Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#4276

2013-06-06 09:19

Ba asa va trebuie sa traiti dupa cum ati votat. Ce bine imi pare ca-ti luat teapa poate acum va treziti.
Et moi ... aussi

#4277 http://iliaspapageorgiadis.ro/2013/06/05/oltchim-2-ce-va-contine-noua-firma-pe-ca

2013-06-06 10:32

„În plus, pe Oltchim 2 vor fi trecute toate contractele de muncă ale salariaţilor Oltchim care lucrează pe activele viabile ce vor fi trecute pe noua companie, plus circa 80 de contracte de muncă de la Mentchim, o companie care va intra cât dfe curând în faliment”, a spus Piperea. Mentchim este una din companiile derivate din Oltchim care asigură servicii de mentenanţă pentru combinat.

DE CE SALARIATII DE LA MENTCHIM?
DE CE NU SI DIN CELELALTE FIRME DESPRINSE DIN OLTCHIM: PROTETCHIM, DESIGNRO, ETC.?
DE CE TREBUIE SA SE FACA ANGAJARI DE LACATUSI – MECANICI, SUDORI, ELECTRICIENI DIN AFARA OLTCHIM, ATATA TIMP CAT AU FOST DISPONIBILIZATI LACATUSI – MECANICI, SUDORI, ELECTRICIENI DIN OLTCHIM?
CARE ESTE LEGATURA DINTRE PIPEREA SI MENTCHIM?
NU CUMVA PROCESELE PE CARE PIPEREA LE ARE IMPOTRIVA OLTCHIM SUNT LEGATE DE MENTCHIM SI IN ACEST MOD INCEARCA "SPELE" PE CEI CARE-I APARA SI SA-SI REZOLVE PROBLEMELE, "IMPUSCAND DOI IEPURI DINTR-O DATA"?

EU UNUL CRED CA PIPEREA SI ROMINSOLV SUNT IN INCOMPATIBILITATE FATA DE OLTCHIM.

Et moi ... aussi

#4278 CONTINUARE #4277

2013-06-06 10:47

"Piperea, administratorul judiciar nu a vrut să dezvăluie câţi angajaţi vor trece pe Oltchim 2 şi nici ce se va întâmpla cu cei ce nu se vor regăsi în schema de personal a noii companii înfiinţate."

http://iliaspapageorgiadis.ro/2013/06/05/oltchim-2-ce-va-contine-noua-firma-pe-care-statul-o-scoate-la-vanzare/

OARE CE NE ASTEAPTA?
ANULAREA CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA?
NOI DISPONIBILIZARI DE PERSONAL?
DUBLAREA NUMARULUI DE DIRECTORI SI SEFI PENTRU OLTCHIM SPV SI PENTRU OLTCHIM 2?

DOMNUL PIPEREA NU VREA SA NE DEZVALUIE ACESTE AMANUNTE.


Musafir

#4279 DE ANALIZAT

2013-06-06 14:08

Putem fi de acord pana la un punct ; dar, ma bucur ca MENTCHIM revine la matca. Acolo sunt oameni constinciosi, ascultatori si ceea ce conteaza-buni meseriasi- Au suferit destul, important sa fie preluate valorile , sa nu fie oprite panaramele. Revenind la cei disponibilizati, cei buni au plecat ei, trantorii s-au autoexclus. In acelasi timp, nu trebuie sa ne batem joc de cei ramasi. Indiferent CA se afla la OLTCHIM 1 SAU 2 . O reorganizare se justifica dar sa vedem odata ca vom lua banii la timp , ca umblam un pic si pe la TESA, CA SECTILE vor functiona la capacitate. Aici apar problemele, cand oamenii nu vad ceva progrese. O alta problema, prea multa secretomanie, rautate si intoarcerea in trecut. ROIBU IN SUS , ROIBU A FACUT SI A DRES. A plecat , sunt altii care vor diseca trecutul, bun sau rau. Sa privim in viitor prin fapte.

Musafir

#4280 c c m ?

