JUSTIȚIE! O vrem pe mama acasă!
Am semnat aceasta petitie pentru ca este o mare nedreptate decizia luata de judecator in privinta Victoriei Pruteanu. Ea trebuie sa fie eliberata si ajutata sa-si creasca copiii si surorile. Iar sistemul judecatoresc, departe de a fi perfect, o arunca intr-o prapastie si mai mare decat cea in care se afla. Aceasta femeie trebuie sa fie eliberata imediat si ajutata sa se descurce cu o familie atat de mare. E prea grea sarcina de pe umerii ei, o tanara de doar 23 ani. Sunt cu Victoria si cer sa fie pusa in libertate imediat!
Sa revina femeia acasa, la copii si ias dori judecatoarei sa treaca prin acelasi calvar ca si aceasta femeie chinuita.
Sunt si eu mama a 2 fete si nu_mi pot imagina macar...sa trec prin momentele prin care a trecut si trece această mama a 5 copii, putere,rabdare si doar ginduri bune îi pot transmite ei si familiei sale. Si sper ca multi oameni buni vor reactiona la durerea si nedreptatea sa!!!
Oare cum ajungi la 27 de ani judecator ?
| This discussion has been closed. |
Re:
#201: -
Necatind la toate judecatorul este "femeie" .... in cazul doamnei chiar utilizez ghilimelele intentionat !!!!