Interzicerea HVIM si a UDMR in Romania!
Cat rau ne-au facut in decursul istoriei ticalosii de unguri, nu se poate spune. Noi le-am eliberat tara de comunistii lui Bela kuhn iar ei la cativa ani ne-au omorat femei si copii sub Horty. Du-i Doamne de unde au venit, in campia Panonica.
ca oamenii cetatenii acestei țări, este inadmisibil sa ii mai lăsăm sa ne dicteze drepturile noastre ca cetățeni români doar pt ai ajuta p unii parlamentari cu voturile lor... ( udmr) i
Ar trebui simplu sa se integreze în comunitatea românească d atâția ani... Însă aleg total opusul ar trebui sa fie închiși , reabilitati sau deportati în Ungaria lor scumpă draga patrie.
Mulțumesc,
M-am săturat de somnolența autoritatilor române, de faptul că acestea de teama unor reacții ale așa zișilor europeni, nu fac nimic pentru românii din Ardeal. M-am săturat de retrocedările ilegale către biserici și unguri, deși aceste si aceștia au fost odată despăgubiți după Trianon. M-am săturat de faptul că unii refuză să vorbească limba țării, limba română. Dacă un român protestează pe strada ,fără autorizație, jandarmii și poliția degrabă se burzuluiesc . ȚARA SE NUMESTE ROMÂNIA, IAR LIMBA OFICIALĂ ESTE LIMBA R O M Â N Ă !
| This discussion has been closed. |
Nici măcar nu sunt un partid , ci o gașcă extremista si oportunista...