Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-12-04 10:26



Musafir

#45777 Re: Vanatorul va vaneaza,,,sa ma pupi cu mata n pu..la,tu nu Vei MAI intra in OLTCHIM

2015-12-04 10:32

#45769: - Vanatorul va vaneaza,,,sa ma pupi cu mata n pu..la,tu nu Vei MAI intra in OLTCHIM 

 NU GAOZARE FOTA NU A FOST SI NU VA FI UN BETIV,TU CU TAMBALAGIUL M ATI DENIGRAT,PROBLEMA E CA VOI ATI TRADAT  CU ZLOTII OAMENIIIIIIIII,VETI AVEA DE SUFERIT,,,,,,,,,,,,,,,,,ZAU.PUNCT.


Musafir

#45778 Re: Re: Vanatorul va vaneaza,,,sa ma pupi cu mata n pu..la,tu nu Vei MAI intra in OLTCHIM

2015-12-04 10:40

#45777: - Re: Vanatorul va vaneaza,,,sa ma pupi cu mata n pu..la,tu nu Vei MAI intra in OLTCHIM 

 SI DACA AI SCRIS IAR FOTA ,,MI O SUGI IAR CU MATA GAOZARULE?.......HAI  SA TI BAG SI PE FIETA POLITISTA CARE O SU..GE PE SUB BIROURIIIIIII[TU AI UINVATAT O CA ASA AI SUPT O  SI TU,SE MOSTENESTE GAOZAREEE],CUM AI SU..PT SI TU,E BINE?


Musafir

#45779 Re: Re: Re: Vanatorul va vaneaza,,,sa ma pupi cu mata n pu..la,tu nu Vei MAI intra in OLTCHIM

2015-12-04 10:55

#45778: - Re: Re: Vanatorul va vaneaza,,,sa ma pupi cu mata n pu..la,tu nu Vei MAI intra in OLTCHIM 

 te manic si te mncamGAOZARULEEEEEEEEEEEEE,nu mai scapiiiiiiiii;sarbatorile nu le prinziii

#COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

#45780 DNA mai dă o lovitură: Un controversat om de afaceri cumpăra hotărâri de Guvern

2015-12-04 10:56

DNA mai dă o lovitură: Un controversat om de afaceri cumpăra hotărâri de Guvern http://www.stiripesurse.ro/dna

Procu_rorii DNA extins urmărirea penală într-un dosar de amploare, în care este cercetat modul în care mai mulţi afacerişti au dat mită pentru ca Guvernul să adopte o hotărâre cu dedicaţie.  Astfel, în dosarul lui Ioan Niculae, cel mai bogat român, şi Gheorghe Bunea Stancu, fost preşedinte al CJ Brăila, este urmărit penal şi controversatul om de afaceri Said Baaklini, cunoscut pentru devalizarea UCM Reşiţa.

Vezi şi: Detalii explozive de la DNA: Baron PSD, în dosarul miliardarului Ioan Niculae

 

 

====

Cand kakatul asta de Ioan Nicolae avea privilegii si fel de fel de facilitati pe furt de la statul roman. Oltchim prin conducerea care se afla atunci condusa de dl. Roibu era impovarata, pe dovezi si fapte comise de hotii guvernarilor si actualilor penali, sufocata si maltratata, ca niste idioti si cretini actuali sa huleasca si sa tipe ca Oltchim a avut pierderi, facilitand un escroc privat pe Ioan Nicolae si gasca de infractori grupuri organizate la devalizarea si furturile comise de acestia, demoland si extinzand distrugerea pe linia Arpechim, Oltchim si lantul industrial. Furturi comise de escrocii si hotii vremurilor prin Ioan Nicolae si celor de la Arpechim, au sufocat si distrus platforma chimica Valcea cu un rasunet de javre care azi sunt Piperea cu asociatii si BDO impreuna cu tovarasul Stanescu piei de ros la os.

GOGU.

#45781 Re: Vanatorul va vaneaza

2015-12-04 10:57

#45762: Oxonarul - Vanatorul va vaneaza 

 S-a vazut cu sacii in caruta dumitru. ia vandut destul pe aia din DPB, le-a furat juma de ordonanta pe mana cu piperea. disponibilizatii din DPB din cauza lui dumitru primesc doar 20.000 ron salarii compensatorii in loc de 36.000 ron cum trebuiau sa primeasca conform CCM. intai a lansat zvonul ca trebuie sa le opreasca 16.000 ron spunand ca are el o hotarare judecatoreasca

Iar cand berbecii si oile din DPB au cerut sa vada si ei sentinta. a inceput sa dea din colt in colt. apropo ati vazuto careva ?. 