2013-06-06 14:26

Speram sa ramana intact. Sa terminam odata cu batjocura, cei plecati sa fie si ei respectati. Au familii, copii de crescut, unii s-au imbolnavit lucrand in mediu toxic. Este dureros sa pleci acasa dupa 30-35 ani , poate de grupa I si apoi sa fi pacalit. CEI IN PUTERE ISI VOR CASTIGA O PAINE IN CONTINUARE , DAR SUNT SI OROPSITI DE SOARTA CARE AU TRAS DIN GREU ,BOLNAVI, CU PROBLEME IN FAMILIE E.T.C. SA-I RESPECTAM !!!!!!!!!
cati ?

#4281 directori ?

2013-06-06 14:47

Vedeti-va de treaba, un privat nu accepta asa ceva ! Cine cumpara, rade in continuare. In conditiile privatului, nu se sta cu burta la soare. SA avem in vedere , ca si acum unii mai viseaza ca mai pot trage mata de codita. De fapt , de aceea este suparare mare. Nu o ridic in slavi pe sefa de la RESURSE UMANE, dar a reusit sa-i miste pe unii-unele de pe scaune.
DOTTORE

#4282 cati ? #4281 directori ?

2013-06-06 17:13

Si, pentru ca la 4281, comentatorul spune "nu o ridic in slavi pe sefa de la RESURSE UMANE, dar a reusit sa-i miste pe unii-unele de pe scaune" pot sa va spun ca la Directia Resurse Umane - aflata sub conducerea si obladuirea Doamnei Director Dana Mardare - a mai fost infintat un post de director (sef divizie) pentru Divizia Organizare si Servicii Interne, post care si-a gasit repede si un titular.

La aceasta ora, numarul de directori executivi in Oltchim este de 9 (ocupate 8 - pentru ca pana in acest moment nu a fost numit nimeni pe postul de Director General) si de directori (sefi divizie) operativi de 12; total 21 directori (sefi divizie).

Asta da reorganizare. Din Oltchim au fost disponibilizati si au plecat cca. 1.000 de salariati, respectiv cca. 33% din numarul total al acestora (din care cei mai multi personal muncitor) dar numarul de directori creste!

ZF

#4283 Numar directori

2013-06-06 17:25

La 16 septembrie 2012 organigrama Oltchim avea 28 de directori. Atat.

Musafir

#4284 foarte rau

2013-06-06 18:00

Daca se confirma, este foarte grav. Oare vrem cu adevarat sa ni se duca mortul la groapa cu BMW-UL SI NOI SUNTEM RUPTI IN FUND ? Pai ce facem acum , infintam posturi peste posturi ? AM NUANTAT chestia cu doamna de la personal , deoarece , poate are in intentie sa mai umble si prin pavilioane {TESA}. Orice om cu scaun la cap , gandeste, ca se incearca salvarea OLTCHIMULUI, NU INMORMANTAREA LUI ! Muncim , suntem optimisti , dar sa terminam odata cu angajarile de directori. SAU CU POSTURI NOI DE DIRECTORI> S-au infintat "n" sindicate, i-am promovat in functii , am infintat posturi noi si acum ne dam mai rau in stamba. Daca este asa-eu-imi cer scuze pentru cele spuse mai sus. Vrem dreptate , sa terminam cu aceste magarii, domnule PIPEREA !
CACARAU

#4285 ZF

2013-06-06 18:18

BAI PROSTU SULII,
DACA ESTI CRETIN SI HABAR NU AI TACI DRACU DIN GURA.
POATE ORGANIGRAMA DIN CAPUL TAU SI A LUI CERNEV AVEA 28 DE DIRECTORI.
OCHELARISTULE IAR TE-A PUS CERNEV SA BESI MINCIUNI PE AICI.
UNDE SULA CALULUI A AVUT OLTCHIM 28 DE DIRECTORI PE VREMEA LU ROIBU MA???
CAMPIONI LA NUMARUL DE DIRECTORI CAND COMBINATUL ESTE INGROPAT IN DATORII SUNTETI VOI PNL-isto PCistii INSTAURATI DE CACARAU SI GASCA MAGLAVIT CHITOIU.
AUZI 28 DE DIRECTORI??? BA DA CHIAR AVETI TUPEU JEGOS SA MINTITI IN ASEMENEA HAL.
OCHELARISTULE FOST DESIGNRO, CATELUSUL LUI CERNEV CE ESTI, MA TU CHIAR CREZI CA TOTI AM TRAIT PE LUNA NU STIM CE ERA IN COMBINAT.
PROSTU PAMANTULUI CE ESTI...........

