Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#4301 VREMURI GRELE ?

2013-06-08 07:02

NOI LE-AM "FABBRICAT" ! NE-AM VANDUT CA NISTE DOBITOCI. ASTAZI , CERETI SA AVEM RABDARE ? DA, MI SE PARE CORECT ! INSA , SA TERMINAM ODATA CU ACESTE ANGAJARI DUBIOASE. NE-AM INDESTULAT CU CEI ANGAJATI IN ERA BALAN-CET-, NE-AM PROCOPSIT CU 5-6 DOBITOCI SINDICALISTI, FACEM SI DISPONIBILIZARI CONSTRUCTIVE {DE EX FAMIGLIA -CANTINA},CE SA MAI INTELEGEM ? MUNCITORIMEA SA FACA SACRIFICII, DIRECTORIMEA SA PROCREEZE ALTI TRANTORI.OAMENII NU MAI POT FI MANIPULATI, SINDICATELE SUNT PLINE DE BANDITI, PROSTOVANI CU MASINI LA SCARA. IN JURUL NOSTRU VEDEM NUMAI SECRETOMANIE, GASTI SI ALTE CREATURI APARUTE PESTE NOAPTE. HAI SA FACEM CE ESTE DE FACUT, SA PUNEM MANA PE TREABA,OLTCHIMUL NU TREBUIE SA MOARA ! DACA GANDIM DISTRUCTIV,VOM AJUNGE LA FIER VECHI. SINDICATELE NE-AU INRAIT, NU MAI AVEM UN SCOP COMUN :SALVAREA OLTCHIMULUI ! PARINTII S-AR PERPELII IN MORMANT DACA NE BATEM JOC DE MUNCA LOR {CARE AU LUCRAT IN OLTCHIM}
pentru musafir

#4302 Eu nu mai inteleg ... !

2013-06-08 08:59

DACA NUMARUL SALARIATIILOR DIN OLTCHIM - ARPECHIM A SCAZUT 2.339 (CU CCA. 33%) - DE CE,LA DIRECTIA RESURSE UMANE SUNT ACUM 2 DIRECTORI: DANA MARDARE - DIRECTOR RESURSE UMANE SI DAN PIRNEA - SEF DIVIZIE (DIRECTOR) ORGANIZARE SI SERVICII INTERNE?

SI HAI SA VEDEM CE ARE IN COMPONENTA ACEASTA DIRECTIE, CONFORM ORGANIGRAMEI CARE A STAT LA BAZA DISPONIBILIZARILOR DE SALARIATI (SAU MAI BINE ZIS INTOCMITA IN BAZA LISTELOR DE DISPONIBILIZARI - LUCRU NEFIRESC):
DANA MARDARE - DIRECTOR RESURSE UMANE > SECRETARIAT > SERVICIUL RESURSE UMANE > SERVICIUL INTERN DE PREVENIRE SI PROTECTIE (?) > BIROU INTERN DE PREVENIRE SI PROTECTIE DIRECTIA PETROCHIMICA BRADU (?) > POLICLINICA / DISPENSAR > BIROU ADMINISTRARE PARTICIPATII SI ACTIONARIAT > DAN PIRNEA - SEF DIVIZIE (DIRECTOR) ORGANIZARE SI SERVICII INTERNE > SERVICIUL ORGANIZARE, NORMARE, SALARIZARE > SERVICIUL ADMINISTRATIV > BIROU DE MONITORIZAE SI SUPRAVEGHERE.

DE CE NU AU FOST COMASATE CELE DOUA SERVICII LILIPUT: RESURSE UMANE SI ORGANIZARE (FORMAT DIN CCA. 5-6 SALARIATI), NORMARE, SALARIZARE (FORMAT DIN CCA. 5-6 SALARIATI) INTR-UN SINGUR SERVICIU SA ZICEM " SERVICIUL PERSONAL"?

pentru musafir

#4303 CONTINUARE LA #4302 Eu nu mai inteleg ... !

