Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: Subiect
si cu respectul limbricilor de la haznaua 3 fata de presedinte cum e imbecilule? ca de ani de zile numai venin varsa pe post de imi vine sa borasc cand ii aud in trecere, ca de uitat draq se uita la sclerozatii vostrii. Astia v-au manipulat mintile cretinoizilor!
CA BURSUCUL IN COCINA VORBESTI, NESIMTITULE Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Subiect
Manipulare e aia cand iti trimiti la Moscova oameni care vin cu contracte in buzunar, tocmai sa le duca la semnat la primul notar al tarii, IOANA BASESCU.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
plec dupa ce mai oftic cativa distrusi de antenisti prosti pe aici
Re: Re: Re: Subiect
Manipulare e aia cand seful CEC acorda SINGURUL credit de peste 1 milion de euro celui mai mare fermier al Romaniei, IOANA BASESCU, si spune ca e ceva normal sa poata lua credit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#22336: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
La revedere, sa-ti fie calea luminata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#22336: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Sa le sugi mataranga la toti antenistii, MUHAHAHAHAAAAA!!!!!
O sanctiune reala
Re: O sanctiune reala
#22343: Un contribuabil - O sanctiune reala
Cred ca un mod real de a protesta si a sanctiona afacerea Basescu-Gazprom ar fi ca, cel putin cei care il detesta pe Basescu, sa nu cumpere niciodata combustibil de la statiile Gazprom indiferent de pretul practicat. Cand vor constata ca profiturile nu sunt cele scontate cei de la Gazprom sa stie care este cauza.
Re: Re: Re: Re: Subiect
vezi, de-aia n-aveti voi bani si n-o duceti bine, ca aveti grija uitatului la TV la emisiunea ciutacilor, ciuvicilor si gazilor in frunte cu isterizata de grecu la emisiuni despre presedinte. Eu care n-am problema asta o duc foarte bine in viata asta.
O sanctiune reala
Cred ca un mod real de a protesta si a sanctiona afacerea Basescu-Gazprom ar fi ca, cel putin cei care il detesta pe Basescu, sa nu cumpere niciodata combustibil de la statiile Gazprom indiferent de pretul practicat. Cand vor constata ca profiturile nu sunt cele scontate cei de la Gazprom sa stie care este cauza.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#22342: Ionel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
vreo 2 antenisti cretinoizi tot crapa de ciuda pe aici
Traiasca Basescu!
Re: Re: Re: Re: Re: Subiect
#22345: - Re: Re: Re: Re: Subiect
ete na, bravo tie, ai primit si tu vre-un contract de la sefu'? esti bogat... ce te face sa crezi ca toti suntem saraci pacilea? faci parte din burghezime... tu si parvenitul de basescu... bravo voua
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#22320: - Re: Re: Re:
am venit sa ma sterg la cur putin cu petitia astora de la cocina 3