Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#41226 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 13:55

#41219: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 HAI SA FACEM PARIU CA O SA AI TOATA VARA LA DISPOZITIE SA BEI PANA MORI?

TE BAGI FUOTEA?

DEZBINA,CORUPE,CA SA CISTIGI.RAZBOIUL ASTA IMPUTIT.

#41227 IL PRIMESTE FOTA CU MULTA MU...IEEE,CITITI BINE CERNEVISTILOR CA FOTA NU MINTE,

2015-07-08 14:02

#41223: - POATE VA INTERESEAZA. BREAKING NEWS: Liviu Dragnea vine la Vâlcea! Cine-l primeste? 

 IL APARATI SI PUPATI IN C,,UR PE GAOAZA,AI LUATI APARAREA LA UN TRADATOR SI CORUPT CARE SI LA ORA ACTUALA E FIUL [SUGACIUL PU ..LI]LUI TACSO CERNEV[CRA CRA NU AI FUGIT IN BULGARIA?]CARE IL   INVATA TOATE NEMERNICIILE,CA SA NU MAI ZIC DE MU..ISTUL DE PIPEREA CARE V A DAT BANII PT. A RACIOLA FRAIERII CARE VOR PLECA ACASA IAR BORFASII CRED CA VOR RAMINE.......VA READUC AMINTE DE INTILNIREA DINTRE CERNEV[TRADATORUL] SI BOSOROGUL IMPUTIT POPESCU VALENTIN?...ASTIA AU DISTRUS MENTCHIMUL MAI GAOZAREEEE[BOIER MOFLEA ZIS GAOAZA RETARDATA],ASTIA CU BUNA STIINTA A MU..ISTULUI DE VINCEA,MINCAMIAI PU...LA VINCEOOO......BIDINEEE,NU MAI AI CE VORBI CU MINE,PAAAAAAAAAAAAAAA


Musafir

#41228 O SA BEAU FU..TU TI AMARUL ,CU STICLA NU CU PAHARUL

2015-07-08 14:06

#41226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

O SA MA IMBAT IN FIECARE ZI MAI PAPAGALULEEEE SI O SA TI DAU MU..ITA DIN ORA N ORA,EU PICASSOOOOOOOOOOOOOOO.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41229 Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 14:19

#41224:  <= CAND TI-AM  SPUS SI AM DAT SCRIS CLANTA SURCATA SI OTRAVITA MANJITA DE CE LASI SCRIS... SI TOT CE COMITI,   NU MA CREDEAI CA ITI FACI PE TINE TOATE NECESITATILE FIZIOLOGICE PE TINE AOOOLEOOOO, ITI MIROSI URINA SI FECALELE SI DEJECTIILE....!!!!!!!!!!! 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea :

1. N-AM CERSIT SI N-AM FOST CERSETOR SI NICIDECUM LA TINE ORI LA USA TA SAU AICI PE PETITIE NICI ATAT ESTI MITOMAN SI IAR ESTI SCOS DIN CONTEXT OBSERVI, CUM ESTI SI VREI SA TE DEDUBLEZI ...,SA TE DAI ALTCINEVA IN  STRATEGIILE TALE SCRIS CAZI IN TARUSII TAI, A SUSTINE PETITIE ESTE CAUZA SI SE MENTINE PRIN CE SCRIE LA A SUSTINE PETITIA SI PESTE TOT UNDE AM FOST NOI NE-AM SUSTINUT PETITIA SI TOT ABSOLUT TOT NE SUSTINEM CAUZA SI ACTELE, LEGILE, DECIZILE, ...TOT ABSOLUT TOT ESTE IN SUSTINERE SI LEGAL TOTUL LEGAL IN SUSTINERE, NE SUSTINEM  CEEA CE AVEM DREPTURI LEGALE SI TOT ABSOLUT TOT, MODUL TAU DE A OBSTRUCTIONA, A ABORDA PRECUM ESTI DE SCOS DIN CONTEXT, NU DUCE DECAT LA FAPTUL CA NU INTELEGI NIMIC SI TI-O TRAGI SI INGHITI PERIODIC PAPI TOT SI MEREU ITI SPUN NU MAI LASA FIRMITURI CA ESTI PLECAT RAU CU DIBLA...!!!!

