Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR


Musafir

#526

2013-09-08 14:31

NU EUTANASIERII,DA STERILIZARII!!!!!!!!!!!

Musafir

#527

2013-09-08 14:31

Avem nevoie de POLITIA ANIMALELOR, functionala, nu doar pe hartie !!!!!! Daca nu se impiedica prin sterilizari masive a cainilor din curtile oamenilor, de pe santiere, din curtile spitalelor, orice masacrare a cainilor, pe langa ca este inacceptabila si inumana este complet inutila. Anul urmator vom se va repeta povestea, pentru ca vom fi in aceeasi situatie iar dramele se vor repeta, cu copii si batrani muscati, cu caini chiuiti si omorati in chinuri groaznice. Asta inseamna sa fim OAMENI?

CAINII NU AU CE cauta PE STRAZI Decat INsOTITi DE Stapan. MAIDANEZII NU AU CE cauta PE STRAZI. Nu sunt habotnic si ma stradui sa raman OM in ORICE imprejurare. Insist Doar sa spun ca oamenii sunt principalii vinovati pentru ce se intampla vezi cainii. De 25 de ani se putea rezolva aceasta problema, civilizat, DACA Nu se fura banul public. TREBUIE eutanasiati, in PRIMUL rand vinovatii, hotii. DACA NE limitam la masacrarea Cainilor vom fata si ANUL urmator, si Peste 10 ani, si Peste 25 de ani Acelasi Lucru. Cei ce Lasa Catelusi pe strada sunt la Fel de vinovati, chiar DACA EI Nu constintizeaza acest lucru. LOCUL Cainelui ESTE LANGA Stapan, NU PE STRAZI. A inceput Nebunia masacrarii si otravirii Cainilor din România. Noi reactionam emotional in loc sa actionam rațional, coerent si sa FACEM CEVA DURABIL. NU VREAU SA MAI FIE MUSCAT nimeni, INDIFERENT CA ESTE COPIL SAU BATRAN DAR NU AJUNGE SA ADUNAM SI SA OMORAM Cainii. TREBUIE SA II SI STERILIZAM, SA II EDUCAM PE OAMENI, SA INTELEAGA CA TREBUIE SA FIE RESPONSABILI FATA DE SEMENII LOR SI FATA DE CAINII LOR TOATA VIATA. Asa inteleg eu ca TREBUIE sa fiu OM. Avem nevoie de Politia animalelor ca de aer. Avem nevoie de educatie si de sanctiuni ASPRE pentru Cei ce sunt iresponsabili. CAINI NU AU CE cauta PE STRAZI Decat INOsTITi DE Stapan. MAIDANEZII NU AU CE cauta PE STRAZI.
Sa se aplice o scutire / reducere de impozit pentru cei ce au conditii corespunzatoare si vor sa creasca sanatos si Responsabil un Caine sterilizat si sunt curios DACA vom mai Avea caini pe strada. Oamenii ar fi mai in siguranta in curtile lor. Costurile s-ar putea sa FIE mult mai Mici Decat sa construim si sa administram padocuri si tarcuri uriase Ca Sa Nu mai pun la socoteala faptul ca Nu vor mai fi Copii si batrani muscati. Eutanasierea ar fi Doar o masura exceptionala, în cazul Cainilor bolnavi si agresivi. Dar pana atunci eu tot CER EUTANASIEREA Celor CE SI-AU BATUT JOC DE BANUL PUBLIC SI PROPUN SA II TRIMIEM PE MARE PE CORABII DE CARTON. Fac si eu un Sondaj de opinie? Cine Este Pretul Cine Este contra EUTANASIERII Hotilor SI POLITRUCILOR?
Faceti un calcul si vedeti daca nu ar costa mai putin inlesnirile fiscale decat construirea si admnistrarea unor padocuri si tarcuri uriase...In plus poate oamenii s-ar simti mai in siguranta in propria lor curte...cu conditia ca cainii sa fie sterilizati pentru a nu se inmulti necontrolat. Mai avem nevoie de POLITIA ANIMALELOR, functionala, nu pe hartie, pentru a evita repetarea unor tragedii si pentru a a nu masacra anual cainii ce se inmultesc necontrolat.

