Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

B.C.

#426 De fapt.....Ce vrea cu adevarat aceasta petitie ?

2014-02-16 15:15

Daca ati citit petitia atunci o sa observati de la inceputul ei ca de fapt se aduc acuze Domnului dr.Ernest Oberlander care de fapt ar tine cu detectoristii si e foarte multumit de activitatea lor la finele anului 2013.Aceasta ura impotriva Directorului General a incoltit in luna Decembrie cand a aparut ideea de a se face o expozitie cu podoabele si monezile din aur si argint gasite pe teritoriul tarii noastre.
http://jurnalul.ro/calendar/omul-zulei-dr-ernest-oberlander-tarnoveanu-657368.html
Dupa cum stim eugen s teodor el este cu cioburile din ceramica si nu are nimic de a face cu monedele.
Ei, de aici si supararea lui : de ce detectoristii aduc doar obiecte din metal si nu aduc si ei macar o galetusa cu cioburi sa aibe si Tov. e.s.t. ce sa mai analizeze.
Pentru ca nu putea sa se ia direct de seful lui atunci a clocit un plan diabolic si anume sa denigreze detectoristii care au predat doar fiare si cioburi nu.
Acum eu zic ca e cazul ca cineva sa il traga de urechi ca dupa ce se scrie aici are el mai multe pacate.
Las conducerea MNIR sa faca o ancheta interna si in functie de rezultate sa se treaca la masuri.
Colegi, nu fiti timizi si sa spuneti tot ce stiti ca a sosit vremea.

Cucu

#427 Re: De fapt.....Ce vrea cu adevarat aceasta petitie ?

2014-02-16 15:41

Digger

#428 Re:

2014-02-16 16:30

#205: Cornelius -

Cornel , un lucru este cert.Cu atitudini distante din partea unor persoane din sistem foarte orgolioase , colerice şi impulsive care nu pierd nicio ocazie să aducă acuze unei singure tabere , nu o poţi scoate la capăt.Acest mod de abordare , menit să şocheze şi să sensibilizeze persoane , a fost contraproductiv de la început.
Pe parcursul câtorva ani , am avut ocazia să cunosc persoane din sistem care mi-au făcut o impresie grozavă , cu care ţin legătura şi acum , considerându-i prieteni.Mi-am dovedit interesul pentru ce înseamnă istorie şi în afara registrului detecţiei , ca tine şi alte persoane care ştiu să şi detecteze.Am fost invitat de unii dintre ei la simpozioane de profil , la săpături arheologice şi periegheze , am avut onoarea să apar coautor al unor studii de specialitate , invitat la ei acasă şi pus la masă , la o nuntă de arheologi am fost de asemenea invitat (cea mai faină nuntă ever la care am fost).Într-un cuvânt , oameni de nota 10 , nume sonore din arheologia românească pe care n-o să-i întâlnim în această bălăcăreală...M-au încurajat , (nu m-am simţit nicio clipă folosit şi desconsiderat) şi m-au respectat pentru ceea ce sunt şi nu pentru ceea ce ar vrea ei să fiu.Acesta e genul de oameni cu care aş vrea să stau de vorbă , pe marginea a ceea ce se poate perfecţiona în domeniu.Până când printre iniţiatorii unui dialog chiar şi formal , voi întâlni oameni de calitatea celor descrişi , consider că e timp piedut ceea ce se încearcă acum.Şi pentru că s-a făcut timp favorabil ieşirilor prin natură pe câte un loc , eu unul o să-mi văd de viaţa şi pasiunile mele.Toate bune !

I.V.CUCU

#429 Re: Re: De fapt.....Ce vrea cu adevarat aceasta petitie ?

2014-02-16 17:02

#427: Cucu - Re: De fapt.....Ce vrea cu adevarat aceasta petitie ?

Cucu +AA =Love. Love scrie mult. CT da subiect. TM scrie putin

AA+CT+.... +......+......=Love EOT

Hekerii....stie tot!

CUCU - BAUUU

#430 ADEVARUL GOL GOOOLUT.

2014-02-16 17:23

Mai baieti, voua va scapa un amanunt primordial !!!
Sa schimbat Ministrul Culturii care este si seful Muzeelor ???
Da sa schimbat, pai atunci ce urmeaza cand se schimba un sef ???
Se schimba angajatii de la MNIR , adica isi schimba birourile intre ei, dar cum ???
Cei cu birouri mici acum vor birouri mari cu scaune tapitate in piele de crocodil si birouri Rococo stil Ludovic al unspcelea.
Dar cum se poate asta ???
Simplu, se sapa, se sapa, se sapa colegii din posturi mai inalte si cand cad in groapa, hop - top ii iau eu biroul si sunt SEF peste ceilalti.
DA, TOT CE SE POATE, DAR TU NU AI AUZIT ZICALA
Daca sapi groapa altuia ai toate sansele sa cazi tu in ea ?????????
statisticianul de serviciu

#431 Re: Interesanta categoria Statistica

2014-02-16 18:22

#37: - Interesanta categoria Statistica

neee, nici vorba. cel putin 10 dintre semnatari sunt din aceeasi instituite. a reclamantului, care va sa zica. ceea ce,m-ar cam  face sa ma intreb daca nu cumva s-au sfatuit impreuna inainte de a o emite in eter. ca s-a nimeirt s-o semneze numai mielul de sacrificiu...ghinionul lui....


