Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#41426 Re: IA VEZI PE TINE TE A FACUT MATA RETARDAT?

2015-07-12 11:42

#41415: -  

 CITESTE SI TU BINE CE AM SCRIS,CITESTE IDIOTULEEEEE.


Musafir

#41427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 12:02

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41428 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 12:06

#41427: -   <= TI S-A ADUS LA CUNOSTINTA, NU-TI DAU SFATURI SI NICIDECUM CA TINE SCOASE DIN CONTEXT, LE-AM EXPLICAT IN CONTEXT CREA_NTE SALARII  #41423 ... PE INTELESUL TUTUROR:

 Sa-ti mai explic inca o data in CONTEXT, nu asa cum nu pricepi scos din context. Ce nu ai inteles..., ce ti-a spus mateita si deaconu, faceti ceva...???? Si ati facut de ati cazut sub incidenta LEGILOR INCALCAND LEGILE, ACTELE, DECIZILE...TOT ABSOLT TOT!!!!!! Uite ca multi ati calcat  pe litera legilor si actelor si tuturor cauzelor legale coroborate cu toate legile in sustinere ....!!!! PACAT ca scoti din context si nu  prea inteLEGI ce ti se spune in context..., putem sa stam ani aici si tot scos din context esti, depasit de ani si viata cu totul  rupt si scos din context cum ai lasat scris. Ma repet,  poate iti scapa ceva la "faceti ceva..." din textul lasat de ei...

" abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului."

Mateita si Deaconu 

 

"să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!"

 

ATI ABUZAT SI INCALCAT, IGNORAT, DETURNAT...ETC., ETC.,ETC.,... LEGILE, ACTELE, DECIZILE...ETC., ASA AU SPUS, CU MANA AVOCATILOR PENALI SI CONSORTII, SINDICATE SI STATUL ROMAN IN CULPA.

 ===

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 


Musafir

#41429

2015-07-12 12:32

Vreti nu vreti Dumitru ,Cartof si Bortosu (3 pensionari vaccinati cu ser pentru imunitate )DISCUTA DE MAINE CU PIPEREA SI STANESCU,dormiti linistiti ei se roaga pentru voi .


Musafir

#41430 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 13:25

#41423: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 vad ca se poate comunica normal si ma buc

ur. Stii care e concluzia mea la "faceti ceva" ?" Faceti ceva" dar "faceti ceva" prin care noi si guvernul asta sa va controlam sa nu "faceti ceva " care sa deranjeze prea tare ca atunci intervenim (am simtit-o pe pielea mea). "Faceti ceva" ca oricum noi stim ca nu sunteti in stare sa "faceti ceva" pentru ca v-am studiat. Sunteti lasi, v-am dezbinat si mai sunteti si prosti (ma refer in general).

Vad ca stii, esti implicat, cunosti fenomenul de la sursa dar nu esti din cei care se expun public. 

Deocamdata , o zi buna

 


Musafir

#41431 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 13:31

#41423: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 

vad ca se poate comunica normal si ma buc.ur. Stii care e concluzia mea la "faceti ceva" ?" Faceti ceva" dar "faceti ceva" prin care noi si guvernul asta sa va controlam sa nu "faceti ceva " care sa deranjeze prea tare ca atunci intervenim (am simtit-o pe pielea mea). "Faceti ceva" ca oricum noi stim ca nu sunteti in stare sa "faceti ceva" pentru ca v-am studiat. Sunteti lasi, v-am dezbinat si mai sunteti si prosti (ma refer in general).

Vad ca stii, esti implicat, cunosti fenomenul de la sursa dar nu esti din cei care se expun public. 

Deocamdata , o zi buna

 

CREAN_TELE SALARIII OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#41432 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 13:49

#41430: -<= TI S-A ADUS LA CUNOSTINTA, NU-TI DAU SFATURI, PENTRU TINE ESTE FOARTE COMPLICAT ATATA TIMP CAT SCOTI DIN CONTEXT.

