REINSTAURAREA MONARHIEI CONSTITUTIONALE IN ROMÂNIA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția REINSTAURAREA MONARHIEI CONSTITUTIONALE IN ROMÂNIA


Musafir

#1

2014-01-21 15:26

Avem un model de conducator,iubitor de tara si popor,integru,discret,elegant,modest,in persoana Majestatii Sale Mihai I de Romania.Trebuie sa luptam pe toate caile posibile,pentru reinstaurarea monarhiei constitutionale in Romania,vazand starea deplorabila,fara de iesire in care au adus-o conducatorii republicani,dupa 30 Dec.1947.Romania are nevoie de elite adevarate,si de un conducator adevarat.Monarhia salveaza Romania!












Musafir

#2

2014-01-21 15:37

Dumnezeu a lasat --- Romania REGAT !

Musafir

#3

2014-01-21 16:46

De peste 2000 de ani România a avut REGI, VOIEVOZI, PRINCIPI, DOMNITORI şi iar REGI şi doar 65 de ani RAPANDULE, tot felul de secretari de partid sau preşedinţi de republici. Nu putem pune semnul matematic ">"(mai mare)în relaţia 65>2000 pentru că atunci matematica ne-ar lăsa corigenţi la logica firească a socotelilor.
REPUBLICA fie ea populară, socialstă multilateral dezvoltată şi cu "tentă" de comunism sau de tranziţie,ca formă de guvernământ a fost întotdeauna toxică pentru sufletul şi conştiinţa românului,pentru destinul său ca societate în istoria umanităţi.
Reîntoarcerea României, ca stat de drept democratic la MONARHIE CONSTITUŢIONALĂ, reprezintă un act de legitimitate, legalitate şi dreptate istorică.

Musafir

#4

2014-01-21 16:52

Sint PENTRU,exact motivat de aceleasi cauze specificate in text.In plus am fost siliti in scoala sa invatam o istorie nationala falsificata.Conditiile in care M.S. Regele Mihai I,era nevoit sa ia decizii si apoi silit sa abdice,sint excelent relevate,in cartea lui Jaques Delaunay (scriitor,publicist,sociolog,istoric belgian,Belgia fiind neutra in acea vreme).Din pacate,in majoritate poporul nostru,a fost ametit cu mituri de genul "trenului cu aur" si alte magarii.Mzi bine s-ar indigna de cargourile cu AKM-uri si AG-uri ale lui Basey Marinarul.Se pot afla mai multe citind blogul lui Roberth Horvath-Deva,care s-a auzit ca a fost si amenintat cu moartea de serviciile noastre (sanchi !"ale noastre"} secrete.http://devanewyork.blogspot.ro/

Musafir

#5

2014-01-22 12:11

REGELE MIHAI ESTE O PERSOANA IUBITA DE DUMNEZEU, DAR CA SA SE FACA CEVA PENTRU EL ESTE NECESAR CA SA SE IMPLICE MAI MULT CEI CARE SUNT IN JURUL LUI SI SA SE FACA MAI MULT CUNOSCUT IN COMUNELE, SATELE SI CATUNELE ACESTEI TARI.,SI IN LOC DE ALEGERI DE PRESEDINTE SA FIE REASTAURATA MONARHIA.

Musafir

#6

2014-01-23 20:16

In sfirsit, o petitie ca lumea. Traiasca Regele ! Romania cheama Monarhia! NIHIL SINE DEO ! Nimic fara Dumnezeu! Doamne, ajuta!
SECRIERU IOAN

#7 MONARHIA CONSTITUŢIONALA

2014-01-26 08:09

MULTUMESC TUTROR CELOR CARE AU COMENTAT REFERITOR LA PETITIE ŞI REVENIREA MONARHIEI CONSTITUŢIONALE IN ROMÂNIA- SUNT DE ACORD ,SE VEDE CA SUNT PERSOANE CARE DORESC CA ROMÂNIA SE REDEVINĂ REGAT, AVEM UN REGE ŞI ESTE PĂCAT SA NU FOLOSIM ACEASTA SANSA. DAR PENTRU A AVEA SANSE DE REUSITA AVEM NEVOIE DE CIT MAI MULTE ADEZIUNI, AM RUGAT PE SITE-UL MEU SI PE FACEBOOK ,AM FĂCUT APEL ,CA MONARHISTII SA SEMNEZE ACEASTA PETIŢIE.