Avem 1700 de copii muscati doar in acest an, la care se mai adauga multi batrani si adulti. Avem nevoie de POLITIA ANIMALELOR URGENT! CRED CA AR trebui eutanasiati si CEI CE VOR SA FIE Nu Oameni Contribuie la inmultirea necontrolata a Cainilor. Avem nevoie de Solutii: sterilizarea Cainilor din curtile si Casele oamenilor, evidentierea Celor adoptati, eutansierea Celor agresivi si bolnavi grav, educarea si sanctionarea populatiei, de la Copii la batrani.
Nu stie nimeni cate animale au fost chinuite si omorate in chinuri groaznice. Trebuie sa ne educam semenii si sa ii sanctionam pe cei ce nu stiu sau nu vor sa fie Oameni, nu bestii.
Trebuie sa facem tot ce este omeneste posibil sa ne civilizam semenii si sa avem un cadru legal aplicat uman, clar, ferm, aspru cu cei iresponsabili. Avem nevoie de politia animalelorca de aer...si de ce nu de un manual scola (ora de dirigintie, cei 7 ani de acasa..cum vreti sa ii spuneti). E. C. O. Educatie pentru comunitate si OM.
Primarilorsi Hotilor ce si-au batut Joc de Banul publice TREBUIE SA le spargem Capul, Nu Cainilor. Oamenii sunt de vina a scris ce se intampla. Avem nevoie de POLITIA ANIMALELOR, functionala, Nu Doar pe hartie! Băsescu a macelarit Peste 100 000 de caini si Problema un Ramas. Avem nevoie de Solutii durabile, Umane, civilizate, Nu de reactii emotionale inumane si complet ineficiente.

Vreau in egala masura sa oprim macelul, sa adunam cainii de pe strazi si sa ii hranim cu mancarea ce expira de la supermarcheturi, cu donatii, sa gasim solutii pentru a opri inmultirea necontrolata, sa impulsionam si sa motivam financiar adoptiile responsabile, sa sterilisam cat mai multi caini din curtile oamenilor,sa controlam la sange canisele ( fabrici de caini), sa se trieze cainii si sa se eutanasieze cainii grav bolnavi si agresivi. Pentru toate cele de mai sus si pentru controlul situatiilor din teritoriu avem nevoie de POLITIA ANIMALELOR, functionala, nu doar pe hartie.
Eu Nu pun la "socoteala" PART sentimentala. Documentarul PREZINTA sec Realitatea cruda, Fara cosmentizari. Eu spun Doar ca macelarirea Cainilor Nu Este o solutie. Sunt de acord cu eurtanasierea Cainilor agresivi si grav bolnavi. Dar ceilalti? SterilizareZarea Cainilor aflati la Cetățeni Este Solutia. Incepe sa se imputa Problema. Tare as vrea sa aflu ce Sume si Spre CE PERSOANE s-au scurs Banii Publici pe sterilizari si Alte afareri indoielnice. Bucurestiul CRED CA Este singurul loc de pe pamant in grija ONU caine poate fi sterilizat de 8 Ori, o femela sterilizata fata de Doua Ori pe ONU pui ... Noaptea mintii. Primarilor TREBUIE sa le spargem Capul Nu Cainilor! DACA SE controleaza populatia de caini, DACA vom Avea o Politie a animalelor functionala, cum se vor mai inmulti Cainii?
sunt tot mai convins ca Nu s-a Dorit si Nu se doreste cu Adevarat rezolvarea problemei Cainilor maidanezi. CRED CA Este o "mina de aur", o "Fabrica de bani" Pentru smecherii abonatila Banul public.DACA AI STI CE colcaiala Este în priamrii si in consiliile locale .... INTERESE, BANI ... si grija for comunitate si Cetatea .... Doar Inainte de alegri, a scris Voturi ...
Adevarata problema cred ca este REFORMA REALA, PROFUNDA, COERENTA SI DURABILA A STATULUI, A INSTITUTIILOR, transparenta in gestionarea banului public. Avem nevoie de institutii puternice, cu profesionisti corecti care sa isi faca treaba