2013-06-08 09:13

SI, HAI SA VEDEM CUM SE PREZINTA SITUATIA SI LA DIRECTIA ECONOMICA, CONFORM ACELEIASI ORGANIGRAME CARE A STAT LA BAZA DISPONIBILIZARILOR DE SALARIATI:
ARMAND SPIRU CIOBESCU - DIRECTOR ADJUNCT OPERATIUNI > SECRETARIAT > DIRECTIA COMERCIALA (NU DISCUTAM ACUM DESPRE ACEASTA DIRECTIE) > ALIN SMEU - DIRECTOR ECONOMIC > SECRETARIAT > NICOLAE STANCIUGEL - SEF CONTABIL > SERVICIUL CONTABILITATE > SERVICIUL ANALIZE PRET - COST > BIROU ECONOMIC DIVIZIA PETROCHIMICA BRADU > FELICIA SPIRU CIOBESCU - SEF DIVIZIE (DIRECTOR) FINANCIAR > SERVICIUL CFP > SERVICIUL FINANCIAR (REZULTAT IN URMA COMASARII SERV. FINANCIAR CU SERV. VALUTAR).

COMENTARIILE CU PRIVIRE LA PROFESIONALISMUL CELOR DE MAI SUS SUNT IMINETE DAR VOR FACE OBIECTUL UNOR DISCUTII ULTERIOARE!

R-VICTORIA

#4304 PENTRU DUSMANII ELECTRILIZEI 3

2013-06-08 10:13

LASATI PE CEI DE LA MENTCHIM CACI TREBUIE SA VINA SA FACA REVIZIA IN HALA LA EL 3 SECTIA DE SUFLET A SINDICATULUI ;VICTORIA.'

Musafir

#4305 Alt neavenit in post de conducere

2013-06-08 13:41

la Cercetare, a fost angajat un sef nou. Din pacate, desi este din Oltchim, nu este compatibil cu functia detinuta, neavand studiile necesare (nu detine nici macar titlul de doctor). Spuneati ca directoarea de Resurse umane este corecta. Se pare ca nu stie ce trebuie sa cunoasca un om intr-o asemenea functie. Dar Vichemul repetent, care s-a luptat pt venirea acestui om in functie (doar are sotia acolo si trebuie sa fie tinuta in continuare acolo in functie de conducere), se pare ca are mare trecere la dumneai. Oricum nu se cerceteaza nimic acolo, asa ca serviciul asta ar trebui sa dispara cu totul la urmatoarea disponibilizare
Marianna

#4306 #4303 CONTINUARE LA #4302 Eu nu mai inteleg ... !

2013-06-08 16:20

De ce nu spune nimeni ca, mai nou, conducerea executiva a OLTCHIM se ocupa de promovarea si vanzarea de GOGOSI! Da, nu este o gresala, este vorba de GOGOSI - la propriu.
Noi stiam ca ei se ocupa de vanzare de "GOGOSI", la figurat dar acum este oficial - OLTCHIM (mare fabricant de produse chimice) - produce si vinde GOGOSI si la modul propriu (la pretul de lista de 1,20 lei).

Anuntul a fost facut si distribuit de pe adresa oficiala de e-mail a OLTCHIM (oltchim@oltchim.com) la inceputul acestei saptamani.

Dar ce ne mai mira? Trecerea de la MAGIC TIC TAC sau inghetata la GOGOSI si de la comportamentul politic la "GOGOSI" este o trasatura caracteristica a conducerii executive a OLTCHIM.

Et moi ... aussi

#4307 SA NE ADUCEM AMINTE SI SA LE REAMINTIM ... !

