Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

#976

2018-07-01 19:05

 Interesele sunt scoase la iveala si puse pe tava! Asa trebuie sarbatorit un an de la alegeri!
Acum intelegeti de ce unii nu sunt printre alesi? Sau de ce altii au inceput sa demisioneze? Este clar si evident! Am fost inselati din nou si pe fata!


Musafir

#977

2018-07-01 19:07

Am stiut de la bun inceput ca asa va fi. nimeni nu te asculta.
toti sunt vandabili. banii schimba mentalitati, strategii si planuri.

Pacat de aceasta breasla!


Musafir

#978

2018-07-01 19:08

 Când o să înțeleagă românul că o funçție de reprezentare te obligă să lucrezi cu şi pentru cei pe care îi repreźinți? Şi noua conducere s-a identificat cu moşierul pentru care trebuie să presteze pălmaşii. Noi, ăştia mulți, suntem permanent amendați penru simplul motiv că am ales această meserie. Şi ei nu ne recunosc! Trebuie să ne încerce, să ne verifice, să îşi poată întreține imaginea de " dinozauri" în profesie. Nu facilități, nu sprijin, nici măcar comunicare că nu se coboară dumnealor. Biruri, umilințe, desconsiderare!


Musafir

#979

2018-07-01 19:11

 Când o să înțeleagă românul că o funçție de reprezentare te obligă să lucrezi cu şi pentru cei pe care îi repreźinți? Şi noua conducere s-a identificat cu moşierul pentru care trebuie să presteze pălmaşii. Noi, ăştia mulți, suntem permanent amendați penru simplul motiv că am ales această meserie. Şi ei nu ne recunosc! Trebuie să ne încerce, să ne verifice, să îşi poată întreține imaginea de " dinozauri" în profesie. Nu facilități, nu sprijin, nici măcar comunicare că nu se coboară dumnealor. Biruri, umilințe, desconsiderare!Mare dezamăgire pt mine!


Musafir

#980

2018-07-01 19:12

Când o să înțeleagă românul că o funçție de reprezentare te obligă să lucrezi cu şi pentru cei pe care îi repreźinți? Şi noua conducere s-a identificat cu moşierul pentru care trebuie să presteze pălmaşii. Noi, ăştia mulți, suntem permanent amendați penru simplul motiv că am ales această meserie. Şi ei nu ne recunosc! Trebuie să ne încerce, să ne verifice, să îşi poată întreține imaginea de " dinozauri" în profesie. Nu facilități, nu sprijin, nici măcar comunicare că nu se coboară dumnealor. Biruri, umilințe, desconsiderare!Mare dezamăgire pt mine!


Musafir

#981

2018-07-01 19:14

Dacă priveşti cu atenţie la reprezentanţii noştri constaţi că cei mai mulţi sunt profesori universitari. Întrebarea pe care o învârt în cap este: ce au făcut ei pentru a menţine măcar, dacă nu a creşte nivelul de pregătire a celor care părăsesc universităţile în ultimii ani? 


Musafir

#982

2018-07-01 19:15

 Domnii de la onor Colegiul Psihologilor Romani mai bine ar lasa la o parte interesele mercantile si ar veni cu propuneri de proiecte in interesul societatii romanesti. Banuiesc ca aceste examene la fiecare 5 ani sunt pe bani, alti multi bani. Ce tarife trebuie sa puna un psiholog pt a fi in stare sa acopere toate cheltuielile cu intretinerea vip-urilor? Daca sunt interesati de dezvoltarea profesionala a psihologilor, pot organiza cursuri cu tematica obligatorie, cursuri care sa fie platite din taxele anuale, taxe de timbre, de intrare in profesie, etc.. Ce ofera acesti domni pt banii pe care ii incaseaza pe luna? Doar o semnatura pe niste hartii? Vor sa aiba oameni pregatiti la anumite standarde? Sa ii invete si sa fie un rol model. Altfel, tot ceea ce se intampla seamana a taxa de protectie. Cu cat mai multe taxe, cu atat mai multe practici dubioase pt ca oamenii nu isi pot acoperi cheltuielile... cu cat mai multe practici dubioase, cu atat mai multe vulnerabilitati care sunt taxate din nou de catre cei care iau taxele de protectie. Ma intereseaza ce castiga romanii din aceasta poveste? Isi vor putea permite mai multi sa acceseze serviciile unui psiholog? Colegiul psihologilor ar trebui sa fie pus in slujba romanilor si al psihologilor romani. Deci cu ce ajuta acest onor colegiu si pe unii si pe altii? Punctual. Ce proiecte au in acest sens?


