Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism


Musafir

#551

2016-03-11 06:58

Acum la Radio Romania au dat un interviu cu Ministrul Culturi care spunea. Deocamdata tezaurele descoperite nu vor mai fi recompensate deoarece aceasta recompensa a dus la o adevarata vanatoare pentru bani distruganduse posibile situri arheologice. Descoperirile cu detectorul nu sunt intamplatoare pentru ca se foloseste o tehnica moderna. Asta va fi pana la schimbarea legislatiei unde detectoristii nu vor mai putea detecta singuri ci doar insotiti de SPECIALISTI si doar asa vor putea lucra in folosul Muzeelor. AICI REGASIM CA IDEI PETITIA LUI E.T. Asta este romania condusa de fraieri. Asa ca petitia lui Eugen Teod..... si-a gasit FRAIERUL care sa o puna in aplicare


Musafir

#552

2016-03-11 06:59

Acum la Radio Romania au dat un interviu cu Ministrul Culturi care spunea. Deocamdata tezaurele descoperite nu vor mai fi recompensate deoarece aceasta recompensa a dus la o adevarata vanatoare pentru bani distruganduse posibile situri arheologice. Descoperirile cu detectorul nu sunt intamplatoare pentru ca se foloseste o tehnica moderna. Asta va fi pana la schimbarea legislatiei unde detectoristii nu vor mai putea detecta singuri ci doar insotiti de SPECIALISTI si doar asa vor putea lucra in folosul Muzeelor. AICI REGASIM CA IDEI PETITIA LUI E.T. Avem prosti la conducerea tarii. Daca detectoristii au predat sute de kilograme de monede acum invidiosii interzic detectia.


Musafir

#553 ROMANIA CONDUSA DE UN mINISTRU PROST DUS DE NAS

2016-03-11 07:01

INCA ODATA VEDEM CA ROMANIA ESTE CONDUSA DE PROSTI !!!

Acum la Radio Romania au dat un interviu cu Ministrul Culturi care spunea. Deocamdata tezaurele descoperite nu vor mai fi recompensate deoarece aceasta recompensa a dus la o adevarata vanatoare pentru bani distruganduse posibile situri arheologice. Descoperirile cu detectorul nu sunt intamplatoare pentru ca se foloseste o tehnica moderna. Asta va fi pana la schimbarea legislatiei unde detectoristii nu vor mai putea detecta singuri ci doar insotiti de SPECIALISTI si doar asa vor putea lucra in folosul Muzeelor. AICI REGASIM CA IDEI PETITIA LUI E.T. Asta este romania condusa de fraieri.


Musafir

#554

2016-03-11 07:05

In sfarsit putem spune cu voce tare: TRASIM INTR-O TARA COMUNISTA CONDUSA DE FOSTI COMUNISTI !!! Avem un guvern de tehnocrati incapabili care asculta vocile bosorogilor fosti membri PCR care inca sunt pe functii in Romania.

Un om printre PROSTI

#555 Detectoristi din Romania Ministrul Culturi + E.T. v-au banat pe aratura :)

2016-03-11 07:15

Gata cu LIBERTATEA in Romania ! Comunistii v-au legat de maini fara hobby detectie dar aveti liber la droguri si prostitutie ca acelea aduc profit tari !!!

Acum la Radio Romania au dat un interviu cu Ministrul Culturi care spunea. Deocamdata tezaurele descoperite nu vor mai fi recompensate deoarece aceasta recompensa a dus la o adevarata vanatoare pentru bani distruganduse posibile situri arheologice. Descoperirile cu detectorul nu sunt intamplatoare pentru ca se foloseste o tehnica moderna. Asta va fi pana la schimbarea legislatiei unde detectoristii nu vor mai putea detecta singuri ci doar insotiti de SPECIALISTI si doar asa vor putea lucra in folosul Muzeelor. AICI REGASIM CA IDEI PETITIA LUI E.T. Asta este romania condusa de PROSTI pe functii.

