JUSTIȚIE! O vrem pe mama acasă!
1)Stiu cum se comporta barbatii cu femeile in Moldova, mai ales in paturile mai vulnerabile ale societatii, e o discriminare totala si cred ca a fost agresata cu cruzime de multe ori
2)Femeia s-a autoaparat, nu a venit ea la el acasa sa-l omoare
3)Copiii au nevoie de mama!
Intoarceti mama copiilor,și Aruncați la închisoare Hoții de milioane, dar nu suflete chinuite! Intoarcetii mama Copiilor!
Am fost de acord să semnez această petiţie pentru faptul vă Victoria, mama acestor copii a fost judecată pe nedrept.
Îmi pun o singură întrebade: DE CE cînd un șofer beat sau neatent la volan omoară pe cineva?, ramîne nepedepsit... doar din motiv că a mușamalizat și a plătit același procuror, avocat sau chiar judecător? Pe cind cineva în legitimaă apărare a omorit pe cineva doar ca să ramîna el/ea în viaţă, e judecat pe nedrept?
P.S: d-le Timofti sper și eu și toata lumea ce susţin această biată femeie, că o să luaţi în considerare rugăminţile noastre și această petiţie... Și macar pentru prima dată o să faceţi o alegere corectă... Și măcar ceva bun decînd sunteţi la conducerea acestei ţări.
| This discussion has been closed. |