S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1476

2013-08-30 08:02

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1477

2013-08-30 08:08

amelia, intr-adevar toti gresim unii fata de altii. Dar, daca greseala mai poate fi iertata, inteligenta am observat ca nu prea ti-o iarta multi.
amelia

#1478 Re: 1477

2013-08-30 08:29

#1477: Dana Captilin -

mda si trebuie sa ne iertam greselile fara sa le subliniem ptr ca si noi vom face aceeasi greseala . In ce priveste inteligenta spune-mi te rog unde se incadreaza semnatarii acestei petitii ? Daca tu raspunzi cum ti-ar placea , adica la inteligenti , e o onoare ptr mine sa ma aflu intre cei 20 de milioane de prosti dar si un mare semnal . Am fii tara cu cei mai multi prosti , in jur de 99% , repet , tinand cont de cele cel mult 10.000 de semnaturi . Daca cumva e viceversa cum imi place mie sa cred atunci ar fii ok :Romania e pe drumul bun si a depasit faza cand orice vanzatoare sau taran ii trasa "planuri".  p.s . tot respectul ptr vanzatoarele cinstite si taranii care au ramas tarani .


Musafir

#1479 Re: Re: 1477

2013-08-30 08:44

#1478: amelia - Re: 1477

Tot respectul pentru cei care stiu sa scrie corect si isi analizeaza macar odata mesajul inainte de a il emite. Am cunoscut si vanzatoare si persoane crescute in mediul rural care faceau acest lucru, spre deosebire de pseudo-intelectualii cu pretentii. Cei din urma sunt adesea lingusiti in societate pentru avantaje materiale, daca au parvenit intr-o anumita functie, dar fii sigura ca nimeni nu ii respecta cu adevarat. Ei simt asta undeva in adancul lor si de aici nevoia de a isi declara pretinsa superioritate de cate ori apuca.

Poate iti dai seama ca petitia nu a ajuns sa fie cunoscuta de cei 20 de milioane de romani, pe care tu ii prezinti ca si cand i s-ar fi opus in mod expres. Din toate sondajele de pana acum (si din observatie) majoritatea romanilor nu sunt de acord cu un asemenea''progres''. Fie ca accepti sau nu, lumea nu se reduce la internet sau la Facebook.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-30 08:49


amelia

#1481 Re: 1431

2013-08-30 08:53

#1431: Dana Captilin -

nimeni nu a tipat la tine , cand scriu nu pot tipa . Da , intalnirea cu mine chiar nu ar avea sens fiind amandoua hetero dar cu pareri diferite . Dar , ca un pas inainte ,dovedind ca esti deschisa si de buna -credinta , tu , A. si altii ar fii fost logic sa il cunoasteti pe OVI , care cred ca e mai mult decat un anonim sau un pseudonim . Intotdeauna cand ia amploare astfel de discutii si cand ai certitudinea ca e bine ce faci , ideal si uman ar  fii fost sa va intalniti si cu cealalta tabara . Altfel circul si mahalagismele . Si sa nu uiatam ca alta "idee absurda a intalnirii intre 3 perechi hatero si una gay " te-a mobilizat la scrierea petitiei . Urmand o logica simpla fara multe baliverne trebuie sa fii deschisa unui dialog real si nu virtual unde am vazut cu totii ca aici se poate scrie si acuza usor ,ascunsi in spadele unui pseudonim .

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1482

2013-08-30 08:57

E greu sa ramai taran asa... pur si simplu, atata timp cat vine peste tine (ca taran) tavalugul globalizarii.
Taranul roman are in el linistea muntelui, mersul apasat de munca, prospetimea naturii si traditia. Atat. Pentru el, nu e nevoie de explicatii. Dumnezeu si sfintii fac minuni si atat, iar viata este pentru el una din minuni. Dar vine Mr. John si-i spune ca ar trebui, pentru un management politically correct al taskurilor, implementat un sistem organizatoric care sa asigure eficienta si calitatea etc.
Iar taranul nostru, om bland, asculta. Si i se pare inutila aceasta intruziune. Atunci, pt a-l convinge, Mr. John, dealtfel un "vanzator cinstit" profita de badea Ion care e "un taran care a ramas taran", ii explica el ce inseamna traditia si cum ar trebui imbunatatita cu noile cercetari si studii care vor face lumea sa evolueze. Taranul nu stie sa-i explice ce este Dumnezeu, pt ca nu are nevoie de explicatii. Si atunci invata repede lectia lui John. Pt ca Mr. John, nu-i asa?, e "un vanzator cinstit"! Ii vinde taranului roman mirajul occidental, iar pretul este sufletul sau.

Asta este motivul pentru care istorici, antropologi, muzeografi s.a. au definit ceea ce se numeste civilizatie taraneasca. Da, este o civilizatie, care trebuie si merita sa fie dusa cat mai departe in timp. Iar acesti istorici, antropologi, muzeografi, si nu doar romani (!) o numesc singura civilizatie sanatoasa din Europa.