 NU, ESTI PACALIT DACA CREZI TU CA SUNTEM LASI, aici ai  pierderi care nu le sti si nici nu raman sa le explic in context nicidecum scris aici, am lasat in trecut scris dar ai trecut peste rupt  din context cum esti, asta este o forma de care abuzezi tu " faceti ceva " lasilor. V-am "dezbinat", iar esti confuz si total scos din context, suntem disponibilizati colectiv 2013  individual dar colectiv cu acte diferite in inscrisuri, in toate inscrisurile, NU AI CE DEZBINA CA SUNT INSCRISURI IN ACTE, LEGI, DOCUMENTE...ETC.!!!! Legile raman pentru toti si tot ce contesti tu si huidui sau blestemi. Sunteti prosti, ca nu au dat cu_rs asa cum se ateptau acei "faceti ceva..." care asmut, cum si au asmutit continuu  si alte fapte penale sa "faceti ceva..." sa lasi semnaturi penale, asta n-ai inteles si nici cei care erau dintre disponibilizati, ca  a "face ceva..." prin multe incalcari legale, produc daune-interese pe prejudiciile create tututor creditorilor si asa s-a intamplat se intampla, Oltchim arunca in conturi ilegal niste bani care sunt tot ai nostri dar nu suma si valoarea din acte asa cum este in legi si acte, asa... pentru ca au fost mancati in palme de conventii protocolare si intelegeri pe susta PENALE si care au inteles a " face ceva..." sa calci peste tot, sa dai cu toate nemerniciile inainte si cum spunea Cernev si Burdoaza si altii ca ei..., "ei sunt avocati si ei le stie...", ca doar astia stiu si nimic si nimeni nu-i ca ei. Cazuri generale sunt de fapt minoritari putinii chiar ... rupti din context care s-au pupincu_rit cu penalii si le-au urmat sfatul prin interpusi sau direct cu " faceti ceva...", daaa...bine..., Hai  du-te cu Dumnezeu inainte, zile bune poate ai tu, noi nu.

P.S. TARUSII IN CEI CARE FAC ILEGALITATI INTOTDEAUNA IN EI SE INFIG ASA CUM I-AU ASCUTIT SI PREGATIT PENTRU ALTII, VOR PIERII VAMPIRII ECONOMICI SI VAMPIRIZATII SCOS DIN CONTEXT.

 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 sa_lariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

 

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41433 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 13:54

#41431: - <= TI S-A ADUS LA CUNOSTINTA, NU-TI DAU SFATURI, PENTRU TINE ESTE FOARTE COMPLICAT ATATA TIMP CAT SCOTI DIN CONTEXT.

 NU, ESTI PACALIT DACA CREZI TU CA SUNTEM LASI, aici ai  pierderi care nu le sti si nici nu raman sa le explic in context nicidecum scris aici, am lasat in trecut scris dar ai trecut peste rupt  din context cum esti, asta este o forma de care abuzezi tu " faceti ceva " lasilor. V-am "dezbinat", iar esti confuz si total scos din context, suntem disponibilizati colectiv 2013  individual dar colectiv cu acte diferite in inscrisuri, in toate inscrisurile, NU AI CE DEZBINA CA SUNT INSCRISURI IN ACTE, LEGI, DOCUMENTE...ETC.!!!! Legile raman pentru toti si tot ce contesti tu si huidui sau blestemi. Sunteti prosti, ca nu am dat cu_rs asa cum se ateptau acei "faceti ceva..." care asmut, cum si au asmutit continuu  si alte cumul de fapte penale sa "faceti ceva..." sa lasi semnaturi penale, asta n-ai inteles si nici cei care erau dintre disponibilizati, ca  a "face ceva..." prin multe incalcari legale, produc daune-interese pe prejudiciile create tututor creditorilor si asa s-a intamplat se intampla, Oltchim arunca in conturi ilegal niste bani care sunt tot ai nostri dar nu suma si valoarea din acte asa cum este in legi si acte, asa... pentru ca au fost mancati in palme de conventii protocolare si intelegeri pe susta PENALE si care au inteles a " face ceva..." sa calci peste tot, sa dai cu toate nemerniciile inainte si cum spunea Cernev si Burdoaza si altii ca ei..., "ei sunt avocati si ei le stie...", ca doar astia stiu si nimic si nimeni nu-i ca ei. Cazuri generale sunt de fapt minoritari putinii chiar ... rupti din context care s-au pupincu_rit cu penalii si le-au urmat sfatul prin interpusi sau direct cu " faceti ceva...", daaa...bine..., Hai  du-te cu Dumnezeu inainte, zile bune poate ai tu, noi nu.