2013-06-08 16:54

IN PERIOADA 13 - 15 MAI 2013 TOATA PRESA VUIA CA AJOFM VALCEA A PLATIT O PARTE DIN SALARII - CATRE CEI 3.192 SALARIATII AI OLTCHIM - ARPECHIM (ex. http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/5933-ajofm-valcea-a-virat-banii-catre-salariatii-oltchim?tmpl=component&print=1&layout=default&page=)

"AJOFM Vâlcea a virat banii către salariații Oltchim
În cursul acestei zile, 13 mai 2013, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea a efectuat cea de-a doua plata a creantelor salariale catre angajatii Oltchim, atat pentru cei de pe platforma Rm.Valcea cat si pentru cei de la Pitesti. Valoarea decontata a fost de 5.173.951 lei, reprezentand 90,92% (n.a.: spune AJOFM, in realitate 89,5%) din valoarea drepturilor salariale restante, aferente lunii aprilie 2013, pentru 3.192 de angajati. Suma a fost virata din Trezoreria Municipiului Rm.Valcea catre patrusprezece banci comerciale, acolo unde salariatii Oltchim SA isi au conturile personale. Diferenta de 516.486 lei (n.a.:  10,5%) va fi platita la inceputul lunii iunie anul curent."

NU COMENTEZ FAPTUL CA ACESTE SALARII TREBUIAU PLATITE DE CATRE OLTCHIM NU DE CATRE AJOFM!

"INCEPUTUL LUNII IUNIE ANUL CURENT" A TRECUT DAR DESPRE PLATA CELOR CCA. 10,5% "din valoarea drepturilor salariale restante, aferente lunii aprilie 2013, pentru 3.192 de angajati" NIMENI NU MAI SPUNE NIMIC, NICI CONDUCEREA OLTCHIM SI NICI AJOFM VALCEA.

CONCLUZIE: TOT "GOGOSI"!

ADMINISTRATORII JUDICIARI, ADMINISTRATORUL SPECIAL SI DIRECTORII DE LA OLTCHIM "SE CALCA-N PICIOARE" PENTRU A REZOLVA PROBLEMA DREPTURILOR SALARIALE RESTANTE (SI SUNT MULTE). TOT "GOGOASA"!


Musafir

#4308 ochiul de sticla !

2013-06-09 10:21

Au fost si reusite privind disponibilizaile in unele sectoare ? In OLTCHIM erau 11 veghetori marfa care, reuseau sa tina trena, "simpaticei"-doamne COBRESCU .Avea un salariu mititel-25 mil si program de gravide.Avea un traseu bine stabilit: doua ore de barfa prin birouri unde era acompaniata in ineptiile pe care le debita,savura cafeluta inca o ora in alt cuib de nebunii, dupa care o lua agale spre locul de munca . Trecea la barfa prin telefon, si uite asa, aiesit cucoana la pensie. De aceea nu mai vrem alti trantori ! '

Musafir

#4309 UITE BRAU, TRECE RAU !

2013-06-09 10:49

DOAMNA CU PRICINA -ERA SI CU "TEZAURUL FOLCLORIC" PE LA VALCEA I. DECI, CINSTE EI : ISI DOZA EFORTUL PENTRU JOBUL DE NOAPTE ! ACEASTA PRIVIGHETOARE A OLTCHIMULUI II RIDICA OSANALE PENALULUI FRANCU. A IESIT LA TANC CU DISPONIBILIZAREA-DUPA ACEEA LA PENSIE-
CICLOP

#4310 RABDARE !

2013-06-09 11:18

IN CURAND SE COMASEAZA MULTE SERVICII. DAR SA NU MAI INVENTAM ALTELE . MAI SUNT INFLUENTE LA DOAMNA MARDARE DAR UNORA LI SE SIMTE FRICA IN GLAS. DE CE ? CA ISI PIERD LOCURILE CALDUTE. SA FIM SERIOSI, UNII PREA AU FRECAT MANGANUL ! ANGAJATII ASTEAPTA FAPTE CONCRETE PRIVIND PRODUCTIVITATEA. DAM, DAM AFARA, DAR CUM RAMANE CU SALARIILE ? TOT CU TARAITA ?
CLORURA DE VIN......IL