Acum EXCROCUL se da oaie blinda spunand ca angajeaza el avocat pe banii fraierilor. sa intoarca hotararea aia inexistenta. scopul lui fiind tragerea de timp.   


Musafir

#45782 Re: Re: Vanatorul va vaneaza,BL C5,SC.F,ET 3,AP 18 [.ETE DOVADA NU E DIGI?]]

2015-12-04 11:18

#45781: GOGU. - Re: Vanatorul va vaneaza 

ai zilele numarate mai mu iiistule de ghioca,MULTUMESC MAI REMUSE

#COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

#45783 Decizie executorie a Tribunalului Bucu_reşti Astra Asigurări, compania intră în faliment

2015-12-04 12:22


Decizie executorie a Tribunalului Bucu_reşti

Astra Asigurări, compania lui Dan Adamescu, intră în faliment

Tribunalul Bucu_reşti a aprobat azi cererea de faliment emisă de Autoritatea de Supraveghere Financiară asupra companiei Astra Asigurări, controlată de Dan Adamescu. Decizia nu este încă definitivă şi va putea fi acţionată prin recu_rs.

Această masura dictată de instanţă a fost foarte aşteptată de clienţii Astra, pentru că declararea falimentului reprezintă momentul când demarează plăţile în contul dosarelor de daună ale companiei de asigurări de către Fondul de Garantare a Asiguraţilor.

În acest moment, există 57.000 de dosare de daună şi cerere de răscumpărare ale clienţilor Astra. Avocatul ASF a arătat în instanță că, la momentul formulării cererii de faliment, Astra avea toate conturile poprite și se afla în imposibilitatea de a-și achita obligațiile, fapt care ar fi fost confirmat și de conducerea executivă a companiei.

Astra avea 1,8 milioane de clienți care dețineau 2,5 milioane de polițe de asigurare. În timpul acţiunii judecătoreşti, Astra a solicitat ca procesul să fie suspendat până la soluționarea unui alt dosar, aflat pe rolul Cu_rții de Apel Bucu_rești.

În respectivul dosar, care nu are încă un prim termen fixat, Astra contestă decizia ASF din februarie 2014 de a plasa compania sub administrare specială. Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) urmează să preia sarcina de a despăgubii creditorii Astra dacă decizia Tribunalui Bucu_rești va fi confirmată de Cu_rtea de Apel. FGA va achita maximum 100.000 de euro pentru fiecare creditor.

Consiliul ASF a decis la sfârşitul lunii august să solicite instanţei intrarea în faliment a Astra Asigurări, după ce compania, aflată ăn administrare specială, nu a reuşit să atragă 425 milioane lei la capital. Astra s-a aflat în proces de redresare financiară din februarie 2014, având ca administrator special KPMG Advisory.

Compania are 1,8 milioane de asiguraţi, cu 2,5 milioane de poliţe valabile. Conform Ziarului Financiar, după pronunţarea falimentului, portofoliul Astra Asigurări este vânat de trei societăţi: compania poloneză PZU, chinezii de la Fosun şi un fond american. The Nova Group Investments România deţine o participaţie de 72,71% la Astra, iar Epsilon Estate Provider 26,27%. Cele două companii sunt controlate de omul de afaceri Dan Adamescu. O estimare a lui Remi Vrignaud, preşedintele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România, arată că mai multe firme de asigurare au acumulat creanțe de circa 37 de milioane de euro împotriva unei companii din domeniu.

Estimarea indică o firmă aflată în procedură de faliment, iar Astra Asigurări este singura societate aflată astăzi în această postură, conform Profit.ro. Declararea de către Autoritatea de Supraveghere Financiară a falimentului Astrei Asigurări reprezintă cea mai mare cădere a unei companii de asigurări din istoria post decembristă. Efectele acestei decizii se pot întinde pe ani buni de acum încolo chiar dacă autorităţile române au declarat că niciun asigurat nu va fi afectat. Plăţile asiguraţilor vor veni însă din contribuţiile companiilor din aceastră industrie, care, probabil, din 2016, vor fi nevoite să verse mai mulţi bani către Fondul de Garantare, cel care va plăti daunele asiguraţilor de la Astra.