2. MARCOASE, MARCELA, CAP DE CAL, GHIOCA, ... ETC. ASA SPUI CE AM LASAT SCRIS NOI SI ALTII SI AI LUAT SI TU CUNOSTINTA CU PERSONAJELE GRADINII ZOO, CE SPUI NOU, NIMIC.

3. BICA, DA. TOT PE PETTIE A FOST DAT IN GAT. REGASIREA LUI IN PROTOCOALE ILEGALE DE SPUI TU PE BICA DE LA TRANSPORTURI SCOATEM PROTOCOALELE SI CE S-A INTAMPLAT, NU DEGEABA SPUN EU SA VINA DNA LA VALCEA?

4. DICULOIU CA SI ROIBU DE-L DOVEDESTI CU CEVA ISI URMEAZA DRUMUL SI NU DISPAR ASA CUM CREDEA CERNEV CA DACA A FOST DAT IN PLASAMENT LA LADA DE GUNOI NU MAI INTRA IN DISCUTII PE CEEA CE A COMIS, NICI EL NICI GHIOCA SI NICI ALTII PARTICIPANTII CARE STIM CA TOATE SINDICATELE AMENINTAU CA DAU OAMENI AFARA SI NICI NU AVEAU EI VOIE, BA MAI MULT CERNEV A UMBLAT SI A STRANS SEMNATURI SA DEA OAMENI AFARA ..SI MULTE ALTELE..DE ISI HLIZEA MOACA LA TV DE FAPTA LUI NEMERNICA, ASA, TOATE ASTEA SUNT PE PETIITE, PUBLICATE DE NOI CREA_NTE SA_LARIALE OLTCHIM.

5. EEEE ASTA ESTE DACA N-AI AVUT ONOAREA SA AI PARTE DE UN CERNEV IN OLTCHIM, NU STI, NU CUNOSTI DAR TE BAGI, ASA CA NU LAMURESTI NIMIC SI NU STI NIMIC, MARE GAFA A TA SA DAI TU EXPLICATII CARE  SUNT DISPONIBILIZAT 2013 SI FAPTUL CA MA INCRIMINEZI CA AM IESIT LA PENSIE DISPONIBILIZAT OLTCHIM 2013 SI  PENTRU TINE TI SE PARE ILEGAL SAU DEPLASAT, N-AM IDEE CE AI TU CARE NU AI NIMIC COMUN CU OLTCHIM SAU CU NOI SI DE REPROSAT FOSTILOR SA_LARIATI OLTCHIM CARE AU IESIT CONFORM LEGII LA PENSIE PENTRU CA INDEPLINEAM CONDITIILE, NICIO LEGATURA CA SUNTEM SI DISPONIBILIZATI COLECTIV OLTCHIM SI RAMANEM DISPONIBILIZAT COLECTIV OLTCHIM 2013 DISPONIBILIZATI ASA SUNTEM CONFORM LEGILOR IN VIGOARE SI  LE PUBLICAM NOI CONTINUU.... SUNTEM DISPONIBILIZATII 2013 OLTCHIM CA AM MAI SI IESIT LA PENSIE INTRE TIMP DIN 2013 PANA AZI 2015 CINE INDEPLINESTE CONDITIILE DE PENSIONARE SE POATE PENSIONA TOT DISPONIBILIZAT COLECTIV ESTE DIN OLTCHIM 2013.... DELIMITATI, N-AU NICIO LEGATURA ...,  N-ARE NICIO LEGATURA NOI TOT DISPONIBILIZATI COLECTIV OLTCHIM 2013 SUNTEM OLTCHIM CU BANII CREA_NTE SA_LARII OLTCHIM 2013 PRIN DISPONIBILIZARE COLECTIVA DIN OLTCHIM 2013 SI TOATE DREPTURILE CREA_NTE OLTCHIM (toate si masa caredala  si tot din timpul insolventei..tot ce este ...) IN ACTE SI LEGI ...ETC SI IN PROCESE ...ETC PE CARE LE EVIDENTIEM SI  NU S-AU ACHITAT PRICEPI SI TU CEVA, SIGUR NU SI SCOTI IAR DIN CONTEXT, SCOPUL TAU AR  TREBUI SA FIE ACELA SA NU MAI ATACI  SI SA NU MAI SCOTI DIN CONTEXT CA NU TE LASAM SI SA ITI VEZI DE TINE CARE TE BAGI EXACT CA MUSCA AIA DE O PUN EU SI ESTI IN RAHAT CONTINUUU...  CA, DIN CATE OBSERRVAM NU STI ABSOLUT NIMIC SI NU SPUI NIMIC, ASTA E  DRAMA TA, CONCLUZIILE DUPA CE LE PUBLICAM NOI VI SI TU CU  EXPLICATII DE ORICE GRADINITA DE COPIII RADE DE CE AI LASAT SCRIS NOI OLTCHIM SI CARE STIM, TE EVIDENTIEM IMEDIAT CE ESTI SI CE COMITI, EEEE ABSURD SI ESTI DEPLASAT..., GRAV CE FACI ...