Poporul scarbit de atata PROSTIE

#556 Ministrii Tehnocrati sunt Dezinformati

2016-03-11 07:53

Ministrii Tehnocrati sunt frecvent dezinformati de consilierii lor si asa cad de prosti.

Ministrul Agriculturi a afirmat ca bebelusii sau imbolnavit din cauza branzei infestate de la o firma de lactate. FALS ! Dupa ce i-a pus afacerea pe butuci a branzaruli iata ca se spune ca branza nu era cu ecoli. Ministru prost informat prost !!!

Ministru Culturii informat prost asa ca Ministru ..... !!!!

Si din pacate exemplele pot continua cu ministrul care trimitea romanii la munca mai multa pentru binele sanatatii si ministrul care dorea taxe CAS de la toti romanii inclusiv si cei fara venituri. Ministrii informati prost si sfatuiti prost devin Ministrii PROSTI si dusi de nas. Popor destept dar cu ministrii prosti !!!


Musafir

#557

2016-05-06 11:26

MINISTRUL TEHNOCRAT SI PROST INFORMAT A FOST SCHIMBAT.


Musafir

#558

2016-11-27 07:27

Arheologul Eugen Teodor la intalnirea cu Indiana Jones vestitul Vanator de Comori, idolul Detectoristilor din....... "India"

https://www.youtube.com/watch?v=nhAXOT3frqM

Detectorul de Metale

#559 DACIAN JULIEN CIOLOS s-a facut de CIOCOLATA.... inainte de a elibera fotoliul de Prim...

2016-12-15 10:06

Normal ca DACIAN JULIEN CIOLOS nu putea sa plece de la Palatul Victoria fara sa se murdareasca cu ceva cacat pe manutele lui fine de om TOLERANT cu minoritatea asa ca a aprobat o Ordonanta de Urgenta pusa la cale de amicul lui, Vlad Alexandrescu & Gasca ! Ordonanta in care se abereaza ca pe teritoriul romaniei exista 50.000 de posibile "Situri" dar dintre care doar 18.000 sunt cunoscute !!! Pai daca verificam cate Situri sunt in RAN facute pentru "o moneda descoperita" sau "un picior de statuie" sau "un obiect din perioada medievala" si faptul ca aproape 20% sunt situri facute dar fara a se cunoaste "locul exact al descoperirii"... va dati seama cum putem avea 50.000 de Situri "inventate" pe hartie ca in "Epoca de Aur" de, acum ne conduc oamenii scoliti in Epoca de Aur asa ca sa nu ne miram ! Dar sa dai o ordonanta pe abureli sau minciuni ne arata nivelul de gandire a tehnocratilor pusi in functii doar pe criterii de prietenie si nu pe criterii de inteligenta. Noua Ordonanta se sprijina si pe Conventia de la La Valetta la 16 ianuarie 1992: unde se specifica obligatia romaniei de a proteja siturile arheologice imobile dar si obiectele mobile posibil descoperite in Situri Arheologice Declarate... pe cand la noi acesti "inteligenti" fac o ordonanta pe "posibile descoperiri inventate". Ca vreti sa stopati braconajul si traficul cu obiecte de arta, VA INTELEG ! Dar sa scoateti ca vinovata detectia de metale, asta nu va inteleg si o vad ca o razbunare si rea vointa fata de o lege internationala care protejeaza hobby Detectia de Metale !!! Urla rautatea in voi si se vede pe fetele voastre schimonosite de oameni rai si egoisti care fac doar ce vor muschii lor pana la moarte !!!! Cei care cauta trufe in pamant au caini sau porci dresati, cei care cauta metale normal trebuie sa aibe un detector de metale, acum ca ce gasesc pe camp aia nu au de unde sa stie... ei cauta metale, fie o potcoava sau un cartus si din nefericire mai da si peste Comori pe care vi le aduc voua la Muzeu ! Speram ca noul Prim Ministru care trebuie sa fie de la PSD sa abroge aceasta asa zisa ORDONANTA care de fapt este inca o noua pata pe obrazul romaniei. RUSINE SA VA FIE !!!


