PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE
Sa plece odata Adrian ca nu-l mai suport...dak mie care stau in fata televizorului imi vine sa sparg tv-ul cand il aud cu toate minciunile lui, imi imaginez ce simt cei din casa...e insuportabil...si ce i-a zis ieri andradei e de neiertat...e un BADARAN. Edina e o falsa si ea..se tine dupa Adrian ca mama lui a iesit de atatea ori mama saptamanii si poate ii pica si ei ceva banuti ca nu strica. Sa sustinem cuplurile sa castige k merita amandoua. se vede ca se iubesc.
de acord cu descalificarea
Re:
Faceti niste comentarii de doi bani.... Cine o sa va ia in seama pentru ineptiile pe care le tot reperati. Copii de gradinita...
Andrada in finala
Revolta!
NU MERITA SA FIE CONCURENT LA MPFM.
Nu cred ca e cazul ca un barbat sa vorbeasca atat de urat cu o femeie , nu are nici o scuza Adrian sa foloseasca acest limbaj cu nici o concurenta si cu nimeni altcineva. Astfel de persoane nu trebuie incurajate sa se comporte astfel si pastrarea lui in competitie incurajeaza asemenea personaje sa se comporte in acest mod josnic. Fetelor care tin cu el le doresc sa aibe langa ele un asemenea specimen uman.
| This discussion has been closed. |
06