6. PORCAIELILE, INJURIILE, MAIMUTARELILE, ASMUTIREA TROLLILOR SI ALTE CARE DACA STAU AICI SA TI LE INSIR NU-MI AJUNGE SPATIU, ASA CA, INCETEAZA SI DACA AI NERVI I-ATI DISTONOCALM SI  DIAZEPAM, IN PRIMUL RAND FI FURIOS PE CE AI TU, ALTCEVA NU INTRU IN POLEMICA CU TINE SI SCOPUL NOSTRU TI L-AM EVIDENTIAT SUNT DREPTURI LEGALE SI ACTE, LEGI, DECIZII, LEGI SI ALTE LEGI SI ALTE ACTE SI TOT CE MAI APARE PE SI ACUM URMEAZA INCA O SERIE DE DISPONIBILIZARI COLECTIVE 2015, NE VEI SPUNE CA STI DA NU STI DECAT TOT DE LA NOI CARE AM ANUNTAT CU MUUULT TIMP INAINTE CAND SE FACEAU LISTE IN OLTCHIM SI EHEEEE NU AI STIRI CUM SPUI CHIAR TROLLULE.... ROLUL TAU ESTE ..., DACA NE LAMURESTI, ASTA SA NU SPUN PENSIONARUL DISPONIBILIZAT OLTCHIM 2013 CE ROL AI TU TROLLULE INVADATOR SI...., DE NU STI NIMIC SI SPUI DE CE AVEM NOI POSTAT PE PETITIE NE ATATCI DREPTURILE SI LEGILE, ACTELE, DECIZIILE, TOT ABSOLUT TOT....ATACI  TOTAL SCOS DIN CONTEXT...BLA, BLA, BLA SI MAI PUI SI PIPER SI PIPEREALA SI ...CRA CRA CRA CRA ...SI..., STAI IN BANCA TA DACA TE DEPASESC SITUATIILE..., ASTA E O RECOMANDARE, ITI ADUC LA CUNOSTINTA NU-TI DAU SFATURI.

P.S. DE FAPT NU AI SPUS NIMIC SI AI CU IDEI CARE E PAREREA TA SI OK E TREABA TA SA AI PARERI CARE LE IEI DE LA NOI NU SI CEVA CLAR, EU CHEM IN CONTINUARE DNA LA RAMNICU VALCEA SI TOATE STRUCTURILE SA CERCETEZE TOT SI  CUM AM LASAT NOI PE PETITIE AM LASAT ACTE, LEGI, DECIZII, VIDEO-AUDIO, MASS-MEDIA, TOT CE SE POATE ADUCE IN SUSTINERE , ALTCEVA  DACA NU TE  PRIVESTE SI NU STI, NU TE MAI BAGA.