Musafir

#560

2017-02-13 12:33

IN TARA ASTA CONDUSA DE COMUNISTI STALINISTI NU O SA FIE DREPTATE..... IULIAN ENACHE CARE A DESCOPERIT O COMOARA CU 47.000 MONEDE DIN ARGINT IN SEPTEMBRIE 2013... NU A PRIMIT NICI ACUM RECOMPENSA CUVENITA CARE ERA DE 200.000 EURO DIN CAUZA CA ARHEOLOGII IN FRUNTE CU TUCIURIUL E.T. AU INTERZIS PLATA RECOMPENSEI. UN DETECTORIST CINSTIT A FOST IMPROSCAT CU NOROI DE ARHEOLOGI CARE NU AU PREDAT NICI O MONEDA DIN SAPATURILE FACUTE IN SITURI IN TOATA ACTIVITATEA LOR DE ARHEOLOGI... OARE CATE OBIECTE PRETIOASE AU GASIT ACESTIA SI UNDE SE AFLA ELE ?????????

Scuby Doo.

#561 Re: Rugaminte pentru Detectoristi.

2017-03-25 18:43

#507: Sa reparam Muzeul. - Rugaminte pentru Detectoristi. 

 Asta e ! Pe nicăieri...ca în România.


Musafir

#562

2017-03-26 14:31

Ai dreptate Scuby Doo.

Si cand te gandesti ca firma care tot repara Muzeul MNIR a fost condusa de Vasile Turcu... si vezi ca nici Muzeul nu a fost terminat dar nici Turcul nu sa imbogatit... parca iti vine sa te intrebi, ce duce fiecare cu el pe lumea ailalta cand moare ??? raspuns NIMIC doar prostiia din capul lui.


Musafir

#563

2017-04-02 14:41

Dar dr. Eugen S. Teodor arheolog Muzeul Naţional de Istorie a României... ce o sa duca cu el pe lumea de dincolo ???


Musafir

#564

2017-04-02 14:44

RAUTATEA si PROSTIA ca doar atat a satrans el aici in aceasta lume !


Musafir

#565

2017-07-07 07:49

Eugen ar trebui sa cumpere funie iar Vlad sapunul...


Musafir

#566

2017-09-20 20:18

DACA VA INTREBATI " CE AU REUSIT ACESTI IDIOTI " CU PETITIA ASTA !

RASPUNSUL ESTE: ACESTI IDIOTI AU REUSIT SA STOPEZE ELANUL DETECTORISTILOR DE A CAUTA PRIN ZONE UNDE NIMENI NU VA CAUTA VREODATA COMORILE PIERDUTE DIN ANTICHITATE. ASA CA DOAR IDIOTII POT DISTRUGE O MUNCA IN FOLOSUL NATIUNII. DACA ACESTI IDIOTI SAU CEI CARE VOR VENI DUPA EI AR CAUTA PRIN PADURI, PE DEALURI SI CAMPII, ACOLO UNDE NIMENI NU SE ASTEAPTA SA GASEASCA CEVA SI CHEAR DE V-A GASI UN OBIECT, SIGUR ACELA VA FI PIERDUT SAU INGROPAT IAR IN JUR ALTCEVA NU V-A MAI FI DESCOPERIT. ASEMENEA OBIECTE NU VOR GASI ARHEOLOGII CA IDIOTII CAUTA DOAR IN ASEZARI LOCUITE. ASA CA CE SE PUTEA DESCOPERI DE DETECTORISTI IN ULTIMII ANI SI NU S-A MAI DESCOPERIT DIN CAUZA UNOR IDIOTI, SUNT PIERDUTE PE VECIE CA IN ROMANIA IDIOTII FAC LEGEA FARA SA GANDEASCA URMARILE EI !


Anonymous

#567 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este problema voastra domnilor?

2019-02-11 08:05