Musafir

#8

2014-01-26 15:32

Da,sunt de acord
razasul

#9 Sa nu falsificam istoria

2014-01-31 09:33

Intre 23 august - 12 septembrie 1944, Romania a devenit pentru rusi o "tara a nimanui", cand, au luat ce au vrut si ... mai dureros, au "dezarmat in mod rusinos si umilitor peste 100 000 de militari romani", dusi in Siberia, parte au murit pe drum, parte acolo, ceilalti ramasi ... au revenit acasa, pentru acei oameni, nu-si asuma nimeni raspunderea, pentru memoria a aproape 100 000 de militari romani "tradati", nu vrea nimeni sa le comemoreze jertfa, uitati in mod rusinos si dezonorant, pentru "tradarea de la Iasi" cand, generalii romani au fost "convinsi" sa deschida frontul rusilor ... ce a urmat se stie", nu-si asuma nimeni raspunderea !!!, stiti voi ce raspuns a primit la 12 septembrie 1944, seful delegatiei fostului rege, prezent la Moscova pentru semnarea "capitularii" ?, atunci cand a incercat sa-i reproseze ministrului de externe sovietic Molotiv, ca, armistitiul acordat Maresalului Antonescu avea conditii mai bune ?, ... "Maresalul Antonescu reprezenta Romania ... voi, pe nimeni", nu mai trebuie nici o alta concluzie.
TIBI

#10 Vreti monarhie inseamna ca nu cunoasteti istoria ROMANIEI

2014-02-14 06:28

Zilele acestea se implinesc 107 de ani de la masacru taranilor din 1907.
Sub domnia lui Carol I industria cunoscuse o oarecare dezvoltare, in schimb agricultura care era principala ocupatie a populatiei tarii ramasese mult in urma, practic relatiile dintre boieri proprietarii de pamant si tarani erau de tip feudal, taranii lipsiti de pamant erau obligati sa lucreze pamantul boierilor aproape gratis. Regele, el insusi, intaiul boier al tarii, nu a fost capabil sa rezolve problema taraneasca printr-o reforma agrara, acest neajuns a dus la multe rascoale ale taranilor, prima fiind in 1888 care a cuprins 27 din cele 32 de judete. A urmat rascoala din 1907 care debuteaza in februarie in satul Flamanzi, cuprinzand pana in martie si sudul tarii. In timpul crizei taranesti Carol I a promis taranilor ca vor fi improprietariti printr-o reforma agrara daca vor inceta rascoala, dar regele in loc de reforma a trimis armata care in unele locuri a folosit si artileria impotriva taranilor omorand circa 10.000 de oameni (dupa alte surse numarul mortilor ar fi fost de 9.000, iar dupa altele de 11.000), indiferent de numarul lor, chiar si un om daca ar fi murit, cineva tot trebuia sa plateasca. Nu s-a intamplat nimic, guvernul a mers mai departe, regele a uitat fagaduiala facuta taranilor, cum ca ii va improprietari cu pamant printr-o reforma agrara. Nici nu avea cum sa se tina de cuvant atata timp cat el avea cele mai mari suprafete de teren arabil, forestier si pasune. Rezultatul a fost ca principalul sector al economiei romanesti in epoca, in care era antrenata majoritatea covarsitoare a populatiei a ramas intr-o stare primitiva.
Interesanta a fost si pozitia primului ministru de atunci Gheorghe Grigore Cantacuzino care, desi cunostea situatia grea a taranilor (vezi discursul din Parlament din noiembrie 1907), nu a ezitat sa trimita armata sprijinita de artilerie impotriva taranilor, rezultatul a fost un adevarat genocid. 10.000 de oameni si-au gasit sfarsitul in urma gloantelor trimise cadou de regele milostiv al tarii. Desi au murit atatia oameni nimeni nu a platit pentru asta. M-as fi bucurat daca regele Mihai ar fi recunoscut greselile facute in acea vreme si impreuna cu mostenitorii partidelor istorice si-ar fi cerut scuze poporului pentru sangele varsat in acele vremuri.
Noi, romanii, suntem multumiti de modul cum a fost condusa tara de regele Carol I, atat de mult suntem multumiti, incat am vrea sa vina inapoi dinastia de Hohenzollern, am uitat baile de sange in care au fost scaldati muncitorii grevisti din Lupeni din anul 1929, ori ceferistii din februarie 1933, sigur ca regele a primit un mare ajutor de la partidele politice ale vremii, respectiv PNT si PNL. Daca ne uitam atent la mainile celor care au condus tara in aceste vremuri vom exclama precum Vitoria Lipan: “Gheorghita vezi daca pe mainile lor scrie sange!”.Nu putem vorbi de o societate echitabila in perioada regatului, atata timp cat au fost omorati oameni, numai pentru faptul ca si-au cerut drepturile salariale, ori au cerut parte din pamantul pe care il munceau.
Mai nou a aparut o “alteta” cu pretentii de latifundiar nabab. Ma gandeam ca ar fi bine sa mosteneasca din averea ce a adus-o stra-strabunicul sau cand a venit in tara in 1866. Ce dracu astia au fost domnitori in Romania 80 de ani si au strans o avere mai mare ca regina M Britanii care, are o dinastie de cateva sute de ani.
Eu zic sa mai cautati prin lumea asta, poate mai sunt ceva bastarzi ce ateapta sa fie improprietariti de biata Romanie, care este condusa de niste nevolnici.
Saraca tara bogata, cu capete incoronate si mainile inmanusate, de excroci ai fost furata

Musafir

#11

2014-02-18 18:41

Asa va vreau. Sa ne ajute, Dumnezeu! Traiasca Regele! Traiasca Familia Regala! Romania Regat!

Musafir

#12

2014-02-18 20:08

NUMAI SANGELE ALBASTRU --- NE VA SCOATE DIN DEZASTRU !
TRAIASCA REGELE !