#4311 zevzec

2013-06-09 15:24

Pai cercetarea trebuie sa o mai desfintam si suntem de rasul lumii. Pe vremuri, studentii de elita mai ajungeau si pe la OLTCHIM. Intelectualitatea sa dispara , sa promovam non-valori. De ce gandim asa, dracu stie ! In cercetare nu trebuie sa-si faca loc habarnistii. Daca este paralel cu cercetarea , sa stea in banca lui, sa nu confunde marfa cu ambalajul{in urma reactiilor sa-i sara basca din cap }

Musafir

#4312 Re: clorura de vin...il

2013-06-09 15:48

Au fost pe vremuri elite la cercetare. Acum, din cate stiam, doi doctori: unul pensionar si inca unul pe care nu-l baga nimeni in seama ca nu stie pupa ce trebuie si cum trebuie (o doamna inspre 40 de ani, daca nu cumva au dat-o afara la disponibilizari ca totul e posibil). Dar cum sef devii numai cu pile, s-a pus unul caruia trebuie sa i se termine de astia de la cercetare, doctoratul. Saptamana asta se lauda prin Oltchim ce post de sef a obtinut el. Dupa ce va obtine doctoratul, de care trage de ani de zile, se duce sef la oxo sau poate inapoi la monomer (daca porneste sau este conservat, banii sa curga). Ca el sare din sef in sef, alt statut nu cunoaste (ca doar pilele functioneaza). Asta intre plecarile la arabi. Responsabil pt o asa numire este Marinescu N. care vrea un om usor manipulabil cu care vrea sotia lui sa stearga pe jos (ea lucreaza la Cercetare si nu avea interes de sef inteligent care sa ii stopeze ei manariile).
Cel mai fain este ca fiecare sef are (ca este sef peste 10-15 oameni sau 30)masina, secretara, telefon si salariu baban.
Intrebarea este daca merita sefii toate aceste lucruri. Ce fac ei pt toate aceste beneficii?
SA NE REAMINTIM ...

#4313 SA NE ADUCEM AMINTE SI SA LE REAMINTIM ... PENTRU CA DE SCHIMBAT NU S-A PREA SCHIMBAT NIMIC!

2013-06-09 16:00

preluare comentariu #1971 de pe petitii online: http://www.petitieonline.com/forum/37932/start/1950

“Unde sunt promisiunile facute? Respectiv:
- capital de lucru de cca 45 milioane de EURO pentru functionarea Oltchim la 60% din capacitate;
- plata restantelor salariale (lichidare luna decembrie 2012, avans luna ianuarie 2013);
- tichetele de masa din luna ianuarie si luna februarie 2013;
- banii nostri opriti pe statele de plata ca CAR si garantii materiale – bani furati / deturnati de tandemul BALAN, COCLETI, SPIRESTI, ILINCA, TALPASANU, POPESCU, CERNEVI;
- lichidarea lunii februarie 2013 cu mentiunea ca acesti bani au fost stransi, din incasari in ultimele doua saptamani, dar au fost transferati de “detasati” (BALAN, COCLETI, ILINCA) in conturile CET sub privirile suspect de ingaduitoare a celorlati lideri OLTCHIM: SPIRESTI, TALPASANU, POPESCU, CERNEVI.
De ce nu spui nimic de ceea ce s-a intamplat incepand cu luna septembrie 2012:
- angajari nejustificate (si lumea vorbeste de cca. 300 de salariati);
- majorari de salarii nejustificate;
- infintari de posturi noi, nejustificate;
- mita acordata de catre tandemul BALAN, COCLETI, SPIRESTI, ILINCA, TALPASANU, POPESCU, CERNEVI celor care i-au sprijinit in distrugerea OLTCHIM (si este vorba de banii dati catre asa zisii grevisti ai foamei, de locuintele date in caminele de nefamilisti ale OLTCHIM, de angajarea nejustificata a rudelor, de infintarea unor posturi la cerere, etc.);
- punerea la dispozitia PCC a retetelor de fabricatie pentru DICLORPROPAN si POLIOLI (si este vorba de tradare si subminare a economiei nationale);
- punerea la dispozitia PCC a portofoliului de clienti ai OLTCHIM pentru productia de DICLORPROPAN si POLIOLI (si in acest caz este vorba de tradare si subminare a economiei nationale);
- continuarea asa zisei capusari a OLTCHIM prin aceleasi capuse (aceiasi traderi);
- introducerea in lantul furnizorilor si cumparatorilor OLTCHIM a unei noi capuse – firma PCC;
- vanzarea produselor catre PCC la preturi cu mult scazute – fata de: costurile de productie, preturile pietei si cotatiile ICIS;
- de ce nu ne spui nimic despre pierderile provocate de supermanagementul echipei BALAN, COCLETI, SPIRESTI, ILINCA, TALPASANU, POPESCU, CERNEVI – pierderi situate incepand cu luna septembrie si pana in prezent la cca. 14 milioane de EURO / luna.
De ce nu ne luminezi – pentru ca sunt convins ca stii foarte bine – care a fost scopul asa zisei sedinte a VICTORIA, prezidata de catre Zaremba.
De ce nu ne luminezi – pentru ca sunt la fel de convins ca stii foarte bine – cine a sponzorizat vacanta familiei CERNEV din vara anului 2012 petrcuta, conform celor auzite in targ, in POLONIA.
DE CE NU SE SESIZEAZA SI NU CERCETEAZA ACESTE ASPECTE PIPEREA, N. BALAN, BOGDAN STANESCU, VOSGANIAN, DNA, DIICOT, SRI SAU SIE?”