Musafir

#4286 nu mai intoxica lumea1

2013-06-06 18:34

TU ESTI DE BALACEANCA, FRATE ! UNDE DRACU AU FOST 28 DE DIRECTORI? OCHELARIST, BICICLIST, FOST ELEV CARE PRIMEAI PALME DUPA CAP, NU ITI SADE BINE SA MINTI. NU AR FI BINE SA TRECI TU LA MUNCA DE JOS ? VEZI, DE TINE AR TREBUI SA SE OCUPE CEI DE LA PERSONAL. SI LA SERVICI STAI CA MUTA DEGEABA, DAR VEZI DE TREABA, SAPA TE MANANCA!
LUTE

#4287 ATIT

2013-06-07 03:52

TERMINA ODATA CU ACEASTA MIZERIE DE """PETITIE""""AUTOR LIMBINCURIST CARE ESTI CA NU SE MAI INTOARCE STEFAN CEL MARE DE LA GROAPA.
CAUTA ALT JOB CA LA OLTCHIM MAI ESTE LOC DE TINE GHIARLO!!
ZF

#4288 Cacarau

2013-06-07 05:14

De ce nu faceti o cerere la organizare pentru lamurire ?
Eu tin pariul cu voi.
Aveam si director de trezorerie, ruda cu domnu director. Nu avea pe nimeni sub el dar era director, platit ca atare !
S. MAX

#4289 Oltchim devine actionar la… Oltchim

2013-06-07 06:27

Preluare: http://www.timpuldevalcea.net/?p=1316

"Varianta de lucru a administratorilor judiciari de la combinatul chimic prevede crearea unei noi companii cu „lipici” la investitori'
------------------------------------------------------------------
Noua variantă de lucru a administratorilor judiciari ai combinatului chimic aruncă din nou umbra concedierilor masive asupra personalului rămas în cadrul Oltchim. Dacă în primă fază, concedierile au atins cifra de 900 de angajaţi, de data aceasta numărul celor trimişi acasă ar putea ajunge la 1100 de persoane.
------------------------------------------------------------------
Cel mult cinci secţii vor constitui noul Oltchim, restul combinatului urmând să ia, în timp, la decizia creditorilor, drumul fierului vechi."


Musafir

#4290 Numai carcotasi

2013-06-07 09:23

Stati cativa pe aici si o frecati la rece, fiind tot timpul nemultumiti de ce se intampla. La ce datorii are combinatul asta ar fi o minune sa iasa din insolventa si sa nu ajunga in faliment. Va plangeti de toata lumea, nu va convine nimic, nu stiti sa va uitati peste gard la privati sa vedeti ce salarii primesc, daca primesc, si cat muncesc !
Neispraviti, asta e cuvantul ! Veti ajunge sa iesiti in piata muncii, cea cu cerere si oferta, si atunci sa va vad cat de intelepeti sunteti si cat de multe lucruri stiti sa faceti !

Mi-e mila si sila !
ADMINISTRATOR SPECIAL

#4291 ACIZITI OLTCHIM

2013-06-07 10:00

LUATI OFERTE PENTRU ACHIZITIA A 800 (OPT SUTE)MAUSURI PENTRU TESA CA CELE EXISTENTE S-AU TOCIT DE 4 ANI A CITE 8 ORE / ZI PE INTERNET ORI JOCURI DIVERSE.
S. MAX

#4292 Un mesaj pentru primul ministru: Avem dovada!

