Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re:
„excrocarii“? esti analfabet amice, inainte sa incerci tu sa faci ceva la adresa presedintelui, ia si pune mana pe carte mai bine..
Re: Re: 100 de mii de patrupezi furiosi
#22251: - Re: 100 de mii de patrupezi furiosi
tot parlamentul si senatul asa ar trebui sa arateeee toti o apa si-un pamant ..o hoarda de hoti si mincinosi care au distrus tara in 23 ani .... macar de ar intretine ce a mai ramas ..ca, pt tineretul din ziua de azi o casa nu a facut ca in europa sa traiasca cu putin ajutor de la statul de drept a lui basescu chiorul nenorocit al tariiii
Re:
cu asta plange-te la handicapatii astia la antena 3, nu la domn presedinte! ca ei au distrus tara.
Re:
#22306: - Trebuie sa respectam nu pe base ca om ci ce a ce reprezinta intrebarile de la tv nu aduc nimic bun romanilor daca base e atat de corupt de ce nu il trage nimeni la raspundere cu acte nu vorbe la tv avem din cate stiu eu si oameni inteligenti in tara am semnat petitia dar pe cine punem in locu lui basescu va ti intrebat poate sigur sunt eu cam prost
Nu te mai intreba singur... Esti...
Lasa ganditul in seama altora , sa nu te ``inervezi´´ si tu cumva, ca Basescu
Re: Re:
ce raspuns de cretin ai dat omului aluia.. pentru tine sluga gandesc altii cum sa-ti spele creierul mitocane!
Re: Re: Re:
#22314: - Re: Re: ce raspuns de retin ai dat omului ala.. pentru tine sluga gandesc altii cum sa-ti spele creierul mitocane!
retin? ce e aia? Raspuns de sluga basista... Sluga esti tu, altfel nu vad ce cauti aici, securist imputit.
Subiect
Re: Subiect
#22321: mihaicristian197824 - Subiect
Si cum e cu respectul presedintelui fata de tine? La asta nu te-ai gandit?
Re: Subiect
#22321: mihaicristian197824 - Subiect
Nu-l trage nimeni la raspundere pentru ca din fericire pentru el, EL este singurul cu imunitate DE FACTO.
| This discussion has been closed. |