S-A SCHIMBAT CEVA DIN 13 MARTIE 2013 PANA ACUM?

CELEBRA REPLICA A LUI FARFURIDI DIN "O SCRISOARE PIERDUTA" DE I.L. CARAGIALE A FOST PRELUATA SI ADUSA LA RANGUL DE "MANAGEMENT EFICIENT" DE TRIPLETA PIPEREA - BALAN - STANESCU: "Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!"

S-A SCHIMBAT: 33% DINTRE SALARIATI AU FOST DISPONIBILIZATI, DIRECTORII S-AU INMULTIT SI SEFII + PERSONALUL TESA AU RAMAS IN OLTCHIM; ULTIMII VENITI NU SUNT SI PRIMII PLECATI!

CARACATITA POLITICA A PRINS IN BRATELE SALE, PLINE DE VENTUZE, OLTCHIMUL IN INTREGIMEA LUI SI NU-L VA LASA DIN BRATE PANA NU-L VA TERMINA DEFINITIV!

RESEARCH

#4314 CENTRUL DE CERCETARE OLTCHIM ARE UN NOU SEF - PUTA DOTTORE

2013-06-09 17:14

ULTIMA REDUTA NECONTAMINATA DE POLITRUCISME SI DILETANTISM RAMASESE CENTRUL DE CERCETARE OLTCHIM.
CUM POTI INGENUNCHEA O NATIUNE SI IMPLICIT O SOCIETATE COMERCIALA DE ANVERGURA OLTCHIM ??? SUBJUGA-I INVATAMANTUL/CERCETAREA ACAPAREAZA-I PIATA SI GATA PCC POATE FI FERICIT CA ARE CALE LIBERA.
NORMAL CA UN DILETANT REPETENT IN FACULTATE SI PUS IN FUNCTIE DE PARTIDUL CEL MAI CINSTIT SI COMPETENT DIN ROMANIA ADICA PNL - ANUME VICHEM ABRAMBUREL ESPERT IN ARDEREA REZIDUURILOR DIN COMBINAT - DECI VALOARE DE VALOARE NU PUTEA FACE LOBY SA NUMEASCA LA CENTRUL DE CERCETARE DECAT TOT UN DILETANT PE MASURA SA CU TREI SCOPURI DE BAZA CLAR DEFINITE:
1. SA NU FIE CUMVA ECLIPSAT SI PARASUTAT DE PE FUNCTIE;
2. SA ISI ASIGURE POZITIA CONSOARTEI SI EA BAGATOARE DE SEAMA - VEZI CERCETATOARE DE LIMBRICI PRIN COMBINAT.
3. "SA REZOLVE DEFINITIV" ORICE TENTATIVA DE CONTINUARE A ACTIVITATII DE CERCETARE DEZVOLTARE A COMBINATULUI CARE CONTRAVENEA INTERESELOR OLTCHIM.
CINE ERA PERSOANA CEA MAI POTRIVITA PENTRU ACEASTA FUNCTIE??? NORMAL TOT UN DILETANT LIMBIST, LINGAUL PDL-IST PUTA ACUM RECONVERTIT. CUM NU IL CUNOASTETI???
SE CHEAMA PUTA. MARELE DOTTORE PUTA UN DUTE VINO PRIN COMBINAT DE LA ANGAJARE PANA IN PREZENT. UN NEINPACAT CU DESTINUL SAU PRECOCE. UN AGEAMIU CARE ISI SPUNE CHIMIST.