P.S.S. AAA PENTRU INFORMATIA TA CA TOT NE CERI INFORAMTII, SPUNEM CE SE SPECIFICA IN ACTE, LEGI, DECIZII, IAR ACTE, ....SI REPETEMA TOT SI MAI ADUCEM IN SUSTINERE PETITIA CU TOT FELUL DE  SITUATII CARE APAR SI MASS-MEDIA, INCLUSIV PORTALUL JUSTITIEI SI MULTE ALTELE....!!!!!!! IN SUSTINEREA CAUZEI PETITIIEI SALVATI OLTCHIMSI IN MOD SPECIAL CREA_NTELE SA_LARIALE SI DREPTURILE CREAN_TE SA_LARIALE OLTCHIM TOATE CONFORM PETITIEI SI TOT SI LEGILOR SI TOT SI  CARE A RAMAS SALVATI OLTCHIM. ATENTIE, SALVATI OLTCHIM!!!!!!

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41230 Sechestru pe conturile Lukoil pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 2 miliarde de euro

2015-07-08 16:20

Sechestru pe conturile Lukoil pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 2 miliarde de euro

 


Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Cu_rtea de Apel Ploieşti este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele :În dosarul penal nr.254/P/2014 în cadrul căruia se efectuează cercetări faţă de S.C.PETROTEL LUKOIL S.A. Ploieşti şi BOGDANOV ANDREY IUREVICI pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi de spălare de bani au fost extinse cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii prev. de art.272 alin.1 lit.b din Legea 31/1990 republicată şi de spălare de bani prev. de art.29 alin.1 lit.a din Legea 656/2002.Procu_rorii ... Citește mai departe...

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/
CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41231 LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicat ă privind societăţile comerciale

2015-07-08 16:37

LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale

Text actualizat în baza actelor normative modificatoare, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, până la 10 iunie 2011:
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 42/2005
- Ordonanţa de urgenţăa Guvernului nr. 114/2005
- Legea nr. 302/2005
- Legea nr. 85/2006
- Legea nr. 164/2006
- Legea nr. 441/2006
- Legea nr. 516/2006
- Ordonanţa de urgenţăa Guvernului nr. 3/2007
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 82/2007
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 52/2008
- Legea nr. 284/2008
- Legea nr. 88/2009
- Legea nr. 277/2009
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 116/2009
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 26/2010
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 43/2010
- Legea nr. 84/2010
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 54/2010
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 85/2010
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 90/2010
- Legea nr. 202/2010
- Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 37/2011
- Legea nr. 71/2011 pentru punerea în aplicare a a Legii nr. 287/2009 privind Codul civil

http://www.bpi.ro/fisiere/

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 

 


Musafir

#41232

2015-07-08 16:38

Bai oameni buni, am injurat aici sindicatele toate, in toate felurile, am scapat de ele, trebuie sa ne alegem reprezentanti ai nostri, hai sa punem oameni de valoare si nu slugi sindicaliste.. ...... si in felul asta sindicatele sunt eliminate din orice discutie...

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41233 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 16:40

Daca-mi permiti, nu mai este timp si nici nu mai avem sindicate cum spui, acum ESTE MOMENTUL CA DNA SA INTRE IN OLTCHIM. [PUNCT]

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

Ilie

#41234

2015-07-08 16:40

Corect, reprezentantii salarriatilor nu e nevoie sa fie din sindicate

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41235 Panică în China: Bursele asiatice se prăbuşesc. Hong Kong, peste -6%

2015-07-08 16:55

Panică în China: Bursele asiatice se prăbuşesc. Hong Kong, peste -6%

Cutremur financiar pe bursele din Asia. Absolut toţi indicii asiatici sunt pe căderi grave.

 

Indicele bursei de la Tokyo, Nikkei 225, scade cu peste 2%, însă cele mai afectate pieţe de capital sunt Hong Kong-ul şi Shanghai, care au în acest moment scăderi de aproximativ 4%.