Mărirea contribuţiei către Fond va presa şi mai mult pe o piaţă şi aşa vlăguită, plină de scandaluri şi cu incertitudini. Solicitarea falimentului Astra a scos la iveală un mod păgubos de a face afaceri în acest domeniu iar toate privirile se îndreaptă către Dan Adamescu. Din 2002 şi până la începutul anului 2014, omul de afaceri a construit un colos cu picioare de lut, care a ocupat la un moment dat prima poziţie în topul celor mai mari asiguratori. Când a cumpărat Astra, Adamescu a moştenit o socitate înfiinţată în 1991 dar care îşi trăgea seva din fostul ADAS, creat în 1952. Această firmă vindea o serie de asigurări, de la cele obligatorii, precum asigurarea de răspundere civilă obligatory, până la cele facultative, cum ar fi asigurarea destinată navelor maritime şi fluvial.

--- citeste mai mult aici http://www.cotidianul.ro/

În respectivul dosar, care nu are încă un prim termen fixat, Astra contestă decizia ASF din februarie 2014 de a plasa compania sub administrare specială. La ultimul termen, pe 23 noiembrie, avocatul Astra s-a prezentat la ședința de la ora 9:00 a completului și a cerut amânarea judecății invocând un potențial viciu de procedură. Acesta a arătat că în citația primită este precizat ca termen, 23 noiembrie 2015, la ora 9:00, în timp ce instanța a fixat ședința penmtru ora 13:00, în aceeași zi. Judecătorul a respins cererea Astra. La ora 13:00, avocatul Astra nu s-a mai prezentat. În dosar au mai intervenit pe parcu_rs și Oltchim, reprezentată de societatea de lichidatori a avocatului Gheorghe Piperea, dar și mai mulți creditori cărora le-au fost respinse cererile de intervenție. De asmenea, Casa de Insolvență Transilvania a transmis instanței concluzii prin care a încercat să arate că societatea KPMG Restructuring, propusă de ASF pentru funcția de lichidator al Astra, se află în incompatibilitate având în vedere că o entitate din grupul KPMG a fost și administrator special al asigurătorului. CITR nu a formulat însă o cerere de intervenție.

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) urmează să preia sarcina de a despăgubii creditorii Astra dacă decizia Tribunalui Bucu_rești va fi confirmată de Cu_rtea de Apel. FGA va achita maximum 100.000 de euro pentru fiecare creditor.

citeste mai mult aici http://www.cotidianul.ro/

 

#COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

#45784 JAF LA OLTCHIM CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

2015-12-04 12:48

Comunicat de presa privind disponibilizarea de personal

 

10 Septembrie 2015

 

 

 

 
 

Musafir

#45785 Re: Re: Vanatorul va vaneaza

2015-12-04 13:10

#45781: GOGU. - Re: Vanatorul va vaneaza 

 s au vazut cu zlotii in carute,multe carute mai CERNEVE,HAI PA GHIOCA,PA,PAPAGAL TRADATOR,MU.ISTULE.


Musafir

#45786 RESETAREA SI VORBA POETULUI ... "CRISTOSUL MAMEI VOASTRE DE NEMERNICI"!

2015-12-04 14:52

RESETAREA!

DIN PARTEA CELOR 1.200 DE DISPOINIBILIZATI DIN OLTCIHIM ... 1.200 DE SUTURI IN KUR SI MARS.
MARS, 1.200 DE PASI INAPOI!
MARS, DE ADIO!

Si aici este vorba despre toti:
- administratori judiciari - consortiul ROMINSOLV si BDO condus de Gheorghe PIPEREA si Nicolae BALAN);
- administrator special - Bogdan Stanescu si al lui consilier Marcu;
- conducerea Oltchim - Victor AVRAM, Mihail TALPASANU, Armand SPIRU si a lui nevasta Felicia SPIRU, Dana Maria MUNTEANU (fosta Mardare), Marius PIRVU, Mircea PAVELESCU (de la SISTEMPLAST), etc.;
- conducerea sindicatelor: SLO - Sorin MARCU, SVO - Cristian CORNESCU si Emil GHIOCA, SSO - Bica, Unirea - Marian DUMITRU, CARTEL ALFA - Ionel VINCEA.

MARS, 1.200 DE PASI INAPOI!
MARS, DE ADIO ...
CRISTOSUL MAMEI VOASTRE DE NEMERNICI!


Musafir

#45787 Re: Decizie executorie a Tribunalului Bucu_reşti Astra Asigurări, compania intră în faliment

2015-12-04 14:52

#COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

#45788 Păunescu, actual: Cristosul mamii voastre de nemernici!