Musafir

#1483 Re: Re: 1431

2013-08-30 09:05

#1481: amelia - Re: 1431

Dialogul este indicat atunci cand sunt implinite anumite conditii, in principal cand poate avea un rezultat constructiv. Daca cel care invita la dialog face apel la logica totodata aratandu-si constant carentele in acest sens (4-5 erori intr-un singur paragraf), ar fi evident o pierdere de vreme. Alt lucru pe care nu il inteleg este diferenta dintre discutia orala si cea scrisa, in sensul de a o prefera pe prima cu atata cerbicie. Si inca odata, mai nimeni nu ar accepta sa se expuna fizic previzibilelor manevre murdare din partea unor oameni care, pana acum, nu au stiut decat sa insulte, sa calomnieze, sa persifleze, majoritatea avand un comportament ce oscileaza intre ridicol si abject.

amelia

#1484 Re: Re: Re: 1477

2013-08-30 09:13

#1479: - Re: Re: 1477

petitia a aparut pe intenet tocmai in ideea ca e foarte popular si fiecare om are acces la internet . Eu NU reprezint 20 de mil de romani , daca citeai bine si nu printre randuri , vedeai ca am scris ca ma numar printre  ei .Iar sondajele arata ca cei de peste 60 de ani sunt impotriva gay-lor in timp ce alta medie intre 18 si 55 de ani au o atitudine toleranta .  Si chiar din persoanele in varsta , multi au raspuns ca nu ii intereseaza , asteptandu-se la intrebari serioase legate de marirea pensiei etc . Asa ca inca o data tara arde si baba se piaptana . Apropos de s.o.s familia , stiati ca Romania e tara europeana cu cel mai multe avorturi zilnic ? La asta ma refer cand spun ipocrizie si demagogie ieftina , sunt convinsa ca cel putin 500 de femei din semnatarele petitiei au facut asemenea crima . So , to be or not to be?


Musafir

#1485 Re: Re: Re: Re: 1477

2013-08-30 09:33

#1484: amelia - Re: Re: Re: 1477 

 de aceea, site-ul http://www.culturavietii.ro/ este folositor si eficient si noi il promovam, ca si homosexualitate.ro

Vee.

#1486

2013-08-30 09:35

Un artist (hetero) a castigat premiul pentru cel mai bun videoclip cu un mesaj social la Video Music Awards, ceremonie difuzata live in zeci de tari, pe toate continentele in care s-a putut transmite, inclusiv in Romania. Videoclipul original are deja 73 de milioane de vizualizari, feedback-uri pozitive (aproape 700.000 de like-uri fata de 26.000 de dislike-uri), artistul este foarte popular si in Romania, iar speech-ul pro-gay pe care l-a oferit cand i s-a inmanat premiul a starnit aplauzele salii.
Live-ul din seara premiilor: http://www.mtv.com/videos/misc/948771/same-love-live.jhtml

Lumea se schimba, in bine. Nu vreau sa spun ca aceasta petitie e o cauza pierduta pentru ca
fiecare om traieste cu speranta ca reuseste in ceea ce face. Mentalitatile se schimba si cine doreste, e liber sa ramana inradacinat in partea gresita a istoriei dar sa nu se astepte la aplauze la scena deschisa pentru ca astfel de miscari erau populare in America anilor '50-'80. E adevarat ca in Romania lucrurile se misca mai lent dar avem informatia. Majoritatea tineretului nu are infipta mentalitatea comunista, are acces la informatie.
Videoclipul original (73 mil. vizualizari) in care se prezinta relatia a doi barbati:

http://www.youtube.com/watch?v=hlVBg7_08n0

Este primul videoclip cu mesajul "marriage equality", care cere dreptul la casatorie si pentru persoanele gay si care intra in marile topuri, iar cantecul s-a vandut in peste un milion de copii numai in America, la care mai adaugam peste 400.000 de copii vandute in Australia, Canada si Noua Zeelanda.

Tipul a devenit popular cu celebrul cantec Thrift Shop, care are in acest moment 410 milioane de vizualizari.

 

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1487

2013-08-30 10:00

Problema este ca viata NU este o scena pe care doar cativa interpreteaza un rol si altii se uita aplaudand doar jocul acestora(asa cum pare a fi, sau s-ar dori).
Viata este pantecul lui Dumnezeu Atoatefacator in care traim toti, si din care iesim spre viata adevarata doar implinind SINGURI, fiecare prin propria-i traire, conditia omului desavarsit. Si ar trebui sa ne ajutam unii pe altii PENTRU acest sens, nu sa ridicam in slavi deviatiile energo- si cronofage.

De aceea, si avortul il puteti intelege in toata amploarea lui facand paralela sugerata de mine, dar si cezariana si toate metodele care forteaza ceea ce apare, vine natural, cu ajutor divin.

Musafir

#1488 Re:

2013-08-30 10:04

#1487: Dana Captilin -

Inca putin si mai ai sa spui ca si metodele de contraceptie reprezinta un pacat.


Musafir

#1489 Re:

2013-08-30 10:13

#1486: Vee. -

E adevarat ca in Romania lucrurile se misca mai lent dar avem informatia. Majoritatea tineretului nu are infipta mentalitatea comunista, are acces la informatie.