Musafir

#983

2018-07-01 19:18

 Domnii de la onor Colegiul Psihologilor Romani mai bine ar lasa la o parte interesele mercantile si ar veni cu propuneri de proiecte in interesul societatii romanesti. Banuiesc ca aceste examene la fiecare 5 ani sunt pe bani, alti multi bani. Ce tarife trebuie sa puna un psiholog pt a fi in stare sa acopere toate cheltuielile cu intretinerea vip-urilor? Daca sunt interesati de dezvoltarea profesionala a psihologilor, pot organiza cursuri cu tematica obligatorie, cursuri care sa fie platite din taxele anuale, taxe de timbre, de intrare in profesie, etc.. Ce ofera acesti domni pt banii pe care ii incaseaza pe luna? Doar o semnatura pe niste hartii? Vor sa aiba oameni pregatiti la anumite standarde? Sa ii invete si sa fie un rol model. Altfel, tot ceea ce se intampla seamana a taxa de protectie. Cu cat mai multe taxe, cu atat mai multe practici dubioase pt ca oamenii nu isi pot acoperi cheltuielile... cu cat mai multe practici dubioase, cu atat mai multe vulnerabilitati care sunt taxate din nou de catre cei care iau taxele de protectie. Ma intereseaza ce castiga romanii din aceasta poveste? Isi vor putea permite mai multi sa acceseze serviciile unui psiholog? Colegiul psihologilor ar trebui sa fie pus in slujba romanilor si al psihologilor romani. Deci cu ce ajuta acest onor colegiu si pe unii si pe altii? Punctual. Ce proiecte au in acest sens? Colegiul a devenit a Court of Chancery ca pe vremea lui Dickens unde domnește ceata.e o structură ca cea politică îmbibată de nevoia de putere si bani.


Musafir

#984

2018-07-01 19:20

 Ca si situatia din tara, se pare ca nu se mai termina!!!


Musafir

#985

2018-07-01 19:22

Probabil ca in spatele acestor turbulente se ascund niste interese teribile...
Pluteste insa o intrebare:aici s a semnat vreun Protocol,ceva??eu zic ca e cam mare graba....asta cu ordonantele peste noapte e caracteristica altcuiva.....e clar ca unele lucruri trebuie modificate dar in slujba psihologilor ...dar cum se pune problema acum seamana a marketing....am asteptat un an ....care e graba..... e vreo oferta in toamna si expira in august sau care e treaba....stiti cum se vede de la distanta de cei care nu sunt psihologi ?...ca s a inlocuit o fabrica de bani cu alta si sta productia.


Musafir

#986

2018-07-01 19:23

 Oriunde, este numai interes financiar, iar noi psihologii trebuie să scoatem miliarde profit, pentru a plăti cotizații, taxe și etc.


Musafir

#987

2018-07-01 19:24

 Sunt extrem de dezgustata de ce se întâmplă în sistemul de învățământ, în sănătate și psihologie. Am cunoscut adevărate fețe ale unor profesori psihologi și nu numai. Măcar de la acest domeniu sensibil, să avem pretenții. Nici măcar. Putini sunt care transmit cu adevărat mesajul psihologului român.


Musafir

#988

2018-07-01 19:25

 În loc să avansăm și să progresăm în această meserie,ne trag în jos fix cei care ne "mână" Se umple paharul!!Prea mult interes financiar! Sunt prea multe interese, ale prea multor persoane, ca să putem progresa! Ca să nu mai vorbim de orgolii... Văd că mergem din rău în mai rău și că profesia e pe cale să găsească sfârșitul.


Musafir

#989

2018-07-01 19:28

Am apucat si toate evaluarile incepand de la supervizare. Chiar dc am avut vechime ca psiholog si am soliciat autonom, mi s-a spus frumos si civilizat ca supervizarea (practica) ma va ajuta si am inteles. Sa construiesti caramida cu caramida ani la rand si intr-o zi vine un mare arhitect care da cu barosul la temelia cladirii in loc sa construiasca o mansarda, este un mare regres sa nu zic retard al psihologiei si umilirea psihologilor.


Musafir

#990

2018-07-01 19:30

Ne-am dorit sa fie totul bine sau mai bine si uite ce a iesit.Sunt colegi care imi spun acum: ti-am zis sa nu te duci la vot pentru a-i schimba pe cei vechi ca vin unii mai rai? Multi psihologi gandesc astfel.


Musafir

#991

2018-07-01 19:31

 Cum să legi COPSI de MEN ???? Se vrea o schimbare radicală și fără folos a meseriei de psiholog !!??


