Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR


Musafir

#551

2013-09-08 17:41

Daca sunt tratate corespunzator sunt fiinte care te rasplatesc cu afectiune.

Musafir

#552 Re:

2013-09-08 17:51

#551: -

Luati-i si tratati-i corespunzator! Nu va opreste absolut nimeni!

La 5 000 de semnaturi, atatia caini ar trebui sa fie adoptati! De ce mai pierdeti timpul pe aici?


Musafir

#553

2013-09-08 17:56

sunt revoltata complet numai la gandul la asemenea crima,animalele au si ele suflet,ce vreti sa faceti?sa omorati tot ce va iese in cale,daca o pisica o sa zgarie un copil ce faceti?omorati toate pisicile?in primul rand daca sunteti parinti aveti grija de copii!!!este inadmisibil sa lipseasca atata timp copilul si nimeni sa nu ii observe lipsa!ce popor suntem noi,cand toate tarile au protectia animalelor,aici nu se face nimic pt ele:(((va rog salvati animalutele

Musafir

#554 Re:

2013-09-08 18:01

#553: -

E inadmisibil ca in anul 2013 intr-o tara care se pretinde a fi europeana, sa iti fie frica sa mergi pe strada. Curtea scolilor si liceelor e plina de maidanezi, copii refuza sa mai mearga la scoala de frica animalelor. Traim in jungla sau ce?


Musafir

#555

2013-09-08 18:02

Hai sa dovedim ca suntem rationali si cu suflet!
N-or fi disparut toti oamenii buni din Romania!!!

Musafir

#556

2013-09-08 18:03

nu sint pentru eutanasierea ciinilor este foarte adevarat ca multi sint bolnavi,batrini ar trebui facuta o selectie spre binele lor.

Musafir

#557 Re:

2013-09-08 18:04

#553: -

"toate tarile au protectia animalelor" Si noi avem. La noi lipseste cu desavarsire PROTECTIA OAMENILOR!

Iar tarile civilizate au eutanasierea cainilor fara stapan! Nu mai mintiti prin omisiune! 4 milioane de caini sunt eutanasiat anual in SUA. De catre protectia animalelor, toanto!

mao

#558 Re: Re:

2013-09-08 18:26

#557: - Re:

Corect ! Dacă sunt proşti şi ucigaşi alţii, trebuie să fim şi noi !

Bun exemplu dai cu SUA. Toantă eşti tu, sincer.

Nu cred că ai vrea să fie oamenii de aici ca cei din SUA. Atât am avut de spus.


Musafir

#559

2013-09-08 18:29

Romani faceti ceva pentru aceste suflete nevinovate, faceti ceva pentru a nu mai fi ucise bietele animale,nu au nicio vina.

Musafir

#560 Re: Re: Re:

2013-09-08 18:34

#558: mao - Re: Re:

Nu-ti plac americanii? Bine. Atunci sa fim ca francezii, ca englezii daca ne tot dam europeni.

Legislaţie Franţa:http://tinyurl.com/q2lbt8n
Legislaţie Marea Britanie:http://tinyurl.com/mdfda2d

Sper ca stii sa citesti.


Musafir

#561

2013-09-08 18:38

alegeti viata, aratati ca sunteti oameni. sa facem rau e usor. haideti sa gandim si sa actionam in sensul ajutarii acetsor suflete.

Musafir

#562 Re:

2013-09-08 18:39

#553: -

aveti draptate


Musafir

#563

2013-09-08 18:39

Sa-i ajutam...adoptie sau eutanasie!

Musafir

#564 Spune Nu eutanasieri cainilor

2013-09-08 18:40

Nu eutanasieri!!.Eutanasierea nu este o solutie buna!. Caini sunt pe strazi din cauza nostra. Multi oameni cumpara sau primesc caini, si cand vad ca acesti caini trebuie ingrijiti, dusi la veterinar si mai ales iubiti!. Ii abandoneaza pe strada. Prorectia animalelor trebuie sa dea amenzi si sa se infinteasca Politia animalelor!!. Noi oameni ar trebuii sa nu mai lasam animalele pe strada. Si mai ales caini. SA SE FACA O PETIE PENRU NU EUTANASiATI CAINI!.