A INCERCAT SA PROMOVEZE MARSAV PLAGIIND DIVERSE BREVETE. NU I-A MERS APOI RANIT IN ORGOLIU A PLECAT IN VIETNAM INTR-O RAFINARIE. NU A FACUT NICI ACOLO MULTI PURECI PENTRU CA OMU ERA PARASUTIST CA SA NU ZIC PLUTAS.CREDEA CA VIETNAMEZII IL ASTEAPTA CU BRATELE DESCHISE SI CA EL ESTE SINGURUL "ESPERT" DIN LUME IN PROCESAREA TITEIULUI.
S-A INTORS DIN VIETNAM CU COADA INTRE PICIOARE BINE INTELES SA MAI SUGA CU CONSOARTA SA SI EA MARE CERCETATOARE TOT LA COMBINAT DIN TATA OLTCHIMULUI.
PUTA ORGOLIOS DIN FIRE CHIAR DACA ERA PROST DE ORGOLIOS NEDORIND SA SE REMARCE PRIN MUNCA SI EFORT CI ALEGAND CALEA MAI SIMPLA. A INCEPUT SA LINGA. PRIMELE LIMBI LE-A DAT FOSTULUI ADJUNCT OLARU IN SPERANTA CA PENETREAZA SI VA FI LANSAT PE ORBITA. NU I-A MERS. ATUNCI A DEVENIT MARE ACTIVIST PDL. DIN ACEASTA POZITIE LA SEDINTELE DE PARTID SCARNAVIA L-A PRESAT PE ROMEO RADULESCU CUNOSCUT AL FARAONULUI SA INTERVINA LA FARAON PENTRU EL SI SA IL PUNA DIRECTOR.
NU A DURAT MULT SI FARAONUL CONSIDERAND CA DOMNUL PUTA ESTE O VALOARE CARE NU MERITA A FI INGNORATA L-A NUMIT DIRECTOR DE UZINA SPERAND CA VA EXCELA MICUL "ESPERT" CHIMIST. IN ACEASTA POZITIE PUTA S-A DAT IN STAMBA SI S-A UMPLUT "DE GLORIE RAPID". A INCEPUT CU TEORIA VRZ-ULUI (CEI DIN ELECTROLIZA STIU DESPRE CE VORBESC) SI A INCHEIAT PRINTR-O DEMISIE RASUNATOARE DIN FUNCTIE FIIND COMPLET DEPASIT DE SITUATIE SI PUR SI SIMPLU LEVITAND PE LANGA SUBIECT.
CAND S-A SCHIMBAT SISTEMUL LA VENIREA CLANULUI BALAN COCLETE SI ULTERIOR TALPASITA, DOMNUL PUTA,  LINGAUL DE SERVICIU A INCEPUT DIN NOU SA IL STRESEZE ORGOLIUL DE DOTTORE EXPIRAT SI IN CREIERUL SAU MIC SI RASFIRAT RASUNA MEREU: "TREBUIE SA FIU SEF !!! TREBUIE SA FIU SEF".
CUM PUTEA SA I SE INDEPLINEASCA VISUL??? LINGAND ALTE FUNDURI DE ACEASTA DATA PNL-ISTO PC-ISTE.
IN ACEST SENS A MARSAT PUTERNIC IN A LINGE FUNDUL REPETENTULUI VICHEM SI A LIDERULUI MENDELEEV.
UITE CA DIN NOU DELATIONISTUL LIMBIST PUTA ESTE CUPRINS DE GLORIE DAR AMBITIA LUI ESTE NETARMURITA IN A PARVENI FARA SCRUPULE.
BRAVO DRAGI TOVARASI CONDUCATORI AI OLTCHIM ATI DEMONSTRAT INCA ODATA PROFESIONALISM PRIN PROMOVAREA DOMNULUI PUTA UN LIMBIST DUALIST.A LINS LA FARAON SA II FIE BINE ACUM A SCHIMBAT PLACA SI DA REZULTATE.