Musafir

#432 Re: Din pacate...

2014-02-16 18:49

#418: B.C. - Din pacate...

mare adevar graiesti. pana acum nu am vazut decat o petitie in care s-au expus frustrarile personale ale unei persoane la adresa sefului sau si sute de raspunsuri continand alte frustrari personale, orgasme virtuale si injuraturi. problema in sine, insa ,nu a fost abordata. poate pe alt site si cu alti oameni. poate....

Vlad

#433 Salariu, salariu cat e?

2014-02-16 19:13

Ia intrebati-l pe distinsul domn Teodor ce salariu are la MNIR.
Paraipan

#434 Re: Salariu, salariu cat e?

2014-02-16 19:50

#433: Vlad - Salariu, salariu cat e?

Da, buna intrebare. Ce leafa are acest bengos? Daca o sa-l detroneze pe sef, pe tron o sa urce firfizonul si afaceristul P. Damian, iar acesta o sa-i dea la Teodorel macar conducerea unei sectii. Cu cei doi sau fara ei, tot acolo suntem.

I.V. Cucu(4 real)

#435 Re: Re: Re: De fapt.....Ce vrea cu adevarat aceasta petitie ?

2014-02-16 19:53


Musafir

#436 Re: Josnic

2014-02-16 20:42

#5: Ender - Josnic

asta este, nu stim altceva decat sa ne improscam cu noroi, in loc sa ne asezam la masa discutiilor si sa gasim consens...

caracatita

#437 In miez de noapte

2014-02-16 20:58

Neavand ce sa fac, zic sa intru pe net, ca tot rumanu de la mnir, in ultimele zile. Aici, stupoare, cica teo sau ra-ta-teo, cum i se mai zice, este din nou vedeta, evident in sens negativ, caci pozitiv nu a fost niciodata. Nici nu putea fi, la ce caracter are omul asta. Este prieten cu paul, unul plin de ura impotriva tuturor, caci nici arheologii nu-l suporta, vrea sa fie director general, de parca ar fi la indemna oricui aceasta...Totul este regizat, bine pus la punct, se vrea un puci in mnir, hai ca se poate paule, doar este momentul tau de glorie, ha, ha, ha
Ciron Miho

#438 Re: In miez de noapte

2014-02-16 21:01

#437: caracatita - In miez de noapte

In aceste conditii, nu ne ramane decat o singura solutie. Revin, sustineti ridicarea unui nou corp statuar in fata muzeului, unul reprezentativ pentru aceasta situatie:

http://s24.postimg.org/wpb2k2jqd/damianocoon.jpg

Levi

#439 Ratati pe tot frontul....

2014-02-17 07:31

Bai RATATULE de TEO. Ce pui iarasi la cale impreuna cu derbedeul si plevusca aia de Damian. Se pare ca v-ati inteles impreuna la un pahar de tarie cum sa organizati un puci destept impotriva directorului general. Voi nu realizati ca sunteti niste indivizi de care marea majoritate a colegilor de la MNIR s-au scarbit ? Priviti-va amandoi in oglinda si poate ca veti observa cat de penibili sunteti. Hai ca dau o vodca la amandoi in locul cunoscut. Salutare si la mai mare.
B.C.

#440 Pacat de mortii de la revolutie

2014-02-17 12:46

Pacat de tinerii care si-au dat viata la Revolutie pentru ca voi Bugetarii sa aveti salarii de 5500 lei.
Acesti tineri din zilele noastre care si-au gasit o pasiune,Detectia,punand tot sufletul pentru ea.De ce trebuia oare sa se apuce? de bautura sau droguri ca sa ajunga niste ratati ? Ce viitor le asigurati voi?Va bateti joc de ei si de hobiul lor,dece?,pentru ca aveti relatii si va permiteti,pentru ca PCR (pile,cunostinte si relatii) inca exista si este la putere.Ceausescu a fost judecat de tineri si condamnat de Dumnezeu,voi o sa fiti huliti de tineri si condamnati de Dumnezeu.
Musafir

#441 Re: Dar despre obuze si grenade ce ziceti ???

2014-02-17 17:25

#425: Credincios ca Domnul va face dreptate. - Dar despre obuze si grenade ce ziceti ???

Calin Cardan dute pe pagina detectie metale ca acolo iti asculta nebuniile fara sa cazi in penibil.Invata sa scri analfabetule!

 

Vijelie

#442 Uitati banii domnule Teodor!!!