Musafir

#528

2013-09-08 14:43

Este inuman ce se intampla! Nu trebuie facuta o judecata colectiva, asa cum noi oamenii nu suntem judecati cu totii pentru o crima comisa de una sau mai multe persoane, de ce sa fie TOTI cainii omorati pentru ceea ce au facut 6 fiare? Acei caini care au omorat sarmanul copil trebuie eutanasiati iar ceilalti castrati si dusi in adaposturi! De ce nu se pune problema alocarii de fonduri pentru consruirea unor adaposturi pentru aceste SUFLETE in loc sa cheltuim banii pe referendum sau pe injectii pentru eutanasiere? Oricum, acesti caini daca vor fi EUTANASIATI, adica OMORATI, nu vor fi omorati prin mijloace nedureroase, printr-o injectie prin care sa nu simta nimic ci vor muri in chinuri groaznice, li se va da otrava in cel mai bun caz, li se va da cu toporul in cap, vor fi injunghiati etc....De cand cu aceasta campanie nenorocita a televiziunilor si cu toate mitingurile unor oameni FARA SUFLET care zbiara din toate putetile ca aceste suflete sa fie ucise, s-au comis extrem de multe atrocitati fata de niste animale care nu au facut nimic nimanui: li s-a dat foc, li s-au taiat capEtele cainilor, au fost omorati in bataie!!!!!!!! Noi, oamenii suntem CELE MAI FEROCE FIARE, CARE ACTIONAM IN CUNOSTINTA DE CAUZA! NU ESTE POSIBIL ASA CEVA!!!!!! FITI OAMENI SI INCERCATI SA AVETI PUTIN SUFLET, CHIAR DACA PENTRU UNII ESTE MULT PREA MULT SA CERI ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#529 Re:

2013-09-08 14:51

#9: -

Minti!

Oamenii civilizati ii cazeaza cateva zile pt a fi adoptati. Care nu e adoptat, e eutanasiat! 4 milioane de caini sunt eutanasiati anual in SUA.

CE E ASA DE GREU DE INTELES?


Musafir

#530 Re:

2013-09-08 14:53

#528: -

Este inuman sa ne tineti pe toti prizonierii cainilor vostri!

Eutanasierea cainilor neadoptati dupa 7 zile! Dupa model francez!


Musafir

#531

2013-09-08 14:56

Sunt de acord cu eutanasiere cainilor bolnavi si foarte batrani.
Si vreau sa stiu unde sunt bani dati de Ue pt rezolvarea acestei probleme

Musafir

#532 Re:

2013-09-08 14:58

#528: -

Sint de acord.S-au comis atrocitati si se vor mai comite.Ceea ce se intimpla azi e rezultatul comportamentului asa zis uman

 


Musafir

#533

2013-09-08 14:58

NU sunt de acord sa fiu partasa crimelor promovate de catre toate instititiile tarii care s-au facut ca nu observa cum banii alocati pentru sterilizari si ingrijirea animaleor fara stapin s-au dus in buzunarele cui? nu, nu, nu EUTANASIERII!
angelserena

#534 Cei care urasc animalele sa fie eutanasiati

2013-09-08 15:01

Dear European parliamentarians and parliamentarians on Tera, Tera Dear citizens of the whole earth, please take action and give laws to stop cruelty, animal killing and violence, including children from Romania. I want to tell you that in Romania more than 50% of the local population are citizens with criminal gene (violent, with animal hatred and greedy). There are thousands of photo and video evidence, including witnesses who will prove how criminal is more than 50% of the Romanian people. Please create a law to be euthanized all Romanians were criminals hatred for animals and created a mandatory vaccine to stop people breeding the gene criminals! Romanians noble-minded and animal lovers who really left people on earth can not live peacefully in this country, can not bear hatred for politicians treat violently animals, have no place to live in this country because criminals Romanians who have multiplied worse than ticks. I admit I became racist against romanian criminals who hate the to animals but are so because the Romanian state has a lot of hatred for animals and is violent. I am ashamed to be Romanian woman and I feel creepy as criminals live among both Romania. I ask your help in my name and on behalf of all animals in Romania who were abused, who were tortured, who were treated violently and to be killed in horrible conditions!! CALL IS VERY VERY INTENSE!! HELP!!