ORICATE LIMBI VA DA RAMANE DECAT UN PUI DE MENDELEEV PIERDUT IN NEANTUL ALCHIMIEI.
VA FI UN "SUCCES DE RASUNET" PENTRU VIITORUL CERCETARII IN COMBINATUL NOSTRU DRAG.

ALATURI DE NOU RECRUTATA DENISA METRESA DOMNULUI MENTCHIM INSOLVACHE ACEST PUTA POATE FI FOLOSIT PE POST DE MASCOTA A COMBINATULUI OLTCHIM SUBSTITUIND CU SUCCES CICLUL BENZENIC DIN SIGLA OLTCHIM.

ALES BULES RESEARCH !!!


Musafir

#4315 CENTRUL DE CERCETARE OLTCHIM - NOUL SEF

2013-06-09 17:44

Acest Puta are un caracter infect. Nu este altceva decat o Elena Ceausescu in varianta masculina si profesional vorbind si din punct de vedere al caracterului.
O alegere mai proasta nu se putea.
Nu exista comparatie intre acest parvenit si domnul doctor Georgescu.
Batjocura totala

#4316 Felicutari repetentului si consoartei fara caracter

2013-06-09 17:50

Domnul doctor Georgescu ia bani buni in continuare ca sa il consilieze pe puta, ajutat de Marinescu si consoarta cercetatoare. 2 salarii ultrababane pt un singur post. Jaf total. Nesimtire crasa. Chiar nu mai exista nimeni ca sa conduca centrul ala?
Daca numai G e bun, sa ramana ala pana face 100 de ani. Dar mai misca ceva sau ba? Face ceva pt Oltchim?

Musafir

#4317 Numirea noului sef la Centrul de cercetare Oltchim ideala pentru PCC

2013-06-09 17:52

Numirea noului sef al Centrului de cercetare al Oltchim ideala pentru PCC.
Veti intreba de ce???
Pentru ca domnul Puta este perfect pentru satisfacerea intereselor PCC adica preluarea pe nimic a tuturor informatiilor din Centrul de cercetare si implicit a intregii activitati de cercetare de zeci de ani de zile.
Domnul Puta - noul sef propus la Cercetare ar face orice sa parvina si dupa preluarea Oltchim 2 de catre PCC sa i se garanteze o functie de conducere.
Contra acestei oferte facute de Zaremba Puta si Vichem Repetentul dau din casa toate retele de fabricatie brevetate la Centrul de cercetare.
VAE VICTIS !!!

Musafir

#4318 Puta fara Georgescu este ZERO BARAT

2013-06-09 17:54

Tocmai aici este paradoxul........
De ce trebuie numiti astfel de Pute cand ei nu sunt in stare de nimic si au nevoie de cricuri care sa le sustina activitatea profesionala???
Probabil ca Georgescu va fi obligat sa ii finalizeze teza de doctorat acestui Puta ca sa mai fie tinut in functie.
Vai de noi........
Ce a ajuns Oltchim??? CIRC SI PANARAMA.