2014-02-17 17:52

http://www.zf.ro/zf-24/cum-a-aruncat-statul-banii-pe-windows-zeci-de-mii-de-licente-microsoft-cumparate-cu-bani-publici-nu-au-fost-utilizate-12095094

La pretul minim de 600 ron licenta rezulta o pierdere de 857400 RON. Dar nu uitati ca am pus pretul minim!!! Sa faceti si pentru banii astia o petitie.
papusica adevarului

#443 #441 - analfabetule!

2014-02-17 18:28

Am fost ba da mau banat.Papusica te pupa.
papusica adevarului AJ

#444 Re: #441 - analfabetule!

2014-02-17 20:56

#443: papusica adevarului - #441 - analfabetule!

Scumpul meu domn sunt foarte suparata ca mi-ati furat identitatea si pe deasupra mai si faceti greseli...rusinica.Eu sunt o doamna adevarata, culta si foarte in(ex)citata cateodata.Asadar va rog sa nu mai postati mesaje in numele meu.Nu am mai postat aici deoarece am fost mustruluita Luni si la varsta mea nu mai pot face fata la  sarje de cavalerie rosioreana asa cum faceam fata in tinerete, dehhhh uzura.

Va pup pe toti dragilor muahhhh

Papusica adevarului terminat.

papusica adevarului AJ

#445 Re: #441 - analfabetule

2014-02-18 07:11

Papusica va pupa pe toti muahhhhhhhhhhhhhhh multumesc pentru sfat, aseara am plecat pe detectie metal si ma cheama stuparuMR asa ca teodorule ia tu ciolanu ca e bun .
Va pup pe toti dragilor, pe barba muahhhhhhhhhhhhhhh.
Papusica adevarului terminata rau de tot.
papusica adevarului AJ

#446 Re: #441 - analfabetule

2014-02-18 07:22

Da vati prins, Papusica adevarului mai bantuie pe DetectieMetal si sub numele de Apolo, de Papusica ar vrea sa fie barbat sa se angajeze la MNIR ca acolo barbatii duc viata bunaaaa
Papusica va smotoceste pe toti intelecualii muahhhhhhhhhhhhhhh !
ZZZtevan Cvasilaika
Musafir

#447 Pustiu

2014-02-18 07:35

Helloo... nu mai e nimeni aici? Ok atunci, ne vedem cu totii la Academie

papusica adevarului AJ

#448 ADEVARUL GOL GOOOLUT.

2014-02-18 08:04

Ba da,sunt cu totii dar sunt la pauza de masa ca sau hotarat sa inparta ciolanul frateste si sa fie toti sefi si nici un subaltern.Asa fratilor ati gandit bine, asa sa ganditi si in legatura cu detectoristii, sa le dati si lor ceva de rontait si fiti baieti buni ca o sa va fac o vizita la fiecare.

Papusica adevarului sau stuparuMR si cateodata apolo, o apolooo ce barbat frumos.

Ca de obicei va smotocesc pe toti arhe sau detecto muahhhhhhh.

papusica adevarului

#449 Sora mea geamana GOLUTA GOLUTA.

2014-02-18 11:00

Scumpul meu vizitator ma bucura nespus ca teai intors sa mai citesti ce mai fac eu Papusica adevarului.
Ei sa sti ca vazand ca nu mai fac fata la atatia domni bine de ambele tabere iam trimis un sms sururi mele geamana Papusica adevarului AJ sa vina si sa imi dea o mana de ajutor sa inpacam arheologi cu detectologi.Adica capra cu varza, dar a dracu capra tot vrea sa manance varza.
Mentionez ca sora mea geamana era plecata in Italia pe centura Roma - Vatican dar de cand cu noul papa surioara me a ramas somera.De ,asa a fost voia Domnului, Domnul fie cu noi si sa avem de lucru aici in tarisoara noastra ca suntem fice de daci si mai putin de romani.Chear iam spus surioarei, mai soro vino ca si la noi se gasesc bani romani si sunt mai valorosi decat euroii, poate ne lipim si noi de ceva monede si nu strica sa fie si galbene-aurii.Asa ca fiti linistiti acum suntem doua,da muncim cat noua.Abia asteptam sa se usuce pamantul ca sa iesim la o detectie cu detectoristii autorizati si apoi ramanem si pentru periegheză si ne gandim ca prima va fi la Zlatna sa vedem si noi peisajul si oameni cinstiti care locuiesc pe acele meleaguri ca de astia de la Bucuresti neam cam saturat mai ales de caractedul lor de mahala.
Va pupacim pe toti si fiti rabdatori ca trecem pe la fiecare si nu scapam pe nimeni, rabdare tinereii nostri.
muahhhhh, muahhhh, muahhhh.
Cautatorii de fiare.

#450 Un grup de Detectologi.

2014-02-18 12:41

Ai dreptate Papusica si noi credem ca a turbat Capra ca deja are spume la gura si trebuie sacrificata pana nu iau si altii turbarea.
Asa e viata, astazi capra invatata, maine capra turbata.