Din cauza turbulenţelor puternice din ultimele zile de pe bursele de acţiuni din China, companiile locale au recu_rs în masă la suspendarea tranzacţionărilor pentru a-i împiedica pe investitori să le vândă acţiunile.Citește mai departe...

 

http://www.capital.ro/panica-in-china

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41236 Demnitarii statului își sporesc indemnizațiile

2015-07-08 17:00

Demnitarii statului își sporesc indemnizațiile

Până acum criza economică a fost un obstacol, dar acum, într-un moment de relativă acalmie, exponenții statului se ocupă și de propriile beneficii. Este corect sau nu?

Premierul interimar a anunțat creșterea salariilor miniștrilor și tuturor demnitarilor statului: ”Nu ne putem preface că este normal ca un președinte de țară europeană să primească la final de lună aproximativ 1.500 de euro. (...) Această anomalie trebuie să ia sfârșit”, a susținut Gabriel Oprea.

Președintele Iohannis a aprobat prompt această acțiune: ”Mi se pare o intenție înțeleaptă și cu bătaie lungă.(…) Cred că din rațiuni pur populiste nu s-a rezolvat până acum această situație”. Nu am aflat cu cât vor crește salariile, dar dacă elementul de comparație este Europa, atunci ne putem aștepta ca ele să crească destul de mult. Am văzut că și pensiile speciale ale parlamentarilor au fost comparate cu cele ale deputaților din parlamentele occidentale și cu cele din Parlamentul European.

PNL se opusese inițial, făcuse puțin spectacol retoric, dar ulterior a dat înapoi poate pentru că urma această a doua etapă a creșterii salariilor pentru toate demnitățile publice. A fost amuzant să o vedem pe președinta opoziției, Alina Gorghiu, cum denunță cu fervoare pensiile nesimțite, pentru ca a doua zi să ne explice că nu a găsit argumente juridice împotriva acestora. Prin urmare, Alina Gorghiu nu a avut ce face, căci a fost învinsă de logica obiectivă a dreptului! Nu oamenii decid, ci zeii!

În cele din urmă atitudinea francă a președintelui Iohannis a fost mai bună, căci acesta a spus de mai multă vreme că nu se împacă cu situația în care niște subordonați sunt plătiți mai bine decât superiorii lor ierarhici. A spus-o pe la începutul anului și a repetat-o acum: ”Până la urmă este un lucru destul de evident că remunerația unui demnitar trebuie să reflecte într-o măsură rezonabilă poziția în stat”.

Totuși pensiile de serviciu sunt un capitol distinct și nu pot fi argumentate la fel. Dar realitatea este că asistăm la un fenomen mai larg prin care demnitarii statului caută să redobândească drepturile pierdute sau să obțină altele suplimentare, în virtutea unui vechi principiu ierarhic. Până acum criza economică a fost un obstacol, dar acum într-un moment de relativă acalmie, agenții statului, în sens larg se ocupă și ei de drepturile lor.

Și mai are dreptate președintele și într-un alt sens. Până acum demnitarii, care erau plătiți prost în comparație cu tot felul de directori de agenții sau departamente, au căutat căi ocolite de a-și completa veniturile. De exemplu un consilier prezidențial (asimilat unui ministru) publica un articol într-un ziar și primea pentru el mii de euro. Nu puteai protetsta, căci, nu-i așa, valoarea e valoare și ”piața” e singura care decide. Dar căile sunt nenumărate și multe plăți au fost realizate prin ricoșeu, în contul soției sau fiicei prin căi juridic greu de contestat. Într-adevăr, corupția și-a făcut loc prin aceste ochiuri destrămate și lumea a ajuns să le considere firești. Când în altă țară unui ministru i se intentează proces pentru că a plătit din contul oficial un baton de ciocolată (deși a restituit suma imediat), la noi un șef de guvern poate cheltui exorbitant pe mărfuri exotice și, cu excepția unui scandal de presă, nu se mai întâmplă nimic.