2015-12-04 15:06

Păunescu, actual: Cristosul mamii voastre de nemernici!

Adrian Păunescu, titlu original – MARŞ DE ADIO, (6 iunie 1997, Dăbuleni) 

 

La muncă, derbedei, că trece anul
Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!
Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
Şi-apoi convingeţi-vă că e bine.

 

C-aţi luat o ţară de mai mare dragul
Şi i-aţi distrus averile şi steagul.
S-ajungem colonia de ocară
Care-şi va cere scuze în maghiară.
Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi,
Aţi desfiinţat uzine, câmpuri, fabrici.

 

Şi, prin vânzări de ţară infernale,
Aţi omorât cu voia animale.
La greul greu care mereu ne-ncearcă,
Răspundeţi cu un greu de moarte, parcă.
Şi i-aţi găsit şi bolii un remediu
Întoarceţi România-n Evul Mediu.

 

Ce căzături, ce târfe, ce mizerii,
V-aş desena cu acul, să vă sperii.
Dar voi nici sânge nu aveţi în vine,
Ci credite din călimări străine.
Le ştiţi lui Hitler şi lui Stalin taina
Şi-mpingeţi Bucovina în Ucraina.
Aşa cum ceilalţi, limpezească-i valul
S-au compromis negustorind Ardealul.

 

De unde sunteţi, mă, din ce găoace,
Cum v-au putut părinţii voştri face?
Ce condimente le-au picat în spermă
De e trădarea voastră-atât de fermă?
Aţi pus nenorocita voastră labă
Pe-această tristă ţară basarabă.

 

Şi vreţi cu-ameninţare şi cu biciul
S-o faceţi cu_rva voastră de serviciu.
Mimaţi respectul pentru cele sfinte,
Dar vindeţi şi pământuri şi morminte.
Aţi inventat examene severe,
Supunere poporului spre-a-i cere.

 

Şi toată zbaterea a fost degeaba
Că-n nas mai marii v-au închis taraba.
Minciuna voastră v-a adus pe scenă,
Actori într-o politică obscenă.
Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară ,
Ia cereţi-vă, puţintel, afară.

 

Decât să vă trimită ţara noastră,
Mai bine mergeţi voi în mama voastră.
Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară,
Şi nu albanizaţi această ţară .
Băgaţi viteză, că vă trece anul
Şi s-a scu_rtat şi s-a-nvechit ciolanul.
Şi ce vă pot eu spune la plecare
Decât lozinca lui Fănuş cel mare:

 

Nenorociţilor, se rupe şnurul,
“La muncă, la bătut ţăruşi cu cu_rul !”

 

#COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

#45789 Dacă nu este privatizată urgent, compania Oltchim nu mai poate fi salvată

2015-12-04 15:25

 

Dacă nu este privatizată urgent, compania Oltchim nu mai poate fi salvată

 

 

• este de părere deputatul Romeo Rădulescu

 

Singura salvare pentru Oltchim va veni doar dintr-o privatizare reuşită – este de părere deputatul independent Romeo Rădulescu. Acesta crede că, până acum, guvernanţii nu au făcut decât să vândă iluzii angajaţilor combinatului. „Oltchim trebuie privatizat de urgenţă, pentru că cine îl ia doreşte să facă profit, nu doar să raporteze cifre. Pe cetăţeanul care lucrează la Oltchim, nu îl interesează nici de pierderi, nici de profit, ci doar să meargă la serviciu, să-şi primească salariul şi să aibă cu ce să-şi întreţină familia.

 

Adevărul este că, dacă guvernul de dinainte voia să salveze combinatul, îl scotea la vânzare. Au păcălit angajaţii şi creditorii să semneze acel plan de reorganizare, iar acum nu se scoate fabrica la vânzare. Oamenilor care au de luat salarii li se spune să aştepte să se scoată la vânzare. Apropo de chinezi… Dacă vrei să minţi poporul cu televizorul, te duci la Ambasada Chinei şi întrebi dacă nu doresc ca o delegaţie de 10-20 de persoane să se dea interesată de Oltchim. Lor le place, vin să se plimbe şi gata! Apoi apare comunicatul de presă, potrivit căruia investitorii chinezii sunt interesaţi să cumpere Oltchim. S-a văzut ce interesaţi sunt”, a declarat parlamentarul.

