Interzicerea HVIM si a UDMR in Romania!

Formațiunile extremiste maghiare trebuie scoase în afara legii!!!

Sunteti de acord cu o lege privind scoaterea în afara legii a UDMR și a celorlalte formațiuni extremiste maghiare a căror activitate amenință direct viața cetățenilor români? Vă aduc ca argument faptul că UDMR a sponsorizat prin primarii săi cu bani publici activitățile HVIM în Transilvania, așadar este complice cu teroriștii! În plus, formațiunile maghiare din Transilvania au participat la manifestații și alte acțiuni anti-românești împreună cu HVIM, organizație din care face parte teroristul care a vrut să arunce astăzi românii în aer la parada de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc. Așadar, scoatem în afara legii formațiunile maghiare anti-statale și care au coabitat cu teroriștii ?

Prin semnare, autorizez pe proArdeal să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.