Interzicerea HVIM si a UDMR in Romania!
Datele oficiale ale recensămintelor populației indică scăderea numărului românilor în majoritatea localităților cu populație etnic mixtă din Covasna și Harghita, în ultimii 25 de ani, atenționând că, dacă acest proces continuă, în următoarele trei decenii populația românească din aceste localități ”se va diminua drastic, mergând până la dispariție”
In aceste judete românii au ”un satut de facto de minoritate numerică locală”, sunt discriminați, marginalizați și tratați ca ”o populație aservită”, neexistând egalitate de șanse.
nu am nimic personal cu ungurii: chiar am multi prieteni si rude prin alianta, dar politica dusa de UDMR SI HVIM este contrar vointei mele, a romanilor in general .Vor sa faca dezbinare intre romani si unguri !!!! as ruga statul roman sa retraga o cetatenie de la cei care au primit si cetatenia maghiara ori ceteteni romani !!ori cetateni maghiari !! nu cu doua cetatenii !!!! sa fie fideli unui singur stat !!!care vor ei sa aleaga !!!
Daca nu le convin conditiile n-au decat sa plece...daca nu semnati petitia asta o sa va treziti cat de curand la fel de rau ca in Franta unde a fost scoasa carnea de porc din cantine in scoli pentru ca "afectam" musulmanii...România inseamna Români, si daca "ceilalti" vor sa traiasca la noi, sa se supuna regulilor!!! Eu am venit in Franta si vorbesc in franceza in public, niciodata in româna...si traiesc dupa regulile si legile franceze, nu dupa cele românesti, traditiile si limba sunt la mine acasa nu in public...
Semnati petitia si faceti o data ORDINE sa ne putem redobandi identitatea...suntem la noi ACASA!!!
romaneste ,pentru ca imi iubesc si imi respect tara in care m-am nascut
de ce oamenii de rand maghiari nu iau ei masuri ca sa nu isi ingreuneze in mijlocul romanilor
viata
| This discussion has been closed. |