AMANAREA CONCURSULUI PENTRU DIRECTORI
Vrem concurs dar vrem un timp rezonabil pentru pregatirea lui . Nu vrem "pe repede inainte" cum vrea ministerul
JOS POLITICA DIN SCOLI !
Este necesar un concurs pentru directori, dar MENCS, trebuie să gândească și să planifice astfel încât să asigure principiul egalității de șanse. NU discriminării !!
Pentru calitate este nevoie totdeauna de munca asidua.
Aveti dreptate! Trebuie sa le demonstram HABARNISTILOR ca nu suntem marionete... Ma tot intreb cum Ordinul 5080 a aparut in MO pe 9 septembrie in jurul orei 3.00, iar Ordinul 5079 a aparut pe 16 septembrie? Intamplare?!
Amanarea concursului din dorinta de a oferi sanse egale tuturor candidatilor pentru pregatirea probei scrise ,a documentelor necesare inscrierii si bulversarea elevilor ,modificarea orarului,graficului de serviciu,a comisiilor de lucru,modificarea deciziilor de numire si mai ales pentru volumul mare de lucru din aceasta perioada.
Cred ca se vrea sa se testeze rezistenta la stres?
Am semnat și susțin până în pânzele albe că nu este corect ceea ce se întâmplă : termen mult prea scurt, metodologia în sine, încărcarea documentelor care necesită f. mult timp, bibliografia pentru proba scrisă care nu are nici în clin,nici în mânecă cu legislația - cea de care un director are nevoie în activitatea lui (pentru filosofii gen leadership poți să citești atunci când nevoia o impune...nu să -mi impui să memorez fraze întregi...
| This discussion has been closed. |