2013-06-07 16:21

Preluare articol din Viata Valcii: http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50-primul/15725-un-mesaj-pentru-primul-ministru-avem-dovada-la-oltchim-au-fost-dai-afar-1000-de-oameni-i-se-angajeaz-pilele.html

Un mesaj pentru primul ministru: Avem dovada! La Oltchim, au fost daţi afară 1000 de oameni şi se angajează pilele
Vineri, 07 Iunie 2013 / Scris de Gabi Bercea

"Dacă până mai ieri erau doar zvonuri, acum ni s-a confirmat că administratorii judiciari şi noua conducere adusă de aceştia la Oltchim au dat afară aproape 1000 de oameni ca să aducă alţii noi. Mai grav este că au dat afară oameni cu experienţă profesională şi aduc pe posturile lor neaveniţi care habar nu au cu ce se mănâncă activitatea din Oltchim. Avem dovada şi o vom publica alăturat. Demersurile noastre jurnalistice de a confirma aceste zvonuri au dat roade. Am intrat în posesia uneia dintre deciziile de angajare dată de directorul general Mihail Tălpăşanu, semnată şi girată inclusiv de Oficiul Juridic din Oltchim. Avem informaţii că acest caz nu este unul singular şi că există mai mulţi angajaţi noi apăruţi în Oltchim după ce s-a procedat la disponibilizarea a aproximativ 1000 de oameni cu state vechi în combinatul vâlcean şi pregătiţi din punct de vedere profesional. Mai mult, se pare că mulţi din cei nou veniţi sunt puşi pe fel şi fel de funcţii de conducere pentru a avea salariu mare şi a nu face nimic, asta în timp ce numărul muncitorilor la Oltchim s-a împuţinat. Dar să vă prezentăm cazul de faţă. Este vorba de Decizia nr. 1436 din data de 5 iunie 2013 prin care o anume Elena Denisa Filip este adusă de la Mentchim la Serviciul Inspecţii Instalaţii la Secţia Exploatare Mecanică ca responsabil tehnic cu sudura. Deşi în decizie se menţionează că Elena Denisa Filip este delegată la Serviciul Inspecţii Instalaţii şi că din data de 4 august 2013 va reveni la vechiul loc de muncă fără a mai fi necesară îndeplinirea vreunei formalităţi, în cazul în care nu există o dispoziţie contrară, în comunicarea cu privire la încadrarea în muncă dată de Serviciul Resurse Umane din Oltchim, respectiva doamnă este încadrată pe perioadă nedeterminată ca şef laborator Serviciul Inspecţii Instalaţii. Aceeaşi Decizie precizează că drepturile salariale ale Elenei Filip rămân nemodificate, iar în comunicarea cu privire la încadrarea în muncă scrie negru pe alb că angajarea se face începând cu data de 14 mai 2013 cu un spor de vechime de 15 la sută. Mai mult, la rubrica vechime în specialitate apare un simplă liniuţă care arată că nici vorbă de aşa ceva la Elena Denisa Filip, care are o vechime totală la data angajării de 9 ani, 9 luni şi 16 zile. Iată, aşadar, cum şi-a bătut Guvernul USL joc de angajaţii de la Oltchim şi de judeţul Vâlcea. Iată cum îşi bat joc administratorii de la Oltchim şi noua conducere adusă de aceştia de angajaţii care au făcut performanţă la Oltchim. Şi asta în condiţiile în care firma a fost băgată forţat în insolvenţă."

S. MAX

#4293 Angajatii de la Oltchim, SARACI SI SUFERINZI chiar si dincolo de moarte!

2013-06-07 16:41

Preluare reportaj KANAL D -  http://www.kanald.ro/Emisiuni/Stirile-Kanal-D/stiri/Angajatii-Oltchim-SARACI-SI-SUFERINZI-chiar-dincolo-moarte-VIDEO/

"Zilele trecute s-a stins din viata o fosta angajata Oltchim, rapusa de cancer.

