Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
fumatul permis in cafenele si baruri:actuala lege e aberanta;sotul meu
Actuala lege e aberanta!Sotul meu desfasoara o activitate liberala ce ocupa o incapere din casa proprietete personala,deci nu mai pot fuma nici acasa ,nici la seviciu!...Sa ies pe stada ca un homeless?
Esti un prost fara rost. Da-ti foc!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Problema îi ca dacă vor sa ne lăsăm de fumat,de ce nu interzice fabricarea lor?de ce trebuie sa ne arunce în strada?pe strada nu sunt nefumatori?nu avem o țară de câcat doar conducerea,din cauza hoților ăstora ne urâm țara!Rușine sa le fie,și sa nu uităm că parlamentarii nu își mișcau fundul afară sa fumeze , fumau sau poate încă fumează în parlament
legea CORECTA
Mie mi se pare foarte corecta legea. Degeaba dati exemplul cu alcoolul, un om cand bea nu afecteaza sanatatea celor din jur. Nu doar in Romania exista legea asta, ci in toate tarile civilizate. Se stie ca fumatul creste riscul de imbolnavire de cancer. La fel de periculos este si fumatul pasiv, adica de ceea ce aveau parte nefumatorii obligati sa suporte viciul altora. Daca v-ati uita pe sondaje ati observa ca fumatorii sunt un procent mic din populatie. Nu este nimeni obligat sa suporte, sau mai bine zis sa inhaleze prostia altora.
Sa ajunga tinerii sa nu aibe un loc unde sa se simta bine, dupa ce ca salariile sunt de mizerie, domnilor parlamentari trebuia sa aliniati salariile tinerilor la nivelul tarilor din UE apoi sa le cereti sa fumeze pe strazi sau deloc. Sunt mama de baieti 29 si 25 de ani si sunt convinsa ca nu aceasta lege ii va determina sa se lase de fumat - ci increderea intr-un viitor fara grija zilei de maine. De fapt aceasta este o cale de hartuire a tineretului din ROMANIA, ca de scolari aveti grija prin programul -cornul si laptele contaminat- RUSINE-
| This discussion has been closed. |