" Eutanasia in Romania"(crima) /Euthanasia in Romania(murder)
http://www.youtube.com/watch?v=PNn8chk6tBw "

Shocking http://www.dcnews.ro/2011/05/cum-mor-cainii-la-adapostul-din-tulcea-imagini-comentate-pe-youtube-in-engleza-si-germana-video-socant/

Dragi parlamentari europeni si de pe Tera , dragi cetateni ai intregului pamant Tera va rog sa luati masuri si sa dati legi care sa stopeze cruzimea , uciderea si violenta animalelor , inclusiv a copiilor din Romania . Vreau sa va anunt ca in Romania peste 50 % din polulatie sunt cetateni cu gena criminala ( violenti , cu ura fata de animale si lacomi ) . Sunt mii de dovezi video si foto , inclusiv martori care va vor demonstra cat de criminal este peste 50 % din poporul roman . Va rog sa creati o lege in care sa fie eutanasiati toti romanii criminali care au ura fata de animale si sa creati si un vaccin obligatoriu care sa stopeze inmultirea oamenilor cu gena criminala !!!! Romanii iubitori de animale si sufletisti care au mai ramas intr-adevar oameni pe acest pamant nu mai pot trai linistiti in aceasta tara , nu mai pot suporta tratamentul politicienilor cu ura fata de animale , nu mai au loc sa traiasca in aceasta tara din cauza criminalilor de romani care s-au inmultit mai rau decat capusele . Recunosc ca am devenit rasista fata de romanii criminali care au ura fata de animale insa sunt asa din cauza statului roman care are foarte multa ura fata de animale si este violent . Imi este rusine ca sunt romanca si ma simt infiorator ca traiesc printre atatia romani criminali . Va cer ajutorul in numele meu si in numele tuturor animalelor din Romania care au fost maltratate , care au fost chinuite , care au fost tratate violent si care urmeaza sa fie ucise in conditii infioratoare !!!! ESTE UN APEL DE O INTENSITATE FOARTE FOARTE MARE !!!! HELP !!!!

Musafir

#535 Re: Re:

2013-09-08 15:05

#532: - Re:

Ceea ce se intampla azi e rezultatul incapatanarii voastre de catar!

Va plac cainii schingiuiti? Nu era mai buna eutanasierea? La fel cum in echipa voastra sunt dementi care injura si taie cauciucuri, asa si de partea asta a baricadei unii au luat-o razna! Totul pt ca VOI v-ati opus mereu metodelor civilizate. VOI sunteti vinovati! Si pentru oameni, si pt caini!

Eutanasierea cainilor neadoptati dupa 7 zile!


Musafir

#536

2013-09-08 15:18

EU,AM FOST MANCATA DE OAMENI,SE NUMESC ASA DAR ADEVARATUL LOR NUME ESTE HIENE.DUPA 27 DE ANI DE MUNCA,DE HARTUIRE AM FOST DATA AFARA DIN SERVICI EU SI MULTI ALTI SI STITI DE CE?PTR CA MUNCEAM SI NE VEDEAM DE TREABA NOASTRA.SI ASTA SE NUMESTE TOT CRIMA,DAR N-AVEM DREPTUL SA CEREM EUTANASIEREA LOR!DATORITA LOR AM FOST SI EU INTERNATA LA MATEI BALS,MUSCATURILE OAMENILOR NU SE MAI VINDECA!AM FACUT ZONA ZOSTER ,PE FOND DE BUCURII SI VIATA FRUMOASA!

Musafir

#537

2013-09-08 15:30

NUUUUUUUUUUUUUUUUU EUTANASIERII CATEILOR COMUNITARI
fara nume

#538 fara violenta fata de animale suntem oameni nu salbatici

2013-09-08 15:36

nu sunt de acord cu eutanasierea sunt solutii mai civilizate nici cu violenta fata de animale nu sunt deacord nu putem fii numiti un popor civilizat daca noi chinuim animale sau le omoram sa se construiasca adaposturi nu vile pentru parlamentari de ce pana acum nu sa facut nimic pentru caini maidanezi bine ca au cei de sus bani pentru hoteluri si excursii in zone exotice si nu sunt bani pentru rezolvarea unei probleme

Musafir

#539

2013-09-08 15:43

cei care au cheltuit nejustificat banii repartizati pentru sterilizarea , construirea de adaposturi si ingrijirea lor sa gaseasca resurse si solutii pentru a-i strange de pe strazi; nu trebuie eutanasiati, nici o vietate nu trebuie oamorata de catre oameni, doar pentru ca noi detinem "puterea" acestei lumi

Musafir

#540 Re:

2013-09-08 15:49

#539: -

Niciun copil nu trebuie sa moara mancat de caini!

 

Eutansierea cainilor neadoptati!