Suferinta, saracie, datorii chiar si dincolo de moarte. Sunt cuvintele pe care le auzi la tot pasul in fostele colonii muncitoresti din Ramnicu Valcea. Mii de familii traiesc drame greu de inchipuit. Printre ele familia Plesea. Intr-o garsoniera de cateva zeci de metri patrati, un tata si trei copii isi plang durerea. In urma cu doua zile si-au ingropat mama, bolnava de cancer.

Femeia, care a muncit 25 de ani in combinat , a ingropat odata cu ea toata bruma de bani. In ultimul an, ca sa faca rost de bani pentru mancare si citostatice, familia a vandut ce a putut. In casa nici covoare nu mai sunt. Pentru ca banii tot nu ajungeau, au imprumutat de la CAR-ul combinatului peste 10.000 de lei. Acum nu stiu de unde vor da inapoi, mai ales ca nu au apucat sa achite nicio rata.

Nici de inmormantare nu au avut bani. Colegii de la combinat au pus mana de la mana si au cumparat pana si arpacas pentru coliva. Copiii inteleg greul familiei, pana acum dragostea mamei tinea loc de multor lipsuri si ii facea sa simta mai putin necazurile.

Pentru ei ziua de maine aduce doar disperare. Tatal cauta in zadar solutia salvatoare, mai ales ca cel mic sufera de diabet. Colegii mamei ar fi gasit o solutie, aceea de a-l angaja la combinat, in locul mamei pe baiatul ce mare, in varsta de 18 ani, dar nu se poate. Oltchimul este in insolventa, asa ca toate posturile sunt blocate."

 

DECI ... PENTRU UNII SE POATE IAR PENTRU ALTII NU SE POATE. ADICA ... PENTRU UNII MUMA IAR PENTRU ALTII CIUMA!

ACEIASI CONDUCERE ... DOUA UNITATI DE MASURA.

AMANTI

#4294 Re: Un mesaj pentru primul ministru: Avem dovada!

2013-06-07 16:46

#4292: S. MAX - Un mesaj pentru primul ministru: Avem dovada!  

 

O STIM PE DENISA ESTE AMANTA LUI VALENTIN POPESCU FOST DIRECTOR LA MENTCHIM SI ACTUAL DIRECTOR LA OLTCHIM.
CE BINE CA AI LUAT TEAPA !

#4295 mucava

2013-06-07 18:43

Domnule LUTE- lasa oamenii sa se exprime liber, dar intr-un mod civilizat. AM OBSERVAT ca atunci cand se vorbesye de sindicate , sari in sus de furie. OARE UNDE VA MAI DESFASURATI VOI, LA OLTCHIM I SAU II ? INDIFERENT DE SINDICATE ! AM TINUT UNUL IN CARCA ATATIA ANI , ACUM VRETI ALTE DREPTURI ?PANA CAND MAI VRETI SA VA SUPORTAM ? FUGITI DE MUNCA PRECUM CAINELE DE SCAIETI. NU SUNTEM DE ACORD CU NOILE ANGAJARI, SALUTAM ANUMITE SCHIMBARI IN ORGANIGRAMA. ANUMITOR SEFUTI LI S-A LUAT CASCAVALUL. DIN PACATE , DUPA CE SI-AU FACUT PLINUL. LA CANTINA -FAMIGLIA-A FOST PUSA CU BOTUL PE LABE ! SE FORMASE O ADEVARATA CASTA. IATA CA AVEM SURPRIZE DESTUL DE PLACUTE SI CHIAR BINEVENITE.

Musafir

#4296 DRAME

2013-06-07 18:57

AR FI BINE SA LUAM CA REPER SI ASTFEL DE DRAME . LA OLTCHIM AU LUCRAT SI CEI CU BANI , SI CEI SARACI ,CU HANDICAP, CU DATORII IMENSE LA BANCI. CULMEA, URMEAZA ALTE DISPONIBILIZARI ? PRINTRE EI SE VOR AFLA SI LENESII DIN SINDICATE SAU SUNT PROTEJATI-DE CINE ?-

Musafir

#4297 FARA NUMAR ..........!!!