P.S. TARUSII IN CEI CARE FAC ILEGALITATI INTOTDEAUNA IN EI SE INFIG ASA CUM I-AU ASCUTIT SI PREGATIT PENTRU ALTII, VOR PIERII VAMPIRII ECONOMICI SI VAMPIRIZATII SCOS DIN CONTEXT.

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 sa_lariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

 

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41434 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 14:31

DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.
 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.

Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

H.G. 241/08.05.2013

 DECIDE:  Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite sa_lariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SA_LARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite sa_lariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, sa_lariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Sa_lariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului."

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 sa_lariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Sa_lariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la sa_larizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze sa_lariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

    a¹) sa acorde sa_lariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

   c) sa acorde sa_lariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de sa_lariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, sa_lariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a sa_lariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

       i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale sa_lariatilor.

SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2013 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41435 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 14:32

 

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

 1.  reditorii garantaţi, 

2.  creditorii esenţiali (furnizori de utilităţi), 

3.  creditorii bugetari,

4.  creditorii sa_lariaţi,

5.  creditorii chirografari.

" - Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea crean_ţelor acestora (...).

 -  Creditorii sa_lariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.

 -  Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea crean_ţelor acestora (…).

 -  Crean_ţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

 -  Celelalte crean_ţe chirografare primesc 0%”se arată în planul Rominsolv – BDO.

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Sa_larii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

 

Sa_larii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334
Bugetul local 1,542
TOTAL DATORII 50,340 

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

OLTCHIM CREAN_TE ACHITARE:  

1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. crean_tele izvorate din raportul de munca;
3. crean_tele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si crean_tele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. crean_tele bugetare;
5. crean_tele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. crean_tele reprezentand sumele stabilite de judecatorul sindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. crean_tele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte crean_te chirografare;
9. crean_tele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) crean_tele izvorand din acte cu titlu gratuit.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41436 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 14:35

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

JOS CENZURA OLTCHIM!!!  JOS CENZURA ROMANIA!!! 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

 

 

Crean_tele sa_lariale in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor sa_lariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 

 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 


Musafir

#41437

2015-07-12 15:53

Ultima bomba, boul nr. unu din PSD adica Victor(cred ca de aici s-au inspirat cac.acernevisti cu victoria)Viorel Ponta se suspenda din functiile de la PSD,dar acum vine bomba nu si din cea de prim-ministru, adica ce sunt prost sa dau drumul cacascavalului din gura,doamne cu ce am gresit sa ne dai un astfel de saltimbanc de prim-ministru.Asta ne face mai rau decat pe greci,rade toata europa de noi.
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41438 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 15:55

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea :

Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

 

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n deschidere insolventa Oltchim  si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

     
Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile sa_lariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 http://www.impactreal.ro/

 

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41439 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 16:01

#41437: -  

 CA-CAPONTEL ASTA ARE ZILELE SI ORELE NUMARATE.

EU

#41440

2015-07-12 16:28

cORECT LIDERII DE SINDICAT SUNT CUM SUNT DAR CE CE VOI CEI MULTI NU L-E TRASATI 2-3 SARCINI  DE INTERES GENERAL PE CARE EI TOTI LIDERII SA LE DUCA LA BUN SFARSIT? ALTFEL FIECARE VA NEGOCIA PT CATE O MANA DE OAMENI IN DEFAVOAREA ALTORA...UNITI SINDICATELE PT 2-3 PROBLEME DE INTERES COMUN ....