Musafir

#565

2013-09-08 19:01

Bună tuturor. Scriu comentariul acesta deşi sunt 100% sigură că voi primi insulte şi fel de fel de cuvinte la adresa mea, dar prefer să fiu sinceră şi să ştiu că mi-am zis părerea, decât să regret că nu am făcut-o.
Iubesc animalele. Mereu am făcut-o, mereu o voi face. Şi din cauza aceasta sunt împotriva eutanasierii tuturor câinilor comunitari. Acesta e măcel ! Chiar aşa am ajuns oare noi, „oamenii” ? Avem gânduri ucigaşe şi sadice ? Vrem să ucidem pentru că ne e mai uşor, în loc să muncim din greu şi să găsim o soluţie mai eficientă ?
Am fost muşcată şi de multe ori mi-a fost teamă să trec pe lângă anumiţi câini. Şi da, sunt de acord cu eutanasierea câinilor agresivi care nu mai pot fi domesticiţi şi a celor bolnavi care nu mai au şanse de supravieţuire, ori sunt prea bolnavi şi bătrâni şi ar fi pierdere de timp şi bani. Însă în rest, cred că putem face asta. Suntem OAMENI. Avem suflet, inimă. Am fost născuţi şi creaţi pentru a iubi. Dacă vă e aşa uşor să ziceţi „să îi omorâm pe toţi” cât de departe sunteţi de la a omorî un om ? Mai încolo veţi dori pedeapsa cu moartea pentru oameni.
Nu. Noi nu suntem aşa. Suntem mai buni de atât.
Sunt conştientă de la ce a pornit toată povestea asta. De ce se vrea aşa mult eutanasierea acum... Sărăcuţul Ionuţ. Îmi pare rău pentru el, trebuie să fi suferit groaznic. Dar oare e vina câinilor ? Nu. De ce ? Mai multe motive : primul e că animalele nu au raţiune, ele se comportă după cum au fost crescute / dresate şi răspund la instinctele lor de animale. În al doilea rând, nu se întreabă nimeni cum au ajuns câinii acolo, nu ? Cineva trebuie să îi fi aruncat şi lăsat de voia lor în acel loc, sau prin apropiere, deci din nou, vina noastră, a oamenilor. Şi în al treilea rând : copilul se presupune că a fost supravegheat, totuşi a ajuns în acel loc, nu ? Atât de departe de bunica lui ! Cum a reuşit oare ? Bunica nu avea grijă de el ?
Acum .. probabil voi fi numită în multe feluri şi voi fi întrebată de ce nu iau câinii de pe străzi acasă. Am făcut asta. Şi nu doar căţei, dar şi pisici. Am salvat de la moarte, am îngrijit, am hrănit animăluţe de diferite mărimi. Nu regret asta deloc. Dar nu sunt singura, nu e aşa ? Mai sunt multe persoane ca mine, care fac asta. Eu nu o pot face singură. Trebuie să mai fie şi alţii care să îşi sacrifice puţin din timp pentru a ajuta cumva. Cu donaţii, sau îngrijire, voluntariat eventual.
Acum, vor fi întrebări de genul „dar de ce să fac eu asta ? ce vină am eu ? de ce să dau eu bani pe ceva fără să mă ajute cu ceva?” . Aşa au ajuns oamenii. Suntem materialişti, egoişti. Nu ajutăm pe degeaba. Adevărul e că suntem săraci (ori dăm noi banii pe lucruri fără valoare?).
Ar trebui să fim o comunitate, să lucrăm împreună, să ne ajutăm şi să trecem peste toate astea împreună. În schimb, ne gândim doar la noi. Aşa au ajuns oamenii. V-aţi pierdut pe voi, L-aţi pierdut pe Dumnezeu care e Iubirea, Adevărul şi Bunătatea. Vom rămâne cu nimic ! Ne vom pierde de tot. Vom fi nişte roboţei fără identitate pentru că punem suflet pentru lucruri care nu au nicio importanţă de fapt.
Putem mai mult de atât ! Putem ajuta, putem creea ceva. Haideţi să ajutăm animăluţele . Nu pentru că asta vă dă ceva în schimb, ci pentru că ăsta e lucrul bun de făcut. Dacă nu putem să iubim animalele, cum ne putem iubi între noi ? Există speranţă.. putem face asta. Putem să le salvăm ! Doar staţi uniţi şi luptaţi. Luptaţi cu cei ce vor să facă rău, luptaţi împotriva lor, fără teamă ! Binele va învinge într-un mod sau altul (acum sau mai târziu). Omorâţi animalele acum, şi veţi întâmpina aceeaşi situaţie şi în viitor. Şi după ce ? Iar măcelăriţi ? Fiţi oameni ! Folosiţi-vă inima, nu creierul.
mao

#566 Re: Re: Re: Re:

2013-09-08 19:06

#560: - Re: Re: Re:

Eu am comentat ce ai dat. Nu am zis că englezii, francezii, europenii, sunt mai buni. Sau am zis şi nu ştiu eu ?