2013-06-07 19:06

IN SPATELE LIDERILOR DE SINDICAT SE AFLA: SORA, FRATE, SOTIE,AMANTA,NEPOTI,PILE-CUNOSTINTE SI RELATII. PE DEASUPRA, MASINA LA DISPOZITIE, SEDIU SI ALTE ACARETURI. VOI CHIAR NE MAI CREDETI FRAIERI ?
F..E PE LUTE

#4298 Bine ca o angajam pe Denisa metresa de la Mentchim

2013-06-07 19:23

Bine ca dam afara chimisti cu vechime si angajam parasutele si metresele de pe la Mentchim, pirandele de pe la DesignRO.
Bine ca ni se spune de catre minunatul Piperea ca trebuie sa fim dati afara unii ca sa salvam combinatul.
DOMNULE PIPEREA SA SALVAM COMBINATUL PRESUPUNE CA PE O POARTA SA PLECAM NOI SI PE ALTA SA INTRE FEL DE FEL DE PARASUTE CARE AU DAT LIMBI LA DIVERSI INSOLVENTI PENSIONARI???
PROPUN SA II ADUCEM SI LUI CERNEV O PIRANDA TANARA SA II MENTINA TONUSUL SI LUI TALPASAN NOUL CHIMIST FARAON OCTOGENAR O TINERICA VIRGINA PLINA DE ADRENALINA SA II MAI SCADA TENSIUNE CAND ARE FIBRILATII IN SEDINTELE DE PRODUCTIE IN CARE SE BILANTEAZA PRODUCTIA ACTUALA CARE TINDE LA - INFINIT.
Asta este strategia de salvare a lui Cernev si a parvenitului mare manager insolvent Popescu Mentchim + prietenul lor Talpasanu.
Oltchim sub Talpasanu, Cernev si Popescu + preaminunatul neam Spiru Ciobescu faimosii "esperti" chitoisti de la zi la zi se transforma intr-o latrina nimic mai mult.
Domnul Spiru nu are si el nevoie de o metresa??? Gasim pe la Mentchim si DesignRO si o aducem prin transfer pe post de "esperta" chiar daca toata viata ei singura specializare in care a dat rezultate a fost limbismul.
Traiasca ochelaristul stresat prietenul meu, acest Vadim Tudor al Oltchim, tribunul lui Crenev comentatorul si cunoscatorul a tot si a toate din jiltul sau de Designroist.
Sigur ochelaristul atotcunoscator este pregatit sa mai dea un ragait in eter si sa justifice el ca de fapt nu se putea trai fara parasuta Denisa recent aterizata de la Mentchim in structura organizatorica a Oltchim. Ochelaristul va spune cum ca Oltchim are nevoie de Denisa, aceasta muza a industriei chimice romanesti, aceasta domnisoara Pogany de Valcea.
Cum nu stiti cine este Denisa???? Intrebati-l pe Popescu Valentin. El o cunoaste in amanunt din cap pana in picioare de ani de zile din pepiniera Mentchim.
Ochelaristul Eugen P. fost pudel de serviciu pe la DesignRO poate deci sa continue sa ridice ode zilnice preamaretului Cernev salvatorul nostru si sa ne convinga cum ca fara Denisa nou angajata la Oltchim si alte Denise si Denisi noi angajati acum sau pe vremea lui Balan combinatul nu putea fi salvat.
BA DE BOI NE CREDETI CU ASTFEL DE VRAJELI !!! JEGURILOR DE MINCINOSI SI CIUMPALACI CARE DUCETI DE RAPA COMBINATUL IN PREZENT !!!!
F..E PE LUTE

