si viata copiilor ramasi fara mama?
Am trecut si eu prin asemenea calvar.Stiu cum te simti neprotejata in fata agresiei .Fiecare caz e un caz aparte trebuia de cercetat mai atent,dar justitia la noi in tara e SELECTIVA!!!!!!
Nu pot sa zic ca e nevinovata, este, dar din moment ce n-a facut asta cu intentia vie de a-si ucide sotul ci doar de a se apara, i se iarta vina.
eliberare
eliberati sarmana femeie, mai bine eati baga pe cei care stau si va platesc pentru tot numa nu pentru ce vre poporu
| This discussion has been closed. |