Să mai arătăm că nu e deloc adevărat că un ministru câștigă 1000 de euro, așa cum susțin oficialii. În realitate la această sumă ar trebui adăugate toate fondurile de protocol care sunt încărcate la refuz și care conțin o mulțime de lucruri care depășesc cu mult suma de mai sus. Orice alt sa_lariat peste medie primește însă o sumă fixă și nimic în plus, eventual un telefon de serviciu sau o anumită cantitate de benzină bine măsurată. Iar angajații de rând din domeniul public nu primesc decât cel mult un bonus la finele anului sau bonuri de masă. Așadar, ierarhia care ni se prezintă este trucată.

Admitem însă că, în principiu, și premierul interimar și președintele au dreptate. E nevoie de o retribuție care să exprime, cel puțin simbolic, importanța funcției. Atragem doar atenția că argumentația e incorectă și că tinde să ascundă ceva ce ar putea părea indecent. Un demnitar care are 1000 de euro, dar care are mașină cu șofer la scară nu poate spune că este plătit doar cu 1000 de euro. Dacă e vorba să instituim o ordine justă pe măsura importanței publice și fără gelozii sociale, atunci să fim totuși onești până la capăt.

 

http://www.dw.com/ro/


Musafir

#41237 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 18:02

Ă.#41229: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 PROSTOVANE, SA ITI EXPLIC CA LA NAROZI: 

TI-AM ARATAT CA NU AM NICIO TREABA CU TOTI RAHATII AIA DIN SINDICATE, DAR RU ESTI IN LUMEA TA, A NEBUNILOR PLECATI CU SORCOVA.

STIU MAI MULTE DECAT STII TU, ASTA CA SA NU MORI TU DE GRIJA ALTUIA.

DEGEABA INSIRI TU TOATE CĂCATURILE ZI DE ZI ORA DE ORA, CA NU MAI PREZINTI CREDIBILITATE. BA DA, CREDIBILITATE IN FATA LUI FOTA, CAND NU SE IMBATA ASTA SI INCEPE SA TE PORCAIE SI PE TINE. DOAR STII CA TE LUASE IN PULĂ.

DEGEABA CONVERSEAZA CINEVA CU TINE, TU ESTI AUTIST.


Musafir

#41238 Re: O SA BEAU FU..TU TI AMARUL ,CU STICLA NU CU PAHARUL

2015-07-08 18:03

#41228: - O SA BEAU FU..TU TI AMARUL ,CU STICLA NU CU PAHARUL 

 FRAIERICA, POATE PUNE VREUNUL MANA PE TINE SI TE FACE GEAMANTAN.

CA PREA PROST DE GURA ESTI.

O SA TE FACI MIIIIC MIC DE TOT.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41239 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 18:09

#41237: - <=DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

 AUZI BAA AUTISTULE CA ITI REPET CA LA TAMPI ASA CA TINE, TAMP E PROST BAA ASA CUM ESTI SI LASI SCRIS BISON BUBICO CUTU-CUTU SCOS DIN CONTEXT CLANTA TA SI CLANTOIUL DE SERVICI, TU NU..., DAR ESTI BAGAT CA MUSCA IN TOT SI NU STIII BAAA NU STII NIMIC DECAT DUPA CE LAS EU SCRIS SI DOCUMENTAT INCEPI SI TU SA STII MAI MULT SPUI...REVIN IN 6 ORE SA-MI EXPLICI, NU STI BA NIMIC NA CA DEMONSTREZI CA NU STIIIIIIII...  DU-TEEEE BAAAAAAA PLEACAAAA  SI DE TE FACI DE RAS SI LA TV PE STICLA, DACA TOT STII SI SPUI CA STII MAI MULTE CA MINE, MAAA, DA DE CE NU STII SI CE TI-AM EXPLICAT EU MAA.... #41229 Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea. ZI, DE CE NU STI????? SI AI CEATA SI LIPSA TOT NU STII NIMIC DECAT DACA-TI EXPLIC  CA LA GRADINITA ZOOO....TE ATACI DEVII  TREAZ SI NU MAI POTI DISPERATULE...NEBUNULE AUTIST SCOS DIN CONTEXT SI LIPSA CREIER SI MORTUL VIU CARE NU STI NIMIC DAR TE BAGI IN SEAMA SI BOLBOROSETI FLEACU_RI. ZI MAAA CA NU AM NICI EU CU NIMENSI EVIT SA DAU NUME DE PERSONAJE CARE DACA SPUI TU SE IMBATA SI TE INJURA PE TINE ASU MAI STIU CE ARUNCI TU PE AICI. MAAA NU STII NIMIC, DACA AI STII AI SPUNE, EU AM PUBLICAT IN LITERA LEGII, ACTELOR , DECIZILOR SI TOT CE AM IN SUSTINERE CU TOATE ARGUMENTELE SI TOT CE TI-AM EXPLICAT  CREA_NTE SA_LARIALE OLTCHIM TOATE CREA_MTELE SA_LARIALE OLTCHIM 2013 PANA AZI 2015, CE BOBOROSESTI TU SCOS DIN CONTEXT SI LIPSA CREIER E TREABA TA, SI ERSTI LIBER SA SPUI CE VREI, DACA TE LEGI DE NOI SI ATACI CEEA CE TI-AM ARGUMENTA TU NU MAI AI NIMIC DE SPUS.