#4299 Asta este schimbarea la fata promisa si girata de Cernev si Piperea

2013-06-07 19:37

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50-primul/15725-un-mesaj-pentru-primul-ministru-avem-dovada-la-oltchim-au-fost-dai-afar-1000-de-oameni-i-se-angajeaz-pilele.html
Dacă până mai ieri erau doar zvonuri, acum ni s-a confirmat că administratorii judiciari şi noua conducere adusă de aceştia la Oltchim au dat afară aproape 1000 de oameni ca să aducă alţii noi. Mai grav este că au dat afară oameni cu experienţă profesională şi aduc pe posturile lor neaveniţi care habar nu au cu ce se mănâncă activitatea din Oltchim. Avem dovada şi o vom publica alăturat. Demersurile noastre jurnalistice de a confirma aceste zvonuri au dat roade. Am intrat în posesia uneia dintre deciziile de angajare dată de directorul general Mihail Tălpăşanu, semnată şi girată inclusiv de Oficiul Juridic din Oltchim. Avem informaţii că acest caz nu este unul singular şi că există mai mulţi angajaţi noi apăruţi în Oltchim după ce s-a procedat la disponibilizarea a aproximativ 1000 de oameni cu state vechi în combinatul vâlcean şi pregătiţi din punct de vedere profesional. Mai mult, se pare că mulţi din cei nou veniţi sunt puşi pe fel şi fel de funcţii de conducere pentru a avea salariu mare şi a nu face nimic, asta în timp ce numărul muncitorilor la Oltchim s-a împuţinat. Dar să vă prezentăm cazul de faţă. Este vorba de Decizia nr. 1436 din data de 5 iunie 2013 prin care o anume Elena Denisa Filip este adusă de la Mentchim la Serviciul Inspecţii Instalaţii la Secţia Exploatare Mecanică ca responsabil tehnic cu sudura. Deşi în decizie se menţionează că Elena Denisa Filip este delegată la Serviciul Inspecţii Instalaţii şi că din data de 4 august 2013 va reveni la vechiul loc de muncă fără a mai fi necesară îndeplinirea vreunei formalităţi, în cazul în care nu există o dispoziţie contrară, în comunicarea cu privire la încadrarea în muncă dată de Serviciul Resurse Umane din Oltchim, respectiva doamnă este încadrată pe perioadă nedeterminată ca şef laborator Serviciul Inspecţii Instalaţii. Aceeaşi Decizie precizează că drepturile salariale ale Elenei Filip rămân nemodificate, iar în comunicarea cu privire la încadrarea în muncă scrie negru pe alb că angajarea se face începând cu data de 14 mai 2013 cu un spor de vechime de 15 la sută. Mai mult, la rubrica vechime în specialitate apare un simplă liniuţă care arată că nici vorbă de aşa ceva la Elena Denisa Filip, care are o vechime totală la data angajării de 9 ani, 9 luni şi 16 zile. Iată, aşadar, cum şi-a bătut Guvernul USL joc de angajaţii de la Oltchim şi de judeţul Vâlcea. Iată cum îşi bat joc administratorii de la Oltchim şi noua conducere adusă de aceştia de angajaţii care au făcut performanţă la Oltchim. Şi asta în condiţiile în care firma a fost băgată forţat în insolvenţă.
TALPASENE SA TRAIESTI MARE DIRECTOR MAI ESTI !!!
atat

#4300 Re: Asta este schimbarea la fata promisa si girata de Cerniperea

2013-06-08 04:38

#4299: F..E PE LUTE - Asta este schimbarea la fata promisa si girata de Cernev si Piperea Daca i-am lasat pe ceilalti 21 de ani sa-si faca treaba haideti fratilor sa-i lasam si pe cei care sant acum tot atat si tragem linie la final.Daca are cineva o solutie viabila de scoatere a combinatului din rahat sa o scrie aici si pobabil cei indreptatiti o vor aplica.Daca stam numai sa judecam pe alti si asteptam sa curga lapte si miere asta nu se v-a intampla.Asta este natia romaneasca sa improste cu rahat pe cel de langa el.Uitativa si in europa ce se intampla ,uitativa in lume ce se intampla ,sant rafinarii la cheie noi care asteapta investitori sa lei preia si nu vine nimeni sa cumpere.Astea sant realitatile lumii si retineti INCA ESTE BINE o sa vina vremuri si mai grele.