musafir

#41441

2015-07-12 17:32

Lăsați băi lașilor voi stați acasă și alți se zbat pentru voi 


Musafir

#41442

2015-07-12 17:42

Daca au trebuit sa treaca trei ani ca sa semnam un master plan ptr.transporturi(adica autostrazi pe hartie ,ceva gen benzi desenate),ma intreb ptr.un master plan al econimiei,care sa aibe prin el si solutii realiste de salvare al Oltchimului,cred ca mai trebuie sa treaca 10 ani si pe urma o sa vina sa ne spuna un pacalici ca Ponta ,asta este s-a terminat petrolu,la baut Basescu si de vina este fosta conducere.Uitativa acum la negocierile de la Bruxelles,cum grei europei nu mai au incredere in premierul Greciei si implicit umilesc o tara ,asta ne asteapta cu acest pacalici mincinos(primul homosaphiens al familiei Ponta dadea cu pietre pe drumul dintre Pecica si Arad,cat de penibil devine acest ordinar),primul semnal a fost transmis odata cu inaugurarea a 10(toti barbati o au mai lunga) cm de autostrada din partea ungara au venit oficiali de rangul doi,prim-ministrul Ungariei nu s-a afisat cu un personaj gen Ponta.Hai sa facem pariu, sa vedem ce vizite oficiale v-a mai avea Ponta in UE cat timp mai este prim-ministru si mai pot sa cred pe unul ca Coca Laurentiu ,Costi Radulescu care sustin un astfel de personaj, ca PSD-ul mai este un partid de viitor,care in 3ani nu a fost in stare sa gaseasca ORICE solutie ptr.Oltchim,doar minciuna ,promisiuni si haos.
EU

#41443

2015-07-12 17:49

Asta e problema cu Romania ,nicio data nu ne-am aparat interesele si nu am luptat pt viitorul nostru (cu exceptia situatiilor de criza 1907,48,89 ) in rest asteptam ca..POATE V-A FI BINE


Musafir

#41444

2015-07-12 18:04

 pe cine credeti ca propune Dumitru sa ne reprezinte ?vor veni tabele nominale cu doua variante da si nu ?ce frumos a plecat si a pasat raspunderea donmul Dumitru .Felicitari ! Ce sef de sectie de la DPB ne va reprezenta ?in ce perioada a mai fost lider de sindicat ?

tu

#41445

2015-07-12 18:07

Nici nu am fost reprezentati dar nici noi nu ne trezim din prostie  ,ne meritam soarta ,suntem p,imbati dim mina in mana precum mingia .Somn usor !


Musafir

#41446 Re: sper ca nu esti tu ala mai EMIL GHIOCA

2015-07-12 18:10

#41441: musafir -  

 SINT CITIVA CARE VOR BINELE OAMENILOR,AI POT NUMARA PE O SINGURA MINA.

EU

#41447

2015-07-12 18:52

Asa e trebuie sa gasiti o forma care sa va reprezinte toate interesele tuturor si DPB si OLTCHIM...toti sunteti romani si aveti unele interese comune

 


Musafir

#41448

2015-07-12 19:21

Bai Ponte ca am inteleges ca te tragi din Italia,iar daca o scu.rmi mai bine o sa vezi ca pe vremea imperiului roman,te tragi din randul prostituatelor care deserveau garda pretoriana,idiotule,mai importanta este imaginea ROMANIEI,nu cac.atul de imagine a PSD-ului,nesimtitilor din psd mai importanta este ,tara,glia si pe urma un rahat de partid.
EU

#41449

2015-07-12 19:40

Nu stiu cine va fi sau nu la negocieri dar un lucru e sigur..trebuie plecat cu un tabel de probleme ..scrise pe hrtie....si venit cu raspunsul tot scris si semnat de ambele parti, din pacate si din trecut stiu cand liderii de sindicat s-au dus la min ec..cu mana ...goala si au venit cu vorbe.

Nu asa se face treaba problema termen solutie..semnaturi

 


Musafir

#41450 Re:

2015-07-12 19:49

#41448: -  

 

Victor Ponta a povestit, la Tirana, ca familia bunicului sau a venit in Romania din satul albanez Moscopole

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita la Tirana, a povestit, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau albanez, ca familia bunicului sau a venit in Romania din Moscopole, un mic sat la granita Albaniei cu Grecia, si a afirmat ca ar fi trebuit sa vina mai des in aceasta tara.

 "Este prima data cand ma aflu in Albania, la Tirana, si sper sa revin cu alta ocazie. Familia bunicului meu a plecat din Moscopole spre Romania, asa incat ar fi trebuit sa ajung pana acum aici, dar e bine ca am ajuns si acum", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Premierul albanez Edi Rama a apreciat relatiile vechi culturale si istorice dintre cele doua tari si a aratat ca nume ale culturii romane, precum Nicolae Iorga sau Mihai Eminescu, sunt familiare in aceasta tara.

http://www.hotnews.ro/stiri