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 

 


Musafir

#41240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 18:22

#41239: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 NU MAI FUMA PROSTII!

NU MAI BEA SPIRT! SPIRTUL NU E DE BAUT.

STII CA IN SITUATIA TA DE NEBUN ALCOOLUL E FATAL.

RECITESTE-TI DOBITOCENIILE SI APOI ANALIZEAZA.

O SA REALIZEZI CAT DE ISTERIC SI FUGIT DE ACASA ESTI.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 18:26

#41240: - NENORICITULEEEE TE DAI DREPT ALTII SI ACUM SCUIPI PE AIA NEVINOVATI SI TE SCUTUTRI DE CE AI LASAT IN URMA TA PE AICI SI DE CE INEPTII AI LASAT IN URMA TA SUB FALS SI AI UZAT DE FICTIUNE DENATURARE SI  JOCI LA MAI MULTE FICTIUNI ALE TALE SA TULBURI PE TOTI SI  INDEMNI SA INCAIERI IAR INCEPI NEBUNULEEEEEEEE TULBURARI SCHIZOFRENICE SI PRANOICE DE LE AI SI LASI PESTE TOT..., NEMERNICULE, NU TE MAI DA TU CEEA CE NU ESTI, DEMENTULE <=DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea ; OLTCHIM ESTE OLCHIM, SA_LARIATII OLTCHIM SUNT SA_LARIATI OLTCHIM,

 IN COMPARATIE CU TINE SI SCRIEREA TA DE DEPLASAT DE ORIENTARE, CHAIR AM CITIT CE ABERATII SUSTIII, CE TREABA AU SINDICATELE CARE SUNT IN CULPA, DA, VINOVATE SI  CU CE AM DISCUTAT NOI CA NU AI TU TREABA ..., ESTI BALAMUC BAAAAAA SI CU FAPTUL CA NU STIIIIIIIIIIIIII NIMIC SI ARUNCI PE PETITIE TAMPENII AICI, CE STIII..NIMIC, DACA STII DOVEDESTE...!!! CE  SPUI.......... ??????????? CREA_NTE SA_LARIALE OLTCHIM SI TOATE DREPTURILE CREA_TE SA_LARIALE OLTCHIM SI CU TOT CE AM DOCUMENTAT NOI SI  SAU SPUS DE NOI ESTE PUBLIC ...!!!!!!!! DU-TEEE BAAA LASATI-NEEEEEEEEEEEEEEE TOTI NEBUNII VA BAGATI IN SEAMA FARA SA STITI NIMIC,  ASA ATI FACUT NUMAI CRETINISME IN URMA VOASTRA SI PE LIMBUTA VOASTRA CLANTE STRICATE CUM ATI EXPLICAT VOI DISTORSIONAT SI VOALAT TOT  SI OTRRAVITE DE ATI EXPLICAT VOI CA STITI SI NU STITI ABSOLUT NIMIC.

