Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re:
Si eu sunt fumator de 20 ani ,dar asa cum ai zis fiecare o face pe propria sanatate si sunt de acord,dar nu o faci unde poti imbolnavii alte persoane care trebuie sa isi asume faptul ca pe tine nu te intereseaza nimic.
In cam toate tarile din europa,daca nu toate nu se fumează si nu a lesinat nimeni.
Numai noi lesinam ca niste retarzi.
Cand iesim afara nu caraim nimic,dar în tara ne arătăm MAREA NOASTRA PROSTIE.
PS:Din respect pentru familia mea si pentru cei din jur,atunci cand sunt cu ei fumez afara,dar mai aveti pana sa iesiti din retard.
BAFTA MULTA!
CONSTITUTIA ROMANIEI
ARTICOLUL 16 - Egalitatea in drepturi
(1) Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
Persoana vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, este indreptatita sa obtina recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim, anularea actului si repararea pagubei.
si cu asta cred ca am zis aproape tot
Re: Re: Re: Re:
ba desteptule...datorita noua, fumatorii, care platim averi pe tigari iti periti sa ai un autobuz, un meteou de calitate si asa mai departe...
Iar tie ti-a pus cineva pistolul la cap sa intri in bar de fumatori? Nu! Ai mers ca berbecul, precum turma, unde merg toti merg si eu....
Vai de capul vostru...dasta suntem cu 30 de ani in urma fata de toate statele..vi se oferta rahat pe tava, si pt ca va zice ca e tort de ciocolata, îl mancati fara sa gândiți!!!
Sebastian
Doamne ce disperatii fumătorii aștia , fratiilor nu este nimeni obligat să meargă intr-o cafenea si să vă suporte cineva voua fumul de tigare , dramatizati mult de tot , ce este așa de greu de înțeles că trebuie respectată legea , daca doriti să muriti cu zile treaba voastră băgați tutun in voi non stop , nu are nimeni ceva personal cu voi , dar nu ne obligati voi pe noi să vă suportăm noi voua aceste viciuri si să ne îmbolnăvim si noi , dramatizați mult de tot cu tigările voastre , nici daca vă pierdeați locurile de muncă sau daca nu aveați unde să locuiți nu erați asa disperati cum sunteți cu noua lege a fumatului , dupa mine să va dea amenzi
Re: Re:
Nu, nu e, dar vrem spații special amenajate! Nu poți condamna pe nimeni că fumează, fiecare face ce vrea cu viața lui, iar asta e lipsă de respect față de noi, să ne dea afară din local să fumăm. Vrem un spațiu, 20- 30% din local (bar/ club, nu restaurant) unde să stăm și noi, să-mi beau cafeaua și să fumez o țigară dimineața. De ce nu e corect?
Re:
Cel mai prost om din istoria Romaniei.De ce nu taci daca vezi ca esti prost?
In plus asteptam de la acest guvern, care zicea ca vrea sa faca treaba in Romania, sa faca ceva cu legea salarizarii, revizuirea constitutiei, recuperarea banilor ce s-au tot furat etc si ei........m-am inselat, Doamne a cata oara !
Din vanzarea de tigari ... Deci ar trebui sa ofere un minim de drepturi si fumatorilor .
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#1270: Valentin Lucian Dedeu - Re: Re:
Sunt parinte de doi baietei - unul de 3 ani si unul de aproape 7. Totodata sunt o mama fumatoare care nu isi duce cu ea copii dimineata la cafenea. Nu fumez cu ei langa mine. Intelegi diferenta? Ii duc in parc si in cofetarii - unde nu se fumeaza