Musafir

#992

2018-07-01 19:32

 Cum să legi COPSI de MEN ???? Se vrea o schimbare radicală și fără folos a meseriei de psiholog !!?? Dar nu mai contează pentru cei aleși! S-au văzut cu sacii în căruță. Nu înțeleg! Sper că nu se va întâmpla și sper că nu am fost negociați ca tribut pentru cine știe ce favoare...


Musafir

#993

2018-07-01 19:34

Ba chiar asa au fost negocierile. Pt interese proprii. Vor sa faca activitatea mai profitabila pentru ei. Eu imi doresc ca toti sa luam atitudine si sa nu-i lasam sa-si faca de cap !


Musafir

#994

2018-07-01 19:36

Ar trebui ca la conducerea CPR-ului sa fie angajat un MANAGER privat non psiholog prin concurs (la fel ca la spitale)......se observa clar, limpede ca pana acum la conducerea CPR-ului, un psiholog nu poate fi manager, nu a demonstrat ca are calității necesare pentru conducere........... de acea prefera sa schimbe legislația în funcție de interesele de moment, pentru a putea conduce......ILS a schimbat legislația în funcție de interesele lui la acel moment....acum Dafinoiu schimba legislația în funcție de interesele de moment pe care le are acest grup, universitaria...în viitor următorul președinte va schimba și el legislația în funcție de alte interese viitoare personale sau de grup.....și asa pana cand psihologii de rand isi dau seama ca acest colegiu, de fapt este un colector de taxe și biruri, un instrument de MULS, un parazit care trăiește de pe urma psihologului simplu pe care îl exploatează. Ne vom întoarce la fel ca înainte de apariția LEGII 213 prin înființarea de SRL-uri pentru a ne putea desfășura activitatea. Birurile si taxele pe care le vom plăti la stat ca și SRL vor fi infime fata de cele actuale și viitoare de la Colegiu............DECI PROPUN DESFIINȚAREA COLEGIULUI ACUM, ca oricum spre asta ne îndreptam.


Musafir

#995

2018-07-01 19:37

Așa este! Interesele, orgoliile și foamea de bani conduc.Peste tot numai bani, cursuri peste cursuri și condiționări. Toate universitățile și formatorii numai asta urmăresc. Baniiii.


Musafir

#996

2018-07-01 19:39

Cu siguranță, noile reglementări sunt propuse spre bunăstarea Unora si nu Pt psihologi....COLEGIUL=POLITICA


Musafir

#997

2018-07-01 19:42

Nu stiu exact ce se intampla acum cu CC si CD (pot doar sa imi imaginez) insa este evidenta aceasta graba de a adopta acea HG, fara prea multa consultare prealabila
..probabil ca cineva are ACUM sprijinul politic pentru ea si nu vrea sa il piarda.
In calitate de practician clinician sunt foarte dezamagita ca am sustinut aceasta schimbare.


Musafir

#998

2018-07-01 19:45

Eu am ales sa studiez medicina, salariul unui psiholog clinician fiind similar cu cel al unei infirmiere, iar al unui medic este de 4 ori mai substanțial decât al psihologului! Nu are nici o justificare complicarea procedurii de a te specializa in psihologie. Nu ne punem decât piedici nouă înșine, ca pe nimeni nu interesează cum ajung psihologii pe o anumită treaptă, atâta vreme cât nu sunt subordonați ministerului sănătății!


Musafir

#999

2018-07-01 19:46

Condițiile impuse de COPSI au fost neclare si împovărătoare. Ca sa putem profesa ni s-au cerut master, apoi formare...dovada unui loc de munca...am făcut ani de voluntariat in zadar, pe timpul si banii nostri...supervizorii si formatorii au tot interesul să ne aiba clienti pe viata...costurile impuse nu sunt modice...plătesc cotizație la COPSI din 2009 in zadar...neavînd dovada unui post, nu m-am putut inscrie pentru sustinerea examenului de autonom...regret anii si eforturile depuse in zadar! La virsta mea nu mai pot visa ca facind voluntariat la infinit voi realiza ceva...este o nouă modalitate de exploatare!


Musafir

#1000

2018-07-01 19:49

Faptul ca CPR a avut unele probleme de Leadership in istoria sa recenta nu inseamna ca trebuie sa trecem in cealalta extrema a HG pe fuga in interesul a doar catorva...nu este nici acum clar cine a elaborat proiectele de HG și Standarde de calitate si la solicitarea cui. Propunerile au creat tensiuni fără precedent în CD, CC și în comunitatea psihologilor si un imens prejudiciu de imagine.