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

EU

#41242

2015-07-08 18:33

AU INCEPUT POLITICIENII SA UMBLE DUPA VOTURI......FITI TARI SI REFUZATII....HUIDUITII..SI INSISTATI......

NU-I IERTATI CA EI V-AU FURAT VIITORUL COPIILOR VOSTRI...

Dumitrascu

#41243 Prostilor va facut DIXI va reveni

2015-07-08 19:03

Ce aveti mai cu Comanescu caci el este omul cu masca de Gaze pe Figura care va trage in gura iar de Michaela Draghigea ce aveti cu dansa caci este sefa de birou si a luat si ea ceva, dar de ce a mai candidat la o functie de Vice se pare ca i sa promis ceva de DIXI si acum a luato la BOTISOR.

CHINEZUL DIN EL 3

#41244 TRADATORULE

2015-07-08 19:07

COMANESCULE SE PARE CA MAI AI PROSTI PE LA ELECTROLIZA SI SODA PACAT CACI SUNT LIMITATI CA DE EXEMPLU NEAGOE GHEORGHE DE LA EL 3 ARE OMUL DECAT SCOALA PROFESIONALA DAR SE DA MARE SI SARE CU CRINI IN FATA SEFEI DE SECTIE DE LA CLOROSODICE.

 

Dumitrascu

#41245 Prostilor va facut DIXI va reveni

2015-07-08 19:12

Ce aveti mai cu Comanescu caci el este omul cu masca de Gaze pe Figura care va face oral

in gura iar de Michaela Draghigea ce aveti cu dansa caci este sefa de birou si a luat si ea ceva, dar de ce a mai candidat la o functie de Vice se pare ca i sa promis ceva de DIXI si acum a luato la BOTISOR.

 

COMANICI

#41246 homoxexualul

2015-07-08 19:15

daca vreti sa achitati datoriile lui DIXI ,PRISACARU si MARCU  cotizati sa i-au si eu 2000 lei caci stau cu prostele de la ASdministrativ sa le traduc.


Musafir

#41247

2015-07-08 19:15

Bai un mizerabil acest Ponta,cum a venit la Oltchim,asa a revenit in tara pe sustache,dar cernevisti sa fie buc.urosi ca a venit cu mult rahat ca tare mai aveati gura plina acum vreo trei ani,hai tigane,gaoaza,cap de cal si alti,hai cu limbile scoase ca iar vin politicieni cu promisiuni si voi aveti antrenament la spalat c.u.ruri cu limba.
CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41248 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

2015-07-08 19:32

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea :

Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

 
     
Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile sa_lariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 

http://www.impactreal.ro/

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

Mihai Diculoiu

#41249 ATENTIE S.L.O.

2015-07-08 19:35

In maxim 10 zile unii lideri de nuclee din S.L.O. vor face un PUCI impotriva noii conduceri(MARCU,DRAGHICI,COMANESCU)

DUMITRASCU,BUSE,STURZU, POMANA,MITU vor cere DEMISIA noii conduceri a S.L.O.

SI PE CUVINT DE ONOARE, CHIAR AU DREPTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HHHHAAALLLAAALLL CONDUCERE!!!!!!!!!!!!

MARGINEANU

#41250 AHA!

2015-07-08 19:49

Iata de ce a vrut d-l MARCU, d-l COMANESCU, d-ra DRAGHICI sa preia haturile S. L. O.

PRESEDINTE    S.L.O. ------ MARCU SORIN         ---- salariu 5200 RON

VICE PRESED.  S.L.O.------DRAGHICI MIHAELA  ---- salariu 4200 RON

VICE PRESED. S.L.O. ------COMANESCU ADRIAN--- salariu 4200 RON

COTIZATI,  COTIZAM,  COTIZATI,  COTIZAM  !!!!!!!!!!!!!!!!