Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR
Eutanasierea costa 200 de euro. Sterilizarea costa 30. ? O catea face 10 pui pe an. Sa eutansiezi si pe acestia iti trebuie 2000 de euro. Acea catea se afla in curtile oamenilor unde nu ajunge eutanasiere. Catelele din strada sunt mai putine decat masculii si sunt sterilizate. Mai bine ne concentram pe sterilizarea din curtile oamenilor care vor arunca pui in strada, ca de obicei.
IPOCRITILOR!
Re:
Cainii ucigasi erau sterilizati, inconstientilor! Dar ce, cainii musca cu coaiele?
Cum arata parcul unde se jucau copiii:
tinyurl.com/ooo98m9
A lua masuri de aparare, e una a ucide cu totul altceva....
Nu uitati ce s-a intamplat dupa moartea lui Ceausescu,tragem de 23 de ani.SA plateasca cei care au furat banii de adaposturi pentru caini.
Subiect
Sunt o adunatura de copii, fara drept de vot sau babe scelerate.
Un grup de oameni fara responsabilitati, fara prea multa carte, usor influentabili.
Cu suflet cainesc: nu sunt in stare sa adopte un caine de pe strada!
Niste neadaptati social care si-au gasit un ideal: apararea cainilor! Pt ca de fapt ei nu iubesc animalele si nici oamenii! Niste carnivori ipocriti!
Cainii devin agresivi dupa abandon, de foame, de lipsa de adapost, de frica, de boala ori batranete. Lasati in strada de multi ,,stapani,, care s-au saturat de ei. Multi ii lovesc cu pietre, ii alunga, tipa la ei. Am vazut odata cand un caine dormea linistit. Un copil cu tatal langa el, a tipat la cainele domind, dand si cu piciorul inspre el. Noroc ca acesta era foarte iubit de multi din jur, alimentat si nu a avut o reactie de atac doar s-a speriat. Pai daca tu care te numesti tata iti inveti copilul asa la ce te astepti? Am citit (eu nu sunt in Romania) ca in Bucuresti au crescut numarul adaposturilor de la 8 la 50. Cum credeti ca sunt tratati acolo? Sunt deceptionata de tot ce se intampla cu bietele suflete care nu au aparut din senin langa noi. Noi am avut nevoie de ei. Ma doare sufletul, sunt neputincioasa,sunt o pensionara bolnava si tot ce pot face este sa semnez petitia. Cu respect pentru cei care o sustin!
In al doilea rand , prioritatea in orase sa fie haitele care se formeaza in anumite locuri , cu caini infometati si care pot deveni agresivi. Se piere timp si se cheltuiesc fonduri pentru cainii de pe langa blocuri care , majoritatea , sunt sterilizati si hraniti.
Am convingerea ca va aparea o minte luminata , cu influenta in zona puterii , care sa coordoneze rezolvarea acestei probleme ( Cristina Topescuuuuuu !!!!!!Eu cred ca este motivul principal pentru care ai intrat in politica , nu ?!?! )
In rest , nu pot decat sa sper ca fiecare va primi in viata dupa sufletul lui......
Re:
Sterilizarea costa 30. Si pe urma cainii se evapora? Nu mai musca??? Cainii UCIGASI erau sterilizati! Ai idee, cap sec, cat costa un tratament antirabic? 8 000 RON daca nu esti asigurat! 16 000 de muscaturi pe an, socoteste cat costa statul cainii VOSTRI sterilizati.
Nu mai mananca, nu costa sa cureti strazile de cacati? Nu's plini de pureci si de boli? Nu costa tratamentele?
Solutia voastra ne OMOARA copiii si ne costa mult prea mult! Sunteti niste inconstienti!
Adoptati cainii, ipocritilor!
Re:
E fain sa vorbesti dintr-o tara unde nu sunt caini pe strazi! Ce-ar fi sa trimitem 10 000 de caini pe strazile din orasul tau? Sa te vad atunci ce mai spui protectiei animalelor! Ipocritilor!
Vrem sa traim civilizat, la fel ca tine! Dar nu, vii tu sa ne spui ce sa facem si ce sa nu facem! Standarde duble!
| This discussion has been closed. |
"Care-i om si care-i caine?"