Musafir

#4319 Repetentul si consoarta cercetatoare

2013-06-09 17:57

Repetentul Vichem si consoarta "cercetatoare" oricum nu stiu pe ce lume sunt si probabil se minuneaza si ei de ce iau asemenea salarii babane.
Traiasca PNL...........
MUCLES

#4320 VIITORUL NOSTRU AUR POARTA ...........OARE ???? IA UITE CE NE PREGATESTE PIPERIUS

2013-06-09 17:58

Preluare: http://www.timpuldevalcea.net/?p=1316

"Varianta de lucru a administratorilor judiciari de la combinatul chimic prevede crearea unei noi companii cu „lipici” la investitori'
------------------------------------------------------------------
Noua variantă de lucru a administratorilor judiciari ai combinatului chimic aruncă din nou umbra concedierilor masive asupra personalului rămas în cadrul Oltchim. Dacă în primă fază, concedierile au atins cifra de 900 de angajaţi, de data aceasta numărul celor trimişi acasă ar putea ajunge la 1100 de persoane.
------------------------------------------------------------------
Cel mult cinci secţii vor constitui noul Oltchim, restul combinatului urmând să ia, în timp, la decizia creditorilor, drumul fierului vechi."

Musafir

#4321 ipocrizie garla

2013-06-09 18:11

Nu il mai plangeti pe Georgescu. El nu a promovat pe nimeni. Se iubea pe el si pe consorta. Nu stiu cat de extraordinari erau, dar ca oameni zero. De ce Georgescu vroia sa "straluceasca" doar el si de acolo nu s-a remarcat nimeni? Pt ca vroia sa "straluceasca" numai el ca sa devina unicul, indispensabilul. Poate ca a nenorocit oameni dpdv profesional ca el sa traiasca bine!
Daca ii face doctoratul lui puta, este platit gras cu mai mult de 100 de milioane pe luna, in rest freaca menta, nimic pt Oltchim cum s-a intamplat de ani de zile. Vichemul nu a vrut sa ii prelungeasca contractul ca nu e 100% supus, dar inca il mai tolereaza. Si domnul Georgescu ii pupa talpile lui puta CA SA MAI IA SI EL SALARIU. Nici el nu se mai satura de bani, desi se umileste.
Deci acolo conduce Vichemul cu nevasta, Georgescu asculta, si cu totii castiga!
revolutia

#4322 Re: Re: Asta este schimbarea la fata promisa si girata de Cerniperea

2013-06-10 06:21

#4300: atat - Re: Asta este schimbarea la fata promisa si girata de Cerniperea

i-am lasat un an si nu au miscat nimic ....daca ii lasam pe fiecare cate 20 de ani cand rezolvam problema in 2200 ? astia nu mai rezista 3  ani dar 20 ... sigur daca scriem aici fiecare cate o solutie piperea citeste si o alege pe cea mai buna :))  ... da sunt probleme in toata lumea dar e o diferenta intre probleme si nesimtire,bataie de joc,lacomie .... de ce crezi ca sunt probleme in toata lumea ? nu tot din nesimtirea si lacomia liderilor politici si a intereselor mafiote pe care le au

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-06-10 08:32


IPSE

#4324 GATA LINGAILOR

2013-06-10 09:55

VINE IN CEL MAI SCURT TIMP PRIVATU SI NU O SA MAI AI TIMP SA BEHAI SI SA POSTEZI BALIVERNE PE ACEASTA """MIZERABILA PETITIE"""
PAUZA DE MASA ITI VA FI INSUFICIENTA SA FACI ASTA.
lute

#4325 Re: GATA LINGAILOR

2013-06-10 15:55

#4324: IPSE - GATA LINGAILOR

desi nu iti plac balivernele, multe din cele scrise si descrise sunt adevarate.

cat despre behait, o sa behai tu la privata!

Cu prea multa bunavointa,

fratele tau lute