Musafir

#541

2013-09-08 15:53

I LOVE ANIMALS VERY MUCH
andra.sorina

#542 Re:

2013-09-08 16:17

#3: -

mare adevar


Musafir

#543

2013-09-08 16:40

Baiatul meu sufera de autism;cainii,in special o MAIDANEZA,ALICIA, pe care am cules-o din strada dupa ce a fost lovita de o masina-avea cam 3 luni,s-au dovedit a fi cei mai buni terapeuti reusind ceea ce n-au putut specialisti de clasa;datorita acestei minunate Maidaneze,am reusit sa-mi aduc baiatulaproape de limitele normalului.Precizez ca am avut si caini de rasa,dar nici unul n-a egalat-o pe MAIDANEZA Alicia.A murit dupa 13 ani de incredibil devotament si grija permanenta pt. baiat, il stiam
totdeauna in siguranta cu ea.Am convingerea ca MAIDANEZII pot fi cei mai buni caini de terapie.


Musafir

#544

2013-09-08 16:42

din pacate se pare ca asistam la o abordare total gresita a situatiei, in care aveam de-a face cu politicianismul si exacerbarea publicului facuta pe fondul existentei unei surse vizibile de influentare si chiar manipulare.(social media and tv)
se pare ca uitam rorul acestor fiinte, daca nu se stie atunci hai sa ne aducem aminte ca aceste fiinte sunt utilizate pentru terapie (vezi copii cu sindromul down) sau pe post de caini utilitari...nu TOTUL SE REZUMA LA SALBATICIE!!
ESTE PACAT, ca NU se pune accentul pe NEGLIJENTA UMANA, ci doar pe fiinte care nu se pot apara!!!

Musafir

#545

2013-09-08 16:45

o sa facem tot ce putem sa salvam animalele.biserica de ce nu se implica?in biblie scrie clar la cele 10 porunci SA NU UCIZI!tot ce respira pe lumea asta este lasat de la dumnezeu .dumnezeu da viata si tot el o ia deci noi nu avem nici un drept sa luam viata chear si unui caine.TREBUIE SA REUSIM SA STOPAM ACEST MASACRU.

Musafir

#546

2013-09-08 16:46

Nu trebuie sa moara copii nevinovati, nici sa existe caine fara stapan, dar eutanasierea nu e o solutie.

Musafir

#547

2013-09-08 16:51

UN NU CATEGORIC!!!!!!!!!!! AM SI EU COPII DAR AM GRIJA DE EI CAND IES LA PLIMBARE IN PARC.I-MI PARE RAU CA SA INTAMPLAT ASA DAR BUNICA E DE VINA.TREBUIA MAI MULTA ATENTIE ACORDATA ,SI COPII SUNT IMPREVIZIBILI.ASA CA.......... NU SUNTEM CRIMINALI!!!!!!!!!!!!!!
UN IUBITOR DE ANIMALE

#548 Re:

2013-09-08 17:03

#527: -

AI PERFECTA DREPTATE DAR CINE SA FACA TOATE ASTEA, STATUL  ROMAN ?HMMMMMMMMM.HAI SA NU NE MINTIM SINGURI.VAI DE CAPUL LOR SI VAI SI AMAR DE NOI.CA I-AM SUPORTAT ATATA TIMP SI LE-AM ACCEPTAT MARSEVIILE LOR POLITICE SI I-AM VOTAT SA BAGE BANUL IN BUZUNAR.DAR UITATIVA LA STATISTICILE ACCIDENTELOR DE CIRCULATIE CU URMARI GRAVE  CATI OAMENI MOR ,CREDCA SUNT MULT MAI MULTE DECAT MUSCATURILE DE CAINI.SI MASINILE OMOARA .PE EI CINE II JUDECA? PE HUIDU CINE LA JUDECAT? A OMORAT 3 OAMENI SI I-A DAT CU SUSPENDARE .E CORECT?OARE CAT O SA MAI ACCEPTAM MIZERIILE  ,OARE MAI PUTEM?


Musafir

#549

2013-09-08 17:26

NU EUTANASIERII.CAINII NU AU NICI O VINA.din cauza noastra(a celor ce abandoneaza) au ajuns pe strazi.sunt batuti,schingiuiti,abandonati si noi(unii)am vrea ca ei cand ne vad sa dea din codite si sa ne linga pe maini?

Musafir

#550 Re:

2013-09-08 17:30

#544: -

Da mai, sunt utilizate pt terapii, dar nu pe strada!

Bravo voua ca ati adoptat! Acum ganditi-va ce faceti cu restul, pt ca NU VREM CAINI PE STRAZI!