 

 http://arenavalceana.ro/2015/12/04/

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-12-04 15:28


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-12-04 15:29


#COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

#45792 JAF LA OLTCHIM CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

2015-12-04 15:30

  Costin Borc, ministrul Economiei, despre măsurile care ar putea aduce României dezvoltarea economică http://i.imgur.com/Pr0L4jC.jpg

Costin Borc, ministrul Economiei. Citeste mai mult: adev.ro/nypxkc  min.17.28 - min.24.04  si asculta-l pe domnul ministru al economiei video-audio text, care a specificat foarte clar, salariatii Oltchim, au fost si sunt FURATI [PUNCT]. #COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! HOTIA SE REGASESTE PRIN JAFUL CREAT SI ILEGALITATILE COMISE PRIN INCALCAREA LEGILOR PRIN NEACHITAREA SALARIILOR SI DREPTURILOR SALARIALE SI ALTE TIRTIPURI DE INTARZIERE SAU AMAGIRE A ACHITARII ACESTOR SUME LEGALE, FURTUL FIIND EVIDENT. PETITIA SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM A ARATAT CONTINUU FURTUL SI HOTIA COMISA DE CONSORTIILE PENALE IN COMPLICITATE CU SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA!

#COLECTIV DISPONIBILIZARI CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

EU

#45793

2015-12-04 16:14

OFI BINE SA IESI LA PENSIE DIN POSTURA DE LIDER DE SINDICAT? DICULOIU A IESIT BORTOSUL ASEMENEA...CAT AU PENSIA?...DUMITRU SI CEI LALTI CAND IES?


Musafir

#45794 Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII

2015-12-04 18:00

#45793: EU -  

 NU CONTEAZA CA I GAOAZA,TUGURIN ,BIDIN,CERNEV,TALPASANU,MARDARE,ETC,EU AI MULTUMESC LA D UL PIRVU CA MA TINUT LA UTILITATI,PROBLEMA E CA TOTII M ATI DENIGRAT SI ACUM TRAGETI LAURII,ATI CISTIGAT PU..LA LUI FOTA NEMERNICILOR,VICTORIENILOR TRADATORILOR,MAJORITATEA ATI LAT ZLOTIIIII.


Musafir

#45795 Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII

2015-12-04 18:04

#45794: - Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII 

 Nu te-a tinut Parvu, doar Contractul Colectiv de Munca si situatia in care societatea este. E o forma dea ati crea doar iluzia ca te-a tinut. Hotul de Parvu si complicii lui au jefuit Oltchim si inclusiv locul tau de munca.


Musafir

#45796 Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII

2015-12-04 18:06

#45794: - Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII 

 VA VOI LUA PE RIND,UNUL CITE UNUL SI O SA VA DECAPITEZ DACA STAU BINE SI MA GINDESC TRADATORILOR CERNEVISTIII SI NU E FOTA ZAU,MINCAMIATI PU..LAA


Musafir

#45797 Re: Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII

2015-12-04 18:09

#45795: - Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII 

 MARS CA IMI SU..GI PU..LA,PIRVU MA TINUT IN OLTCHIM INCA 2 ANI SI AI MULTUMESC,CA A FURAT NU MA  INTERESEAZA,TOTII AU FURAT,INCLUSIV TU CAKANARULEEEEEEEE,E FOTA FARA PERDEA.


Musafir

#45798 Re: Re: Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII

2015-12-04 18:13

#45797: - Re: Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII 

 TE-A TINUT IN POOLA SI ACUM UNDE ESTI IN SULA


Musafir

#45799 Re: Re: Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII

2015-12-04 18:15

#45797: - Re: Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII 

 A fost tic-tac-ul lui Parvu fraierica sa-ti micsoreze viata, locul de munca, prostule. Ti-a dat-o si tu ai prins-o.

ZLOTIII BAAAAAAA CAKANARILOR,JIHADISTILOR SI TRADATORILOR DE OLCHIM.

#45800 Re: Re: Re: Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII

2015-12-04 18:30

#45799: - Re: Re: Re: Re: TRADATORII SI PUPINKURISTIII CERNEVISTIIII,TOTIII 

 EE, CA SA VEZI CUM CAZIRAU CU KURUL IN PU...LA GAOZARE SAU CRA CRA TAMNBALAGIULE,PIRVU VA FU..TUT IN GURITEEEEEEEEEEE[CIND A STAT DE VORBA CU FOTA,A ASCULTAT DE FOTA SI OARE CINE AU RAMAS PAPAGALII  SI TRADATORII OLTCHIMULUI?.......DA NU E NICI O PROBLEMA VA REZOLV DE SARBATORIIIIIIII.