Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re: Re: Re:
Ma idiotule te-ai nascut fumator ca sa ai dreptul sa vorbesti! Nu ti-a pus nimeni tigara in gura cu forta , stai acasa si fumaza-ti banii nu ai drept de loc pt fumat in public
Re:
Hai sictir, lasa-te de ele , sau stai acasa pt ca nu ti-a pus nimeni tigara cu forta in gura, nu este nimeni obligat sa va suporte, nu v-ati nascut fumatori ca sa ai dreptul sa vorbesti
Re: legea CORECTA
E vorba de cafenele si baruri. Vrei sa bei cafea sau o bere te poti duce ca nefumator intr-un restaurant. Ce cauti pe site-ul asta?
Re:
Pai de ce nu te duci tu in padure , sau la nebuni ca noi nu suntem obligati sa ca suportam, noi avem dreptul sa vorbim nu voi , specimene ce sunteti
Re: legea CORECTA
jura-te ca nu ai in familie cel putin un fumator!!! trebuie sa intelegi faptul ca legea este destinata fumatorilor cu beneficiu in favoarea nefumatorilor. sunt total de acord cu opritul fumatului in spatii unde se poate manca si in spatiile pt copii, dar in ceea ce priveste cafenelele si barurile mi se pare ipocrizie.
hai sa gandim logic. 7/10 oameni sunt fumatori inraiti. din 15 lei valoarea unui pachet, aproximativ 1 leu e taxa de vicu, pt ce imi mai iei acei bani daca imi iei dreptul de a fuma?! fumatul este un mod de viata, nu o alegere.
cat despre nefumatori... prieteni, NU vorbiti in ne-cunostinta de cauza. cum ar fi sa fie legea invers? cum ar fi de fiecare data cand un fumator isi aprinde o tigara in bar, toti fumatorii sa iasa afara?! sa va "protejati" de fum nu?! daca e atat de nociv...
si o intrebare pentru nefumatori, de ce nu v-a mai facut rau fumul pana acum scurta vreme?
va dau tot eu raspunsul la intrebarile mele.
suntem o tara de hateri, critici si cu un complex de superioritate iesit din comun.
bai oameni trezitiva, suntem in secolul 21, avem cele mai avansate informatii din istorie, de ce sa nu facem ceva sa beneficieze toata lumea? "hai sa dau o lege antifumat. o exagerez la maxim, ca nah, nu pot fi precum restul tarilor europene, sunt rasist si trebuie sa o arat"... as spune mai multe dar mai bine tac...
In conditiile in care sunt atatea probleme in tara asta, ei s-au gandit doar la fumat?! Niste jegosi.
Re: Re: Re:
Cred ca nu te-ai dus în viata ta într-un restaurant bun, și sa ieși de acolo mirosind cum ai intrat. Fumatul e un obicei prost care afectează în mai multe feluri.
Re: Re:
acelasi lucru il pot spune si eu despre tine?! dar de ce sa domine inferioritatea?! fumatori suntem 7/10. dc sa imi spuna cei 30% ce e mai bine pentru mine?! poate eu vreau sa ma omor incet si sigur fumand. e ALEGEREA MEA.
asta a fost problema la legea asta. faptul ca nu ne-a lasat de ales. iar din cauza asta vor fi foarte multe repercusiuni.
iar tu ca nefumator, te poti duce sa bei un suc/bere/cafea unde vrei tu, eu nu te oblig sa vii la bar. poti merge la restaurant unde nu se fumeaza, dar daca ai venit in bar, lasa pretentiile acasa. a fost alegerea ta sa te asezi la masa.
Inutil.
Oameni frustrati, nici nu va dati seama cat de neimportanta ar putea fi legea asta, daca ati incerca sa o ignorati, prin simplu fapt de a face o pauza de o ora două de la fumat, sau pentru cei care chiar nu pot, pur si simplu iesi 3 minute o fumezi si gata, lăsati motive precum " stau in frig la -10' "daca ar fi o coada la magazinul de unde vrei sa iti iei tigari si is -20* ai sta, nu ati comenta, nu e cazul.
Am fost si eu fumatoare, nu neg faptul ca-mi erau "raza de soare" dimineată, si nu-mi puteam imagina cafeaua fara tigări ( am renuntat si la cafea ) nu-s lucruri fara de care nu puteti trai, cum ar fi o mana sau un picior, nu va mai consumati atâta, e un stres neimportant in plus.
Si sa fim seriosi, daca legea asta nu aduce locuri de munca in plus, nu vad de ce fumatul in baruri sau cafenele ar aduce, sau cu ce v-ar calma, asta e doar o senzatie tampita de linistire, care va controlează, si astfel, nu mai sunteti stapani pe voi, astfel sunteti impinsi de vicii sa iscati certuri inutile, chiar si intre prieteni, sa nu mai zic cate înjuri o sa-mi aud/vad pe baza comantariului meu.
Nu mai fiti naivi!
| This discussion has been closed. |