Aveti propaganda, cantecele, stegulete - nu informatii.

Informatiile sunt lucruri concrete, verificate, cum ar fi lista lunga de boli transmisibile (indeosebi) prin acte homosexuale. Informatie este faptul ca sexul anal produce in timp relaxarea sfincterului, ceea ce conduce la incontinenta, mai ales daca sunt folosite lotiuni speciale in acest scop, acestea grabind procesul.

A.

#1490 Re: Re:

2013-08-30 10:14

#1488: - Re:  

 evident ca reprezinta.. pentru ce este contra-ceptia? ti-ai pus problema vreodata din punctul de vedere a vietii in sine? viata, in starea ei concreta, fara artificiile vietii omenesti degradate care umbla dupa placeri exacerbate, nu are nevoie de contraceptie. contraceptia se opune starii naturale de fapt a lucurilor. termenul in sine exprima foarte bine sensul. exita o norma si o relgula de baza in toate straturile acestei vieti. ideal este ca acele norme sa fie respectate, astfel natura nu-si va pierde din starea ei originala. cu orice artificiu negativ adus de om, natura isi pierde stralucirea si frumusetea, pe care nici un om nu o poate reproduce in complexitatea ei, insa se straduieste cu toate mijloacele de a o distruge.


Musafir

#1491 Re: Re: Re: Re: 1477

2013-08-30 10:21

#1484: amelia - Re: Re: Re: 1477

Am inteles, majoritatea vanzatorilor fura, ''taranii e prosti'' si oamenii in varsta sunt preocupati numai de pensii. Simplificare pana la absurd.

Te-ar interesa sa stii ca cei care sustin asanarea poporului roman se implica atat in campanii pro-familie (pentru pastrarea familiei traditionale) cat si pro-life (impotriva avortului). Permisivitatea sexuala absoluta si militantismul pentru ''dreptul'' neingradit la avort merg mana in mana, fiind bazate pe hedonism si refuzul imaturilor de a isi asuma responsabilitatea pentru faptele lor. De atfel, in occident vedem n mod regulat grupuri LGBT manifestand cot la cot cu activistii ''pentru alegere''.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-30 10:23



Musafir

#1493

2013-08-30 10:32

...tocmai vad ca aici se discuta despre homo_SEX_ualitate, dar homosexualii nu inteleg ca aceasta reprezinta orientarea SEXUALA a unei persoane pentru o persoana de acelasi SEX.

Musafir

#1494 Re: Re: Re:

2013-08-30 10:35

#1492: - Re: Re:

Sexul tine de intimitate atata timp cat este pastrat intre adulti si intre 4 pereti, care sa nu fie ai unei sali de clasa, asa cum urmariti voi. In momentul in care propaganda deja prezenta in scolile din atatea tari va ajunge si in ale noastre, promovand sexul intre minori, intre persoane de acelasi sex si perversiunile de tot felul, sa va asteptati la alte reactii decat o pasnica petitie. Sa speram ca nu se va ajunge la o asemenea situatie.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-30 10:42


Oxygen

#1496

2013-08-30 10:57

De ce e necesar sa fii homofob- explicat foarte clar in doua minute.

http://www.youtube.com/watch?v=_t1cj7lfBkM

Musafir

#1497 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-30 11:03

#1495: - Re: Re: Re: Re:

Zeci de articole, daca nu sute, nu le-am numarat. Nu sunt propuneri, acolo sunt puse in practica. Nu se sperie nimeni, ar trebui ca voi sa aveti in vedere ca sunteti in primul rand limitati numeric. Daca 5000 de persoane sunt inofensive din spatele unor ecrane, in strada nu e aceeasi situatie. Asta ca o observatie; sper sa nu se ajunga la asa ceva. Pana acum oamenii au fost destul de pasivi pentru ca nu s-a intamplat nimic care sa ii afecteze direct; cand vor ajunge copiii lor acasa cu manualul de educatie sexuala, care ii invata despre amorul etern dintre Costel si Gigel, reactiile vor exista.

Ovi

#1498 Re:

2013-08-30 11:07

#1493: -

Si acelasi lucru se poate spune despre hetero_SEX_ualitate, cuvantul sexualitate nu se refera numai la actul sexual fizic, ci implica mult mai multe, printre care si atractia, fie ea fizica, sau romantica.


Musafir

#1500 Re: Re: Re:

2013-08-30 11:19

#1492: - Re: Re:

Nu aveti simtul ridicolului, devreme ce singurele voastre argumente sunt urmatoarele:

- esti un homofob, bigot, ipocrit, prost, inapoiat

- vom aduce ''progresul'' in Romania cu sau fara voia romanilor

- va suntem superiori

etc etc.

Nu aveti cum sa demonstrati ca argumentele de bun simt aduse de semnatarii acestei petitii nu sunt valide.

Nu aveti ce spune, in afara de ''mars de aici'' si alte expresii de la gura haznalei, plus parodii ieftine, de asta repetati in mod penibil insulte expirate.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...