Şi da, ştiu să citesc, doar nu oi fi făcut engleză intensiv şi câte două ore de franceză pe săptămână degeaba. :d

Consider că e o prostie să luăm exemplu de la alţii. Nu trebuie să fim ca alţii ci să fim cât mai buni cu putinţă în felul nostru. Bun =/= crimă . Dacă alţii fac un lucru, nu trebuie să îl facem şi noi .

Gyorgos

#567 Eutanasierea este o necesitate si nu o pedeapsa

2013-09-08 19:12

Argumentati : Cainii sa traiasca iar copii sa moara ...mda, argumentati asta , va rog.

Musafir

#568

2013-09-08 19:12

Care este vina necuvantatoarelor ? Oamenii sunt datori sa le protejeze.

Musafir

#569

2013-09-08 19:13

Daca am ajuns sa judecam un animal atunci noi suntem brutele , animalele si eu sunt mama si este grav ceea ce sa intamplat , dar noi nu suntem mai prejos decat animalele prin ceea ce faceam acum . Ar fi trebuit sa ne punem mai demult o intrebare oare cati ne a pasat de viata acestor animale si pe cati a interesat de viata lor ??? va spun sincer ca pe f putini chear si eu am fost indiferenta insa asta nu inseamna ca nu le iubesc insa cred ca aceste animale de foame de disperare au ajuns sa atace dar oamenii cat de rai au inceput sa se faca incat sa devina ei judecatori la aceste animale? Spun NU eutanasierii . Iubesc oamenii ,iubesc animalele Dumnezeu sa le ocroteasca si sa ii lumineze pe acei oameni si sa nu mai fie atat de inraiti

Musafir

#570 Re: Eutanasierea este o necesitate si nu o pedeapsa

2013-09-08 19:18

#567: Gyorgos - Eutanasierea este o necesitate si nu o pedeapsa

O întrebare : câţi copii mor ucişi de câini ? Mai mulţi mor ucişi de propriile familii, din cauza incompetenţei multor medici şi a neglijenţei. Şi cum au ajuns câinii acolo ? Au apărut de nicăieri ? Nu, tot vina noastră este, sau a altora care i-a aruncat în stradă. Nu faceţi bietele animale să sufere pentru greşelile oamenilor !

Adăposturi trebuiesc, voluntariat, şi oameni să ajute. Dar vă e mai uşor să daţi sentinţa. Să vă văd pe voi cu o seringă în mână şi cîinele în faţa voastră, şi după ce îi ucideţi voi, cu mâna voastră, abia atunci să spuneţi "da" eutanasierii.

Aveţi mereu aşa un mod de a generaliza.


Musafir

#571 Re: Re: Eutanasierea este o necesitate si nu o pedeapsa

2013-09-08 19:37

#570: - Re: Eutanasierea este o necesitate si nu o pedeapsa

Dar ce-ati pazit pana acum?

De 20 de ani trebuie adaposturi, voluntari (adica iubitori). Ce-ati facut pana acum???? Ati stat cu palma-n fund, acum stati cu ea intinsa la banul public. Sa faca altii, altii sa plateasca! NU!

Vreti caini in adaposturi? Suportati costurile! Cand vrei ceva, platesti pretul cerut, nu ceri pomana!

Adoptati cainii cat mai aveti timp. Restul la eutanasie!


Musafir

#572

2013-09-08 19:38

Nemernici ce sunteti! Luati toti cainii de pe strazi fara stapan si duceti i acasa la voi.

Musafir

#573

2013-09-08 19:39

Nu suport omorarea oamenilor,dar nici a animalelor,nu suport ipocrizia,parvenitismul,spiritul gregar...Cei care dau din gura degeaba si mint ca au caini,dar vor moarte pt. cei de pe strada,sunt niste mincinosi.Ei si reporterii sa vina sa vada care e realitatea,oamenii care si-au sacrificat o parte din viata pt. a salva caini,pt. a-i duce la adaposturi,care nu au locuri, care au platit pt. operarea lor/sterilizare,care i+au deparazitat,au urmarit ce fac,au adoptat,au luat in casa,dar degeaba.Ati filmat de-a lungul timpului caini ucisi de voi,oamenii care strigati acum pt. moartea lor.Cine ajuta si salveaza caini sau orice alt animal va ajuta si oamenii la nevoie,ceilalti,nu.Cati dintre cei care vor moarte acestor caini cu orice pret s-ar fi dus sa doneze sange copilului,sa doneze bani pt. scoli,gradinite, spitale, bolnavii de cancer?Niciunul sau extrem de putini...

Musafir

#574

2013-09-08 19:44

Spune NU eutanasierii cainilor comunitari !!!!
Farago Timea

#575 Spune nu !!

2013-09-08 19:44

Spune NU eutanasierii cainilor comunitari!!