S.O.S. familia!

Vee.

/ #1486

2013-08-30 09:35

Un artist (hetero) a castigat premiul pentru cel mai bun videoclip cu un mesaj social la Video Music Awards, ceremonie difuzata live in zeci de tari, pe toate continentele in care s-a putut transmite, inclusiv in Romania. Videoclipul original are deja 73 de milioane de vizualizari, feedback-uri pozitive (aproape 700.000 de like-uri fata de 26.000 de dislike-uri), artistul este foarte popular si in Romania, iar speech-ul pro-gay pe care l-a oferit cand i s-a inmanat premiul a starnit aplauzele salii.
Live-ul din seara premiilor: http://www.mtv.com/videos/misc/948771/same-love-live.jhtml

Lumea se schimba, in bine. Nu vreau sa spun ca aceasta petitie e o cauza pierduta pentru ca
fiecare om traieste cu speranta ca reuseste in ceea ce face. Mentalitatile se schimba si cine doreste, e liber sa ramana inradacinat in partea gresita a istoriei dar sa nu se astepte la aplauze la scena deschisa pentru ca astfel de miscari erau populare in America anilor '50-'80. E adevarat ca in Romania lucrurile se misca mai lent dar avem informatia. Majoritatea tineretului nu are infipta mentalitatea comunista, are acces la informatie.
Videoclipul original (73 mil. vizualizari) in care se prezinta relatia a doi barbati:

http://www.youtube.com/watch?v=hlVBg7_08n0

Este primul videoclip cu mesajul "marriage equality", care cere dreptul la casatorie si pentru persoanele gay si care intra in marile topuri, iar cantecul s-a vandut in peste un milion de copii numai in America, la care mai adaugam peste 400.000 de copii vandute in Australia, Canada si Noua Zeelanda.

Tipul a devenit popular cu celebrul cantec Thrift Shop, care are in acest